Ουρανός και σύννεφα!

Αλεξ, το jpg ειχε απο ολα... οτι slider συναντησα, το... εσυρα και απο λιγο... :Banane0:
Το raw, μονο το DLO (ψηφιακη εξισοροπηση του ΑΑ φιλτρου) ειχε περασμενο.

Αυτο για το πιο θερμο στην εικονα, το δοκιμασα κι εγω, αλλα δεν μου καθησε καλα τελικα... το βουνο στα αριστερα εχει χρωμα απο κατω, προς το πορτοκαλι και μπορει να βγει απο το raw. Απλα, αν και αντιθετο του μπλε στο color wheel, δεν μου αρεσε και το αφησα αχρωμο...

Ντινο ευχαριστω...

Ηλια, τις 2-3 τελευταιες μερες αρχισα να ασχολουμαι με ραψιματα και θελω προπονηση... πρεπει να διαβασω κανενα tutorial...

Τέτοιους ουρανούς δεν μπορεί να κάνει σε καμμιά από τις φωτοεκδρομές μου μαμώ το φελέκι μου ?

10293575_10203532807059280_1361706273389401366_o.jpg

Όλα τα καλά μόνο έξω από το μπαλκόνι μου τα κάνει ο φούστης.

Τέτοιους ουρανούς δεν μπορεί να κάνει σε καμμιά από τις φωτοεκδρομές μου μαμώ το φελέκι μου ?

10293575_10203532807059280_1361706273389401366_o.jpg

Όλα τα καλά μόνο έξω από το μπαλκόνι μου τα κάνει ο φούστης.

Ωωωωωωωω, ζαλιζομαιαιαιαιαιαιαιαιαι..... Πεφτωωωωωωωω.... Ισιωσε καπετανιοοοοοοο.........

Ωωωωωωωω, ζαλιζομαιαιαιαιαιαιαιαιαι..... Πεφτωωωωωωωω.... Ισιωσε καπετανιοοοοοοο.........

Ultra-wide, χεράτα, βιαστηκά, και με σκοπό να μπαίνει ο ουρανός αλλού, δεν το έκανα για συνολική φώτο :)

Δεν παρεξηγούμαι εύκολα ( με τίποτα καλύτερα για να είμαι πιο ακριβής ).
Το κατάλαβα πως το είπες περιπαικτικά :)

Έπρεπε να τον βγάλω ένα πανόραμα αλλά το μπαλκόνι μου είναι γεμάτο εμπόδια που και που κατάφερα να βγάλω τόσο "κάδρο" καλά είναι.
Πιάτα από εδώ κι από εκεί, γερανάκι στο κέντρο, γλάστρες από την άλλη... κωλοκατάσταση :D

μια όμορφη θέα ενα απόγευμα απο το παράθυρο του γραφείου...

IMG_20140301_103555.jpg

/Γιαννιώτης mode on
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά?
Υπάρχει και ουρανός χωρίς με σύννεφα?
/Γιαννιώτης mode off

Από τις ποιο όμορφες εικόνες που έχω δει είναι η παρακάτω εικόνα. Ευτυχώς είχα την ψυχραιμία να χειριστώ σωστά την φωτογραφική μηχανή και να ξεπεράσω το πρόβλημα του ήλιου που έπεφτε μέσα στον φακό και το εκτυφλωτικό φως στα 37.000 πόδια !

Field of clouds by Costas S. T., on Flickr