Το κύκλοτρον δημιουργήθηκε από τον κύριο Wiggings. H ATMASPHERE το υλοποίησε πρώτη φορά σε otl εμπορικό προιόν.
Ευτυχώς Τάκη....ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ [Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΟΝΙΣΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ]ΕΣΠΑΣΕ ΗΝ ΜΙΑ 6C33.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ [Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΟΝΙΣΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ]ΕΣΠΑΣΕ ΗΝ ΜΙΑ 6C33
καλημερα. η ταση που εχω ειναι 350 βολτ.δεν θελω παραπανω κερδος ,την αλαγη θελω να την κανω μονο και μονο για να παιξω λιγο με την χροια .Ποση ταση εχεις?
Ποσο swing θελεις και ποσο κερδος?
Χαιρετισμους
το σιγουρο ειναι οτι λογω της δυσκολιας να εχεις ματσαρισμενες 6C33 ,ειναι ευκολοτερο να μπορεις να παιξεις με το bias .Και τα δυο σχεδια τα δινει για 24 βατ.Nα ρωτησω και εγω κατι?
ειδα μια CHEAP VERSION οπου δεν βαζει καθολου τις τασεισ στα πλεγματα.OCL και εκει.σε συγκριση με το σχεδιο σου τακη χανει σε ισχυ?η καπου αλλου?καπου θα χανει..
Nα ρωτησω και εγω κατι?
ειδα μια CHEAP VERSION οπου δεν βαζει καθολου τις τασεισ στα πλεγματα.OCL και εκει.σε συγκριση με το σχεδιο σου τακη χανει σε ισχυ?η καπου αλλου?καπου θα χανει..
το σιγουρο ειναι οτι λογω της δυσκολιας να εχεις ματσαρισμενες 6C33 ,ειναι ευκολοτερο να μπορεις να παιξεις με το bias .Και τα δυο σχεδια τα δινει για 24 βατ.
5)Καλως σας βρηκα!Καλωσηρθες φιλε!:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.