Οτιδήποτε άλλο εκτός από iPhone X...

Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Τη φαταούλικη διάθεση των CEO και μετόχων των εταιρειών πληρώνεις, αφού βρίσκουν και κάνουν. Και τίποτα παραπάνω...

ΟΙ CEO είναι οι CEO, o μάγειρας είναι μάγειρας, ο μηχανικός είναι ο μηχανικός.

Δώσε μου εμένα ένα μηχάνημα να έχει την καλύτερη φωτογραφική το καλύτερο λειτουργικό να κάνω τις δουλειές μου να βγάζω λεφτά να επικοινωνώ να βγάζω φωτογραφίες την ωραία μου γυναίκα και όλα γίνονται. Κανένας CEO δεν μου φταίει. Σαν να μου λες δεν θα παντρευτώ για να μην πληρώνω το νοίκι της γυναίκας, είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Θέλεις την καλύτερη γυναίκα; Θα πληρώσεις κύριε. Θέλεις ένα "οπλάκι" με την καλύτερη φωτογραφική μέσα θα πληρώσεις. Εδώ σήμερα μου ήρθες φίλος που πλήρωσε 1200 ευρώ για λάστιχα στο αμάξι. Θέλεις Dunlop SP Sport Maxx θα τα σκάσεις φίλε. Δεν σου φταίει ο καημένος ο SEO της Dunlop που πιέζει τους μηχανικούς και έχουν άγχος....

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Μωρέ πλήρωσε και 10.000 τηλέφωνο αν θέλεις (ή οποιοδήποτε άλλο ακριβό αγαθό), η δικαιόλογηση της τιμής του όμως είναι κάπως. Άστο καλύτερα λοιπόν, πες μου αρέσει, έχω λεφτά και τα δίνω. Και αφού οι εταιρείες βλέπουν ότι έχεις λεφτά και χωρίς ιδιαίτερους ενδοιασμούς τα δίνεις, (γενικώς μιλάω τώρα) θεωρούν και από την πλευρά τους ότι δεν υπάρχει και πρόβλημα να βάζουν στα προϊόντα τους τέτοιες τιμές, αφού θα πουλήσουν.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Τι να πω, όποιες λειτουργίες και αν προσθέσουν και όποια ποιότητα κι αν δίνουν αυτές, προσωπικά δεν μπορώ να δω ένα smartphone σαν κάτι άλλο από αυτό που είναι η βασική του λειτουργία, ένα τηλέφωνο με δυνατότητες επικοινωνίας (φωνή, εικόνα, δεδομένα), και δευτερευόντως τις πρόσθετες. Γι αυτό και είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσω τέτοιες τιμές, ακόμα και αν συσκευή κάνει όχι παπάδες, αλλά πατριάρχες και πάπες στη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο. Ας τις ονομάσουν κάπως αλλιώς, αν δεν θέλουν να τις βλέπουμε ως τηλέφωνα...

Aυτό που λες τώρα είναι σωστό. Είναι μια σωστή υποκειμενική άποψη. Ούτε εσύ ούτε εγώ θα πάρουμε iphone. Το σημαντικό για εμάς είναι το κέρδος που θα έχουμε στα επόμενα χρόνια που αυτές οι δυνατότητες θα κάνουν 100 ευρώ στα XIAOMI στα Lenovo κλπ. Για εμας δουλεύουν και ούτε καν τους πληρώνουμε. Για αυτό εγώ χάρηκα και δεν στεναχωρήθηκα για το νεo ιphone. Mακάρι κάθε γενιά να είναι πραγματικά πολύ καλύτερη όλοι κερδίζουμε.

Τι να πω, όποιες λειτουργίες και αν προσθέσουν και όποια ποιότητα κι αν δίνουν αυτές, προσωπικά δεν μπορώ να δω ένα smartphone σαν κάτι άλλο από αυτό που είναι η βασική του λειτουργία, ένα τηλέφωνο με δυνατότητες επικοινωνίας (φωνή, εικόνα, δεδομένα), και δευτερευόντως τις πρόσθετες. Γι αυτό και είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσω τέτοιες τιμές, ακόμα και αν συσκευή κάνει όχι παπάδες, αλλά πατριάρχες και πάπες στη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο. Ας τις ονομάσουν κάπως αλλιώς, αν δεν θέλουν να τις βλέπουμε ως τηλέφωνα...

To αντιμετωπίζεις όμως σαν... τηλέφωνο. Σ'αυτό το επίπεδο έχεις δίκιο. Πχ... αν πάρουμε την εξέλιξη του τηλεφώνου από τις αρχές του αιώνα μέχρι και τα 90's, ε, δεν άλλαξαν πάρα πολλά. Ο ήχος γινόταν όλο και καλύτερος, ε, κάποια στιγμή μπήκαν και τα κουμπάκια αντί της ροδέλας, κάποια στιγμή βγήκαν και τα DECT, αυτά. Πάντοτε τηλέφωνο παρέμενε, απλά ποιοτικότερο.

Εδώ όμως έχουμε άλλη κατάσταση. Ξεκίνησε ως τηλέφωνο, συνέχισε ως τηλέφωνο μαζί με ατζέντα (στοιχεία, ραντεβού κλπ), μετά μπήκαν τα παιχνίδια, μετά η κάμερα, και σε κάποια φάση εκεί πριν 10κάτι χρόνια, το τηλέφωνο μετατράπηκε σε υπολογιστή τσέπης. Μετά μπήκε GPS - navigation, μετά μετατράπηκε σε αναπαραγωγέα μουσικής - βίντεο, μετά μπήκε hardware graphics acceleration, sensors για τα πάντα όλα (βαρόμετρα, αξελερόμετρα, που προσθέτουν άπειρες λειτουγίες), οι κάμερες εξελίχθηκαν σε βαθμό που έγιναν καλύτερες από πολλές dedicated, εδώ και 2 χρόνια (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) δεν κουβαλάω λεφτά ή πιστωτικές και χρησιμοποιώ το κινητό μου ως πορτοφόλι για πληρωμές οπουδήποτε, ειδοποιήσεις για αλλαγές gate κλπ στις πτήσεις, και προχθές ειδαμε μέχρι και demo Augmented reality, που ποιός ξέρει που θα οδηγήσει.

Δεν είναι λοιπόν.. τηλέφωνο. Είναι ένα πολυεργαλείο που καλώς ή κακώς είναι προέκταση του εαυτού μας. Και κάθε 2-3 χρόνια προστίθεται και άλλο ένα κομμάτι στις λειτουργίες του, που λύνει χέρια (ή εξυπηρετεί πλασματικές ανάγκες).

Κοινώς, εγώ έχω πάψει να το βλέπω σαν τηλέφωνο εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι απλα ο πιο χρηστικός σου υπολογιστής, που μεταξύ άλλων παίρνει και τηλέφωνα. Και σαν τέτοιος, μπορεί να κάνει από 200 μέχρι 1200, ανάλογα το πόσο προτεραιότητα δίνει κανείς στη χρήση του. Όταν είσαι σε επαφή μ'αυτό 12 ώρες τη μέρα, είναι μάλλον η πιο χρηστική συσκευή που έχεις. Άρα δίνεις τα ρέστα σου, πολύ πιο εύκολα απ'ό,τι θα τα έδινες πχ για μια τηλεόραση που θα χρησιμοποιείς 5-6 ώρες τη βδομάδα. Και βέβαια οι CEO βγάζουν τα δικά τους ρέστα, είτε καλύπτοντας τις ανάγκες σου, είτε κάνοντάς σε να ανακαλύψεις νέες.

To αντιμετωπίζεις όμως σαν... τηλέφωνο. Σ'αυτό το επίπεδο έχεις δίκιο. Πχ... αν πάρουμε την εξέλιξη του τηλεφώνου από τις αρχές του αιώνα μέχρι και τα 90's, ε, δεν άλλαξαν πάρα πολλά. Ο ήχος γινόταν όλο και καλύτερος, ε, κάποια στιγμή μπήκαν και τα κουμπάκια αντί της ροδέλας, κάποια στιγμή βγήκαν και τα DECT, αυτά. Πάντοτε τηλέφωνο παρέμενε, απλά ποιοτικότερο.

Εδώ όμως έχουμε άλλη κατάσταση. Ξεκίνησε ως τηλέφωνο, συνέχισε ως τηλέφωνο μαζί με ατζέντα (στοιχεία, ραντεβού κλπ), μετά μπήκαν τα παιχνίδια, μετά η κάμερα, και σε κάποια φάση εκεί πριν 10κάτι χρόνια, το τηλέφωνο μετατράπηκε σε υπολογιστή τσέπης. Μετά μπήκε GPS - navigation, μετά μετατράπηκε σε αναπαραγωγέα μουσικής - βίντεο, μετά μπήκε hardware graphics acceleration, sensors για τα πάντα όλα (βαρόμετρα, αξελερόμετρα, που προσθέτουν άπειρες λειτουγίες), οι κάμερες εξελίχθηκαν σε βαθμό που έγιναν καλύτερες από πολλές dedicated, εδώ και 2 χρόνια (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) δεν κουβαλάω λεφτά ή πιστωτικές και χρησιμοποιώ το κινητό μου ως πορτοφόλι για πληρωμές οπουδήποτε, ειδοποιήσεις για αλλαγές gate κλπ στις πτήσεις, και προχθές ειδαμε μέχρι και demo Augmented reality, που ποιός ξέρει που θα οδηγήσει.

Δεν είναι λοιπόν.. τηλέφωνο. Είναι ένα πολυεργαλείο που καλώς ή κακώς είναι προέκταση του εαυτού μας. Και κάθε 2-3 χρόνια προστίθεται και άλλο ένα κομμάτι στις λειτουργίες του, που λύνει χέρια (ή εξυπηρετεί πλασματικές ανάγκες).

Κοινώς, εγώ έχω πάψει να το βλέπω σαν τηλέφωνο εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι απλα ο πιο χρηστικός σου υπολογιστής, που μεταξύ άλλων παίρνει και τηλέφωνα. Και σαν τέτοιος, μπορεί να κάνει από 200 μέχρι 1200, ανάλογα το πόσο προτεραιότητα δίνει κανείς στη χρήση του. Όταν είσαι σε επαφή μ'αυτό 12 ώρες τη μέρα, είναι μάλλον η πιο χρηστική συσκευή που έχεις. Άρα δίνεις τα ρέστα σου, πολύ πιο εύκολα απ'ό,τι θα τα έδινες πχ για μια τηλεόραση που θα χρησιμοποιείς 5-6 ώρες τη βδομάδα. Και βέβαια οι CEO βγάζουν τα δικά τους ρέστα, είτε καλύπτοντας τις ανάγκες σου, είτε κάνοντάς σε να ανακαλύψεις νέες.
Το έθεσες τέλεια!
Μόνο να προσθέσω ότι τα apple προϊόντα είναι και συσκευές επιδειξης κοινωνικό οικονομικής ταξης και επίτηδες τραβούν τις τιμές προς τα πάνω.

[ Επίσημο ] iPhone X

Ειδικά το Χ, αν θελουμε να είμαστε αντικειμενικοί δεν είναι σε κανένα τομέα μέτριο, το αντίθετο. Το μόνο που μπορεί κάποιος να του προσάψει είναι το.... σεμεδακι!
Γιατί κατά τα αλλά σε επίπεδο hardware δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι καλύτερο, ανεξαρτήτως τιμής.
Πολλά περισσότερα μπορείς να του προσάψεις.
Έχει πολλές ελλείψεις που υπάρχουν χρήστες που μπορεί να τους ενδιαφέρει και λείπουν διαχρονικα από Apple συν το φάλτσο του κόψιμο μπροστά συν το καρούμπαλο κάμερα όπου όσο και να μην το αναφέρεις είναι μια σχεδιαστική αποτυχία.

Ερωτηματικό θα παραμείνει το iris scanning όχι μόνο κατά ποσό ασφαλές θα είναι αλλά και κατά πόσο θα βολεύει πχ σε σχέση με το παραδοσιακά home button.

Η γνώμη μου ότι συμπληρωματικά θα έπρεπε να είναι όχι το βασικό και μοναδικό σύστημα.

Σε ultrabook η 2 σ 1 μπορεί να βολεύει διότι συνήθως το έχεις πάνω σε γραφείο σε σταθερό σημείο,στο κινητό όμως το έχεις περισσότερες φορές στο χέρι σε εκατοντάδες διαφορετικές θέσεις από το μάτι.

Πχ υπάρχουν άνθρωποι που τους βολεύει να το έχουν γραφείο ακουμπισμένο να πατάνε κουμπί και να ξεκλειδώνουν χωρίς να το σηκώνουν καν.

Ε εδώ δεν γίνεται πρέπει να το φέρεις στη σωστή θέση μπροστά στα μάτια σου.

ΥΓ:Για να έχεις γρήγορη φόρτιση πρέπει ξεχωριστά να προμηθευτής και καλώδιο φόρτισης και ανάλογο φορτιστή.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Last edited:
Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Προσωπικά η κάμερα εμένα δε με νοιάζει γιατί πάντα έχω θήκη. Το μπροστά πάλι με ενδιαφέρει μόνο σε παοχνιδια θεωρητικά γιατί στα βίντεο κουτσα στραβά το φτιάχνεις. Κατά τα αλλά όταν κανεις αλλά πράγματα και τώρα στο έκοβε το σημείο πάνω. Τώρα είτε το κόβει λέγοντας την ώρα είτε έτσι όπως φέτος (ουσιαστικά βλέπεις τη status bar και δε λέει το όνομα της cosmote πχ) δεν έχω θέμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλά περισσότερα μπορείς να του προσάψεις.
Έχει πολλές ελλείψεις που υπάρχουν χρήστες που μπορεί να τους ενδιαφέρει κα να λείπουν από Apple συν το φάλτσο του κόψιμο μπροστά συν το καρούμπαλο κάμερα όπου όσο και να μην το αναφέρεις είναι μια σχεδιαστική αποτυχία.

ΥΓ:Για να έχεις γρήγορη φόρτιση πρέπει ξεχωριστά να προμηθευτής και καλώδιο φόρτισης και ανάλογο φορτιστή.

Δεν βλέπω να του προσάπτεις τίποτα πέραν του σεμεδακιου. Το καρούμπαλο δεν ειναι κατι καινουργιο και έχει να κάνει με την καλύτερης ποιότητας κάμερα. Εκτος και αν προτιμάς χειρότερη κάμερα ή πιο χοντρό κινητό. Άσε που όλοι μας το έχουμε σε θήκη, οποτε no problem.
Για το fast charge τα είπαμε. Όντως θέλει καλώδιο και φορτιστή, που όμως μπορεί να ήδη έχει κάποιος (πχ οι κάτοχοι νέων macbook pro).
Και πάλι λέω:το τηλέφωνο δεν ειναι μέτριο σε κανένα τομέα. Το αντίθετο, φαίνεται να ειναι κορυφαίο σε όλα τα metrics ενός συγχρονου smartphone (cpu, gpu, οθόνη, κάμερα, ποιότητα κατασκευής, βιομετρικά συστήματα, design, μπαταρια). Όλα τα αλλα, ειναι κουβέντα να γίνεται....

Ερωτηματικό θα παραμείνει το iris scanning όχι μόνο κατά ποσό ασφαλές θα είναι αλλά και κατά πόσο θα βολεύει πχ σε σχέση με το παραδοσιακά home button.

Η γνώμη μου ότι συμπληρωματικά θα έπρεπε να είναι όχι το βασικό και μοναδικό σύστημα.

Σε ultrabook η 2 σ 1 μπορεί να βολεύει διότι συνήθως το έχεις πάνω σε γραφείο σε σταθερό σημείο,στο κινητό όμως το έχεις περισσότερες φορές στο χέρι σε εκατοντάδες διαφορετικές θέσεις από το μάτι.

Πχ υπάρχουν άνθρωποι που τους βολεύει να το έχουν γραφείο ακουμπισμένο να πατάνε κουμπί και να ξεκλειδώνουν χωρίς να το σηκώνουν καν.

Ε εδώ δεν γίνεται πρέπει να το φέρεις στη σωστή θέση μπροστά στα μάτια σου.

Μην προτρέχεις, κάτσε να δεις στην πράξη πως θα δουλεύει. Από ότι διαβάζω, αν το έχεις στο γραφείο σου διπλα πχ στο laptop, μόλις το κοιτας θα ξεκλειδώνει, αρα δουλεύει και υπό γωνια.
Μάλιστα, αυτός ήταν ο λόγος που στο demo δεν δούλεψε στον Federichi. Κατά την apple, είχαν περάσει διάφοροι τεχνικοί όταν έστηναν την παρουσίαση και το τηλέφωνο προσπαθούσε να ξεκλειδώσει διαβάζοντας τα πρόσωπα τους, αλλα λόγω πολλών επανειλημμένων αποτυχημένων προσπαθειών, κλείδωσε και γύρισε σε password, όπως ακριβώς κάνει το touch id αν πολλές φορές το πιάσει στα χερια του άλλος εκτος του κατοχου.

[ Επίσημο ] iPhone X

Δεν βλέπω να του προσάπτεις τίποτα πέραν του σεμεδακιου. Το καρούμπαλο δεν ειναι κατι καινουργιο και έχει να κάνει με την καλύτερης ποιότητας κάμερα. Εκτος και αν προτιμάς χειρότερη κάμερα ή πιο χοντρό κινητό. Άσε που όλοι μας το έχουμε σε θήκη, οποτε no problem.
Για το fast charge τα είπαμε. Όντως θέλει καλώδιο και φορτιστή, που όμως μπορεί να ήδη έχει κάποιος (πχ οι κάτοχοι νέων macbook pro).
Και πάλι λέω:το τηλέφωνο δεν ειναι μέτριο σε κανένα τομέα. Το αντίθετο, φαίνεται να ειναι κορυφαίο σε όλα τα metrics ενός συγχρονου smartphone (cpu, gpu, οθόνη, κάμερα, ποιότητα κατασκευής, βιομετρικά συστήματα, design, μπαταρια). Όλα τα αλλα, ειναι κουβέντα να γίνεται....
Ποτέ δεν βάζω θήκη σε κανένα κινητό.
Αν είναι να το κρύβω χάνω το όποιο premium feeling.
Το καλύτερα ποιότητας κάμερας δεν έχει αποδειχθεί ότι υπερτερεί πουθενά σε σχέση με ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή.

Και υπάρχουν dual setup cameras σε ανταγωνισμό που δεν εξέχουν στ βαθμό που τo κάνει η Apple.

Και αισθητικά χάνει χαλώντας την ομοιομορφία της πλάτης αλλά και επίφοβο θα έιναι μην πάθει γρατζουνιές και κακουχίες.

Άσε που θα παίζει σαν τραμπολίνο πάνω σε τραπέζι.

Τώρα πέρα από το κόψιμο μπροστά και το αντιαισθητικό καρούμπαλο προσωπικά για εμένα στα μείον επιπλέον η έλλειψη AOD,led notifications και micro sd εφόσον μιλάμε για 64 μοντέλο.
Επίσης στα μείον η έλλειψη ποιοτικού DAC Hi-Fi ήχου όπως και υποστήριξη κορυφαίων Bluetooth codec πχ AptX HD η LDAC για όσους από εμάς έχουμε και πολύ ποιοτικά ενσυρματα και ασύρματα ακουστικά.

Άλλωστε μέτριο δεν το χαρακτήρισα ουδέποτε αλλά έχει και αρκετά τρωτά η ελλείψεις σε feature

Εντάξει τώρα, ψάχνεις να βρεις μειονεκτήματα για να στηρίξεις την άποψη σου... Led notifications :p
Όσο για το premium feeling, με συγχωρείς αλλά το καις τελείως όταν το ντύνεις με πάνθηρες όπως έκανες στο galaxy και στο iPad.

ΥΓ. Καλύτερης ποιότητας κάμερα ειπα σε σχέση με το αν έβαζε μια πιο ρηχή για λόγους αισθητικής. Υπάρχουν physics limitations.

[ Επίσημο ] iPhone X

Εντάξει τώρα, ψάχνεις να βρεις μειονεκτήματα για να στηρίξεις την άποψη σου... Led notifications :p
Όσο για το premium feeling, με συγχωρείς αλλά το καις τελείως όταν το ντύνεις με πάνθηρες όπως έκανες στο galaxy και στο iPad.
Skin δεν αλλοιώνει premium feeling,ούτε βάρος,ούτε όγκο αποκτάς.
Άσε που προστατεύει από μικρό γρατζουνιές,αποκτάς εύκολα και απλά νέο look and feel στο πι και φί όποτε θες.

Και το αλλάζεις πανεύκολα.

Κόλλησες με το πάνθηρα και το έκανες σημαια που σε ενημερώνω οι περισσότεροι σε φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον τους άρεσε και οι λιγότεροι είπαν ότι δεν τους άρεσε :p

Ο πάνθηρας σήμερα υπάρχει αύριο όχι.

Δες το δάσος και όχι μόνο το δέντρο.

Και το βασικό γλιτώνεις γλίτσα,ιδρωτίλα και καθρέπτη.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι γυαλί=fingerprint magnet.

Εκτός αν θεωρείς τη γλίτσα και βρώμια premium feeling.

Και ναι έχει αρκετά μειονεκτήματα άσχετα αν εσένα η άλλους δεν τους απασχολεί.

Όπως μειονεκτήματα έχουν αρκετά και αλλά κινητά όπως πχ και το παρόν galaxy μου που ουδέποτε κρύφτηκα(την έχω κατακεραύνωσει την Samsung ουκ λίγες φορές)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Οκ, θα στο πω διαφορετικά. Ποιες και πόσες από τις εξειδικευμένες συσκευές που αναφέρεις, φωτογραφική μηχανή - βίντεο, αναπαραγωγέας μουσικής ή βίντεο, συσκευή gps με διάφορους αισθητήρες, που μπορεί να είχες ή έχεις, έχουν αντικατασταθεί πλήρως ή σε σημαντικό βαθμό από το smartphone; Αν έχεις εγκαταλείψει τη χρήση (ή τις χρησιμοποιείς ελάχιστα) των αυτόνομων αυτών συσκευών, τότε ναι, το smarthphone σου μπορείς να το αντιμετωπίζεις ως πολυεργαλείο και υπολογιστή τσέπης. Αν όχι, και χρησιμοποιείς ακόμα σε μεγάλο βαθμό τις συσκευές αυτές, τότε οι αντίστοιχες λειτουργίες του smartphone είναι απλά συμπληρωματικές. Προσωπικά εξακολουθώ και χρησιμοποιώ (και περισσότερο μάλιστα τώρα) τις αυτόνομες συσκευές, και φωτογραφικές μηχανές, και συσκευές gps (ειδικά επειδή κάνω ποδήλατο πολύ, προτιμώ το garmin edge από οποιοδήποτε smartphone), και την φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, το Fiio από το smartphone. Βίντεο θα δω από το smartphone από κανένα fb - youtube, όταν είμαι μακριά από τον υπολογιστή ή media player του σπιτιού. Και πληρωμές δεν κάνω, γιατί το smartphone που έχω δεν έχει αυτή τη δυνατότητα έτσι κι αλλιώς (αν εννοείς πληρωμές με NFC)...

Skin δεν αλλοιώνει premium feeling,ούτε βάρος,ούτε όγκο αποκτάς.
Άσε που προστατεύει από μικρό γρατζουνιές,αποκτάς εύκολα και απλά νέο look and feel στο πι και φί όποτε θες.

Και το αλλάζεις πανεύκολα.

Κόλλησες με το πάνθηρα και το έκανες σημαια που σε ενημερώνω οι περισσότεροι σε φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον τους άρεσε και οι λιγότεροι είπαν ότι δεν τους άρεσε :p

Ο πάνθηρας σήμερα υπάρχει αύριο όχι.

Δες το δάσος και όχι μόνο το δέντρο.

Και το βασικό γλιτώνεις γλίτσα,ιδρωτίλα και καθρέπτη.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι γυαλί=fingerprint magnet.

Εκτός αν θεωρείς τη γλίτσα και βρώμια premium feeling.

Και ναι έχει αρκετά μειονεκτήματα άσχετα αν εσένα η άλλους δεν τους απασχολεί.

Όπως μειονεκτήματα έχουν αρκετά και αλλά κινητά όπως πχ και το παρόν galaxy μου που ουδέποτε κρύφτηκα(την έχω κατακεραύνωσει την Samsung ουκ λίγες φορές)

Πραγματικά, από τον πάνθηρα προτιμώ τη γλίτσα

Πραγματικά, από τον πάνθηρα προτιμώ τη γλίτσα
Να τείνω λοιπόν ένα χέρι βοήθειας τότε:flipout: :flipout::p

eea1baae8cb7f06800cec77e483f3d89.jpg

033c67c1e4cbbd4d183ea95e881b5947.jpg

f8d1b4acbd9cb5fcc8ff3a060aca8183.jpg

πλάλα πλάκα αν με ρωτήσεις, τι θα ήθελα περισσότερο από όλα να έχει το iphone που έχω, είναι τo μικροσκοπικό led που έχει το LG της γυναίκας μου,
χωρίς να ακουμπήσεις το κινητό, ξέρεις αν έχει έρθει κάτι για να το ανοίξεις, άλλο χρώμα για email, sms κλπ

επειδή το αφήνω συνέχεια στο γραφείο και μπαινοβγαίνω, η πρώτη κίνηση είναι να το πιάσω να δω αν με πήρε κάποιος ή ήρθε κάποιο email

δε θα ήτανε άσχημο ένα κομψό ledaki που αναλόγως το χρώμα να σημαίνει διάφορα, το οποίο άλλωστε προσαρμόζει ο καθένας με χρώματα και λειτουργίες όπως γουστάρει,
πολλές χρήσεις θα μπορούσε να έχει

βέβαια το παραπάνω δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, ούτε η έλλειψή του κάνει το τκλέφωνο λιγότερο σπουδαίο,
απλά ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες και πρέπει να βλέπει τι του αρέσει και τι όχι, και να το υποστηρίζει,\ανεξάρτητα από το ποιος το έβγαλε ή όχι

Last edited: