Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

να εισαι σιγουρος οτι η ενοτητα δεν προκειτε να χαλασει θα προσπαθησουμε να την εχουμε οπως πρεπει :operator:προς γιατρο

λοιπον οπως καταλαβες Αντρεα για τον δεκτη hyunday μπορεις να ανοιξεις ενα νεο Thread (θεμα)στους δεκτες
να σαι σιγουρος και εκει θα σε βοηθησουμε οτι χρειαστεις και φυσικα οσο μπρουμε:operator:

Για σας και παλι. το update που μου εστηλες δεν μπορω να το κανω. Πριν το εκανα στον φιλο μου και τωρα αγορασα χτες μια καρτα με parrales και rs232 δεν μπορω να το κανω update, μιπος θελει ρυθμισεις η driver για το συρμα η κατι αλλο. Μπορεις να με βοηθησεις.

Παιδιά μια καλησπέρα απο μένα
Είμαι νέος χρήστης στο φόρουμ (παλιά ήμουν και στο ομώνυμο) και θα ήθελα τα φώτα σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω..

Εχω ενα yumatu combo και οταν παω να κάνω σκαν δε μ' αφήνει καθόλου να ξεκινήσω, λέγοντάς μου ¨ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΗΣ¨
Γενικώς δε με αφήνει να του βάλω κανένα στοιχείο απο κανάλι για να το βρει...
Πχ πριν λίγο καιρό χάθηκε το Canale5 (fta, ιταλικό) και δεν μπορώ να το ξαναβρώ..

Πέρασα την πολσκα, που βρήκα 2-3 σελίδες πιο πίσω μπας και αλλά δεν...

Παιδιά μια καλησπέρα απο μένα
Είμαι νέος χρήστης στο φόρουμ (παλιά ήμουν και στο ομώνυμο) και θα ήθελα τα φώτα σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω..

Εχω ενα yumatu combo και οταν παω να κάνω σκαν δε μ' αφήνει καθόλου να ξεκινήσω, λέγοντάς μου ¨ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΗΣ¨
Γενικώς δε με αφήνει να του βάλω κανένα στοιχείο απο κανάλι για να το βρει...
Πχ πριν λίγο καιρό χάθηκε το Canale5 (fta, ιταλικό) και δεν μπορώ να το ξαναβρώ..

Πέρασα την πολσκα, που βρήκα 2-3 σελίδες πιο πίσω μπας και αλλά δεν...

καλως ηρθες
λοιπον οι δεκτες χωρανε 4000 καναλια στο συνολο(ραδιο+tv)
σβισε ολα τα ραδιoφωνα δεν νομιζω να ακους μουσικη η ραδιο απο εκει και μαζεψε οτι θελεις εσυ και δεν θα εχεις προβλημα
γενικα να εχεις το μιχανημα 3500 περιπου στο συνολο για να συμπεριφερετε και ανετα:operator:

μεστο φορουμ με εδοσαν την αναβαφμιση για το hyundai.εβαλα και ειναι ενταξη μπηκε η αναβαφμιση. δηλαδι το συρμα δουλεβει,ωμος γιατη δεν πιανη το αλλο ρεσηβερ.μηπος εχει κατη η εξοδος που βγενει απο το ρεσηβερ.η δεν του τεριαζει αναβαφμιση που με εδοσες? εφχαρηστο.

μεστο φορουμ με εδοσαν την αναβαφμιση για το hyundai.εβαλα και ειναι ενταξη μπηκε η αναβαφμιση. δηλαδι το συρμα δουλεβει,ωμος γιατη δεν πιανη το αλλο ρεσηβερ.μηπος εχει κατη η εξοδος που βγενει απο το ρεσηβερ.η δεν του τεριαζει αναβαφμιση που με εδοσες? εφχαρηστο.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=50782

εδω τις ερωτησεις Αντρεα

φιλε απλος δεν καταλαβενο στο αλλο δεκτη μπηκε κανονηκα η αναβαφμιση. στο αλο Opticum 4100 δεν μπορο να βαλο την αναβαφμιση που με προτηνες.εκανα ολοι την διαδηκασια που με ηπες.μηπος ειναι λαθος η αναβαφμιση η εχει προβλημα η εξοδος του δεκτη που συνδεετε πανο pc
.

δεν νομιζω κατι δεν κανεις καλα επελεξε σωστη com κοιταξε τα ολα με προσοχη

φιλε απλος δεν καταλαβενο στο αλλο δεκτη μπηκε κανονηκα η αναβαφμιση. στο αλο Opticum 4100 δεν μπορο να βαλο την αναβαφμιση που με προτηνες.εκανα ολοι την διαδηκασια που με ηπες.μηπος ειναι λαθος η αναβαφμιση η εχει προβλημα η εξοδος του δεκτη που συνδεετε πανο pc
.

Αν εχεις opticum 4100 , παιρνει αναβαθμιση mx sapphire.

Αυτα ειναι πλυροφοριες απο τον δεκτη

S/W ver.-----VGDO 3.2.86 emu
H/W ver------9 5.3.0
LOADER-------1.0.7
fdd ver-------0.0.0
ManuFacturer---STB_V3.OA.CI
DATE----------19:08:40 OCT 24-2005
(Αν κανω λαθος το jtag μπορει να προκαλεση προβλημα στο pc οταν το συνδεσω.)
Εχω εναν δεκτη Hyundai HYD-DC-300 υπαρχει κανα update για αυτο.

john για δες εδω σε παρακαλω

john θα μου επετρεψεις να διαφωνησω εδω υπαρχει και opticum 4100
καθαρος κλωνος ΥUMATU MX SERIES και ειμαι σιγουρος για αυτο
οπως και opticum 4100 κλωνος mx plus

ο opticum o οποιος παιρνει αναβαθμιση mx saphire ειναι συγκεκριμενος
και μαλιστα ο 4100 TSCXE

αλλα το θεμa εδω ειναι να γραψει καθαρα ο Ανρεας τα στοιχεια του δεκτη που θελει να αναβαθμισει μπας και ζωντανεψουμε καποιον απο τους δεκτες που διαθετει :operator:

OPTICUM ME ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 5119 ΚΛΩΝΟς YUMATU MX SAPPHIRE 4100 TSCXE

OPTICUM_4100_TSC_4aaa7cc475a35.jpg