Ουρανός και σύννεφα!

Thanks

Να δώσω την συνέχεια αυτής της στιγμής, αφού έκτοτε προτιμώ προσήλιο παράθυρο και παρακολουθώ τα δώρα του ουρανού που απλόχερα δίνει η φύση.

Εδώ λοιπόν το καφέ χρώμα στο έδαφος είναι η σαχάρα στην Αϊγυπτο που σε συνδυασμό με την χαμηλή νέφωση έδωσε άλλη μια όμορφη εικόνα ..

Clouds & formations by Costas S. T., on Flickr

Εκπληκτικές costas!!

kosmous είναι λιγο αφύσικα μαυρισμένα τα συννεφα ή μου φαίνεται;

Επειδή δεν μου άρεσε το jpg , χρησιμοποίησα μέσα από την μηχανή την επεξεργασία με εφέ dramatic tone , το έχει και η xz-2 .
Μετά έστειλα την φωτό στο Note 2 με wifi (κατέβηκε η ανάλυση αυτόματα σε 2048Χ1360) και από το Note στο Flickr .
Πανεύκολη διαδικασία με την ΕΜ10 , αλλά η λεπτομέρεια στις φωτογραφίες πάει περίπατο .

Ωραια, απλα μαλλον την εκανε πολυ dramatic! :P

Οντως ευκολη διαδικασία, αλλα δε ξέρω αν αξιζει αφου χανεις τοσο σε ποιοτητα...

Αξίζει μόνο για την περίπτωση αυτή, δηλαδή βγάζεις την φωτογραφία και την ανεβάζεις άμεσα στο νετ .

Κατι ελάχιστες που διάλεξα παράθυρο, πέρασα πανω απο γροιλανδια... Σιβηρια...και άλλες τέτοια κοντινά, φυσικα ποτε με κάμερα τις προκοπής μαζι μου...
Καπου πρέπει να εχω κάποιες, δεν στέκονται απέναντι απο αυτές που βλέπουμε εδω με τίποτα...

Από τις ποιο όμορφες εικόνες που έχω δει είναι η παρακάτω εικόνα. Ευτυχώς είχα την ψυχραιμία να χειριστώ σωστά την φωτογραφική μηχανή και να ξεπεράσω το πρόβλημα του ήλιου που έπεφτε μέσα στον φακό και το εκτυφλωτικό φως στα 37.000 πόδια !

Field of clouds by Costas S. T., on Flickr
Καταπληκτικη!!!!

Μια πρώτη απόπειρα

DSC_0034.JPG