Καλησπέρα στα παιδιά του site, αν και σας διαβάζω πάνω από ένα χρόνο πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να με βοηθήσετε και στον δικό μου προβληματισμό. Πρόσφατα έφτιαξα το playroom και η απόσταση θέασης της TV από τον καναπέ είναι 3 μέτρα. Η TV θα συνδεθεί μόνιμα με υπολογιστή και θα είναι οθόνη την μισή μερα και τηλεόραση την άλλη μισή. Οπότε σημαίνει πολλές στατικές εικόνες πολύ παιχνίδι (χαμηλό response time) και το βράδυ πολλές ταινίες σε SD, HD και ΒlueRay. Τα Ελληνικά κανάλια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ όταν έχει βλέπω.
Η τηλεόραση που έχω βάλει στο μάτι και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει ειναι η Panasonic P50VT30E αλλά φοβάμαι τις πολλές στατικές εικόνες εν ώρα υπολογιστή. Αν ο φίλος Yperion μου απορίψει κατηγορηματικά την απόκτιση plasma θα ήθελα μια καλή πρόταση σε LED LCD 55''. Το κόστος δεν με νοιάζει αρκεί να κάνω την δουλειά που θέλω.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,
Δημήτρης
Η τηλεόραση που έχω βάλει στο μάτι και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει ειναι η Panasonic P50VT30E αλλά φοβάμαι τις πολλές στατικές εικόνες εν ώρα υπολογιστή. Αν ο φίλος Yperion μου απορίψει κατηγορηματικά την απόκτιση plasma θα ήθελα μια καλή πρόταση σε LED LCD 55''. Το κόστος δεν με νοιάζει αρκεί να κάνω την δουλειά που θέλω.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,
Δημήτρης