Oύτε του παπά! JVC HD350 καινούργιος με 1520 ευρώ!!!

εγω εχω αυτο που αναφερει και ο φιλος spcav και ειναι αξιοπρεπεστατο. Ειναι αθορυβο στην λειτουργια του και ακουγεται ο ανεμιστήρας του μονο οταν πεσει το ρευμα. Κραταει πανω απο 15 λεπτα pc, οθονη και προβολεα.

Mάλιστα, επειδή δεν είχα ποτέ UPS και δεν γνωρίζω θα χρειαστώ τίποτα έξτρα καλώδια για να συνδέσω τον προβολέα σε αυτό? (μόνο τον προβολέα θα συνδέσω) Βλέπω δεν έχει πρίζα κανονική.

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ:smile:
Μάλλον θα το πάρω, έκανε και την διακοπή ρεύματος εχθές και προβληματίστηκα. Δεν είχαν περάσει καλά καλά 20 λεπτά που τον είχα κλείσει, παραλίγο να πάθουμε καμια ζημιά...

καλοριζικος φιλεεεε!!!!! Pike you saved the day θηριο εεεε!!!! Οταν παραγγειλα για πρωτη φορα απο αυτο το μαγαζι μου λεει τον ξερεις το κυριο???? Μαλιστα του λεω δυστηχως το ξερω κ δυστηχως ειναι κ γαυρος χαχαχαχαχααααααα!!!

O Θεός σε έβαλε!!! Να'σαι καλά, χίλια ευχαριστώ:smile: Τον κλείσαμε έρχεται αύριο!

Παρακαλώ....:smile:

Το αύριο έχει ήδη γίνει χθες:D....το παρέλαβες;;;

για πες...πως σου φαίνεται με τον D-ILA
4chsmu1.gif

Παρακαλώ....:smile:

Το αύριο έχει ήδη γίνει χθες:D....το παρέλαβες;;;

για πες...πως σου φαίνεται με τον D-ILA
4chsmu1.gif

Nαί το παρέλαβα:D

Δεν έχω δεί πως παίζει ακόμα γιατί δεν έχω κανένα bluray, περιμένω τον Αρχοντα.
Παρόλα αυτά εμφανισιακά σκίζει και είναι και πολύ μικρό δεν το γνώριζα. Επίσης αν κατάλαβα καλά έχει και αισθητήρα για να βγάζεις ή να βάζεις το δισκάκι :))
Δεν έχω συνδέσει τίποτα αυτήν την στιγμή! Δευτέρα έρχεται η οθόνη, οι βάσεις, το ups και απο Δευτέρα περιμένω και τον ενισχυτή:smile:

Ερώτηση σχετική με αγορά από το e-bay: τι με συμβουλεύεται στην περίπτωση που ο πωλητής είναι ιδιώτης, είναι η πρώτη πώλησή του και δεν έχει feedback?

Ερώτηση σχετική με αγορά από το e-bay: τι με συμβουλεύεται στην περίπτωση που ο πωλητής είναι ιδιώτης, είναι η πρώτη πώλησή του και δεν έχει feedback?

εξαρταται απτο υψος κ το ειδος της αγορας..... για προβολικο ψαχνεσαι να υποθεσω??? αν και δεν εχω κανει τις αποιρες αγορες αλλα συνηθως τους αποφευγω αν μπορω να το βρω κ αλλου..... :grinning-smiley-043

Όντως για προβολικό και επειδή την έχει την τιμή του αναρωτιέμαι πως το ebay σε προστατεύει (εάν σε προστατεύει) στην περίπωση που παραλάβεις πέτρες.

oταν ειναι για αντικειμενα αξιας,κατα την αποσυσκευασια,καλο ειναι να εχεις στησει μια μηχανουλα και να τραβας βιντεακι για καλυψη και αποδειξη....

Όντως για προβολικό και επειδή την έχει την τιμή του αναρωτιέμαι πως το ebay σε προστατεύει (εάν σε προστατεύει) στην περίπωση που παραλάβεις πέτρες.

Φίλε μου δυστυχώς αυτό είναι ρίσκο, παρόλα αυτά να το σκεφτείς πολύ και μόνο μέσω paypal άρα και ebay protection. Ναί σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω αν σου στείλει πέτρες δεν είναι τυχαία Νο1 στις αγοραπωλησίες. Παρολα αυτά η ξενέρα+ταλαιπωρία, γιατί παίρνει 20-30 μέρες απ'οτι έχω ακούσει το dispute δεν πρέπει να παλεύεται...

Απο την στιγμή που θα δώσεις τα χρήματα μέσω paypal έχεις 45 ημέρες να στείλεις το πρόβλημα σου(να κάνεις dispute) Εννοείται οτι πρώτα επικοινωνείς με τον πωλητή και αν δεν βγάζεις άκρη/δεν απαντά ανοίγεις dispute και μετά τα κάνουν όλα αυτοί. Να ξέρεις όμως οτι μετά τις 45 μέρες αν δεν έχεις κάνει dispute ΔΕΝ σου πληρώνει κανείς τίποτα! Σου μένουν οι πέτρες:flipout::flipout::flipout:

oταν ειναι για αντικειμενα αξιας,κατα την αποσυσκευασια,καλο ειναι να εχεις στησει μια μηχανουλα και να τραβας βιντεακι για καλυψη και αποδειξη....

Ευφυέστατο!!!

Εβαλα την οθόνη και τράβηξα λίγες φωτογραφίες τον Αρχοντα να πάρετε μια γεύση. Δυστυχώς οι φωτογραφίες είναι πολύ πρόχειρες, ούτε καν σταμάτησα την εικόνα για να τις τραβήξω lol Και είναι κρίμα γιατί έχω dslr και ούτε με iso ρυθμίσεις-κλείστρα τράβηξα, το'χα στο αυτόματο :rofl:

Πραγματικά η εικόνα είναι απλά AΠΙΣΤΕΥΤΗ! Απ'τις φωτογραφίες δεν φαίνεται τίποτα. Χρώματα-βάθος-μαύρο απλά άψογα. O προβολέας είναι στο cinema 1 με 6500k και natural gamma. Μόνο αυτό πείραξα προς το παρόν αν και βρήκα κάτι ρυθμίσεις που θα τις κοιτάξω στο μέλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πόσο καλύτερη εικόνα μπορεί να βγάλει όταν βρίσκεται σε τέτοια επίπεδα, πρέπει να είναι ελάχιστες οι διαφορές.

Εχω πάθει την ζημιά της ζωής μου, τέλος! Εχανα ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα τόσα χρόνια! Ταινία ξανά σε τηλεόραση μόνο επί πληρωμή:laugh: Και ναί λοιπόν θα πώ και την μεγάλη κουβέντα! Ας είναι και στην kuro του θείου μου, θέλω λεφτά lol

Η οθόνη εμφανισιακά δεν παίζεται, έχει ομορφύνει το δωμάτιο :))
Τώρα διαφορά με τον τοίχο υπάρχει και μεγάλη μάλιστα αλλά πως να μην υπάρχει αφού ο τοίχος είναι σιέλ :laugh:
Θα προσπαθήσω το Σ/Κ αν μπορέσω να βγάλω 3-4 καλές να βγάλει και η φωτογραφική τα λεφτά της lol

Y.Γ. Ετυχε την στιγμή που έβαλα τον Αρχοντα να έρθει ο αδερφός μου ο οποίος έμεινε με το στόμα ανοιχτό(στην κυριολεξία όμως!) καθώς δεν είχε δεί ποτέ του σε προβολέα. Περιττό να πώ οτι αν τον άφηνα θα έβλεπε άνετα όλη την ταινία όρθιος μιας και την άλλη εβδομάδα έρχεται ο καναπές:flipout::flipout::flipout:

dsc00613resize.jpg

dsc00615resize.jpg

dsc00618resize.jpg

dsc00620resize.jpg

dsc00621resize.jpg

dsc00647resize.jpg

dsc00649resize.jpg

dsc00670resize.jpg

dsc00681resize.jpg