Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Ρε παιδιά μου είπατε να πάω στο
satmaniac.gr
για τα προγράμματα και δεν μου έστειλαν ποτέ e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής οπότε βγήκα στην πιάτσα για να τα βρω από αλλού. Σήμερα ελπίζω να καταφέρω να κάνω την αναβάθμιση. Έχω όμως μια ερώτηση :

ο loader μου είναι 1.6.0 , μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 1.7.0 ή πρέπει να βρω upgrate από 1.6.0 σε 1.7.0 ?

satmaniac.gr
για τα προγράμματα και δεν μου έστειλαν ποτέ e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής οπότε βγήκα στην πιάτσα για να τα βρω από αλλού. Σήμερα ελπίζω να καταφέρω να κάνω την αναβάθμιση. Έχω όμως μια ερώτηση :

ο loader μου είναι 1.6.0 , μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 1.7.0 ή πρέπει να βρω upgrate από 1.6.0 σε 1.7.0 ?

Δεν σου ειπαμε.Μην χρησιμοποιεις πληθυντικο.Εγω σου ειπα να ρωτησεις εδω.

satmaniac.gr

ριξε μια αναβαθμιση με αυτο το προγραμμα
AVUpgrade_ST51XX_4MB.rar - 0.36MB

Κατάφερα και πέρασα μέσω του AVUpgrade_ST51XX_2MB.exe το truman_5119_house_emu_2.4.47all.dld μέχρι εδω καλά. Δεν κατάφερα όμως να κάνω upgrate τον loander από 1.6.0 σε 1.7.0 ούτε κατάφερα να αποθηκεύσω τα κανάλια από τον αποκωδικοποιητή στο pc μου. Χρησιμοποίησα τα : (AVChannelEdit.exe , channeleditor.exe) για τα κανάλια και ( Upgrade 1.0.7.exe , CPRS232_1.0.7.exe ) για τον loader αλλά το μήνυμα που έπαιρνα σε όλα ήταν connection failed. Σημειώστε ότι το καλώδιο είναι το ίδιο με το οποίο στο ενδιάμεσο φόρτωσα το update. Έχει κανείς καμία ιδέα ?

Κατάφερα και πέρασα μέσω του AVUpgrade_ST51XX_2MB.exe το truman_5119_house_emu_2.4.47all.dld μέχρι εδω καλά. Δεν κατάφερα όμως να κάνω upgrate τον loander από 1.6.0 σε 1.7.0 ούτε κατάφερα να αποθηκεύσω τα κανάλια από τον αποκωδικοποιητή στο pc μου. Χρησιμοποίησα τα : (AVChannelEdit.exe , channeleditor.exe) για τα κανάλια και ( Upgrade 1.0.7.exe , CPRS232_1.0.7.exe ) για τον loader αλλά το μήνυμα που έπαιρνα σε όλα ήταν connection failed. Σημειώστε ότι το καλώδιο είναι το ίδιο με το οποίο στο ενδιάμεσο φόρτωσα το update. Έχει κανείς καμία ιδέα ?

Φιλε δεν χρειαζεται να κανεις αναβαθμιση του loader.
Με το AVUpgrade περνας αναβαθμιση και σωζεις τα καναλια.
Δεν χρειαζεσαι αλλο προγραμμα.

Η αναβάθμιση πέρασε κανονικά και όσα προβλήματα είχα πριν λύθηκαν . Με το AVUpgrade από ποια επιλογή θα σώσω τα κανάλια ? Επίσης δεν βλέπω να έχει επιλογή για downloadchannels

θα σωζεις με download data τα καναλια σου και θα ανεβαζεις με upload data(να επιλεγεις με το βελακι):operator:
αυτο οσο αναφορα τα καναλια

Last edited:
φιλε κανε αριβος το αντιθετο γιατι απο κεκτιμενη:violent-smiley-030: ταχυτητα στο ειπα αναποδα

Upload data στο Pc(ανεβαζεις τα καναλια στο pc)
download data(ξαναστελνεις το αρχειο καναλιων στο δεκτη)

Magic 24-03-2009.rar - 0.34MB

Magic Tools for Globo 5119 NET

1.jpg

2.jpg

3.jpg

ΜΕΡΟς 1

Last edited:
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ YU-MA-TU?
Το όνομα τις φίρμας των δεκτών προέρχεται απο τα δυο πρώτα γράμματα των επιθέτων του κάθε συνεταίρου : YUSUF-MAHMUT-TUNCER.
Τα σασί των δεκτών κατασκευάζονται στην Τουρκιά, ενω οι πλακετες εισαγωνται απο Κινα.

καλησπέρα και εδώ!!!

μόλις χτες μου έδωσε ένας φίλος ένα δέκτη για επίγεια ψηφιακά και δορυφορικά προγράμματα...

στην πρόσοψη το μόνο που γράφει είναι SATEL

κάνοντας μια αναζήτηση βρήκα μια φωτογραφία του και την πληροφορία ότι ίσως είναι κλώνος YuMaTu

αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφία :)

μπήκα λοιπόν στο μένου του και είδα τα εξής:

S/W Ver: VGD0 3.3.06 emu
H/W Ver: 13 5.3.0
Loader Ver: 1.0.7
FDD Ver: 1.0.12
Manufacturer: STB_V3.0A CI
Date: april 05, 2006

και στο μενού έχει ένα MX Reader

τι είναι ο "ασθενής" και τι μπορώ να του κάνω?

Ευχαριστώ,
Γιάννης :)