Oύτε του παπά! JVC HD350 καινούργιος με 1520 ευρώ!!!

Καλορίζικος. Καλωήρθες στους "Τζειβισάκηδες club".

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μόλις υπέγραψες την λύση της συνεργασίας σου με ότιδήποτε τελειώνει σε TV.

Σας ευχαριστώ να είστε όλοι καλά:smile:

Καλορίζικος. Καλωήρθες στους "Τζειβισάκηδες club".

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μόλις υπέγραψες την λύση της συνεργασίας σου με ότιδήποτε τελειώνει σε TV.

Λοιπόν, σκέψου οτι είδα το Enter the Dragon που το είχα σε DVD στο xbox360 χωρίς ήχο για κανα 20λεπτο.
Φαντάσου οτι απο αυτήν την εμπειρία(μέτρια ποιότητα, χωρίς ήχο και με τον προβολέα να βαράει στον σιέλ τοίχο μου:laugh:) σου λέω οτι ορκίζομαι κιόλας οτι δεν πρόκειται να ξαναδώ ταινία σε TV, ποτέ όμως στο σπίτι μου!!!

Οπως είχε πεί εδώ ένας φίλος αυτή η αίσθηση που σου δίνει η δέσμη του προβολέα, δεν στην δίνει καμία τηλεόραση!

Σήμερα πήρα και ηχεία, πήγα με σκοπό να πάρω κάτι μεγάλο αλλά μετά απο μιας ώρας συζήτηση με ένα παλληκάρι που ήταν πολύ γνώστης στο αντικείμενο με έπεισε οτι ήταν υπερβολικά εκείνα τα ηχεία για τον χώρο μου. Ακουσα αυτά που μου πρότεινε και πραγματικά εξεπλάγην, ήταν ένα σκαλί πάνω σε ποιότητα απο τα προηγούμενα μου ηχεία τα Logitech Z-5500. Οταν δε μου είπε πόσο κάνουν, νόμιζα οτι μου έκανε πλάκα.

dsc00607hil.jpg

Επίσης έκανα παραγγελία βάσεις και τον Denon 1912 απο Αγγλία, εδώ ερχεται καλό Ιούλιο αν δεν κάνω λάθος και με 650 ευρώ:eek: Μου τον πρότεινε εκείνο το παλληκάρι καθώς έχει multeq xt- η κάτι τέτοιο το οποίο κατάλαβα οτι είναι καλό:rofl:, βασικά μου είπε να τον περιμένω αλλά είμαι ανυπόμονος:laugh:

Πήρα και κάτι HDMI και κάτι DVI σε HDMI για τον υπολογιστή και τώρα η μεγάλη έκπληξη...

Τελικά ναί παρήγγειλα και οθόνη προβολής (έπειτα απο πίεση:rofl:)
Πήρα μια σταθερή lumene 106" την movie palace premium 240c με τα λεφτά που περισσέψανε απ'τα ηχεία.
Ενα πράγμα μόνο δεν μπόρεσα να παραγγείλω σήμερα και ξενέρωσα γιατί ήθελα να τελειώνω.
Πήρα ποσα τηλέφωνα και δεν είχε κανένας το bdt310 της panasonic. Ολοι ήταν στο "θα το φέρουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε" και τέτοια, μάλλον θα το πάρω και αυτό απ'εξω...

Ελπίζω μέχρι το άλλο Σάββατο να είναι όλα έτοιμα γιατί έκανα και προπαραγγελία τον Άρχοντα, θα γίνει χαμός!!!:popcorn:

sauronk.jpg

Καλοθέατος, φαίνεται καταπληκτικό μηχάνημα. :aktion033:
Από φωτεινότητα πως είναι; από τι απόσταση προβάλεις τις 106 ίντσες;
Στο projector calculator για οθόνη 100' από τα 3,5μ μου δίνει για το ευρωπαικό μοντέλο 48nits και για το αμερικάνικο 98nits (αν και στα τεχνικά χαρακτηριστικά τα δύο μοντέλα φαίνονται πανομοιότυπα):chinscratch:.

Πήρα ποσα τηλέφωνα και δεν είχε κανένας το bdt310 της panasonic. Ολοι ήταν στο "θα το φέρουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε" και τέτοια, μάλλον θα το πάρω και αυτό απ'εξω...

Υπάρχει ένα τελευταίο εδώ-μόλις μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος-bye-

Τον έβαλα στα 3,5 μέτρα και έβλεπα 110 ίντσες. Για το δωμάτιο μου το ανώτατο όριο είναι 106 καθώς θα βλέπω απ'τα 3,2-3,3 μέτρα.

Στο normal mode που ήταν η φωτεινότητα απο το εργοστάσιο, στον τοίχο ήταν σαν τηλεόραση(σχεδόν σκοτάδι πάντα). Να σου πώ την αλήθεια δεν τον έβαλα στο low να δώ πως είναι, ούτε στο high. Θα τον δώ σήμερα.

Και εμένα αυτό με είχε προβληματίσει στην αρχή αλλά ευτυχώς απο φώς μια χαρά:smile: Μάλλον το πιο πιθανόν είναι τις μετρήσεις να τις κάνουν με την λάμπα στο low:nounder:

Υπάρχει ένα τελευταίο εδώ-μόλις μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος-bye-

O Θεός σε έβαλε!!! Να'σαι καλά, χίλια ευχαριστώ:smile: Τον κλείσαμε έρχεται αύριο!:party:
Λογικά στο low θα την έχεις , αλλα δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα αυτό.

Ναί το γνωρίζω οτι πρέπει να είναι στο low, "πέφτει" πιο γρήγορα η λάμπα αν τον έχεις σε άλλο mode, έτσι δεν είναι:chinscratch:?

Ρε παιδιά ξέχασα να σας ρωτήσω...

Εχθές έπεσε το ρεύμα, ευτυχώς δεν τον είχα ανοικτό. Εχω πάρει πρίζα ασφαλείας, αλλά η απορία μου είναι αν κοπεί το ρεύμα και δεν συνεχίσει το ανεμιστηράκι για ένα λεπτό να ψύχει την λάμπα, όπως λέει στις οδηγίες υπάρχει περίπτωση να σπάσει η λάμπα.

Eσείς έχετε σε UPS τους προβολείς? Μήπως είναι απαραίτητο έστω και ένα μικρό που να δίνει για ~5 λεπτά ρεύμα μέχρι να τον κλείσεις ή δεν παίζει πρόβλημα?

Απάντηση: Re: Oύτε του παπά! JVC HD350 καινούργιος με 1520 ευρώ!!!

Ρε παιδιά ξέχασα να σας ρωτήσω...

Εχθές έπεσε το ρεύμα, ευτυχώς δεν τον είχα ανοικτό. Εχω πάρει πρίζα ασφαλείας, αλλά η απορία μου είναι αν κοπεί το ρεύμα και δεν συνεχίσει το ανεμιστηράκι για ένα λεπτό να ψύχει την λάμπα, όπως λέει στις οδηγίες υπάρχει περίπτωση να σπάσει η λάμπα.

Eσείς έχετε σε UPS τους προβολείς? Μήπως είναι απαραίτητο έστω και ένα μικρό που να δίνει για ~5 λεπτά ρεύμα μέχρι να τον κλείσεις ή δεν παίζει πρόβλημα?

Πολλοι το κανουν αυτο και για την ζωη της λαμπας.

Δεν ειναι καλό για την λάμπα προφανώς αλλα δεν ειναι και σιγουρο ότι θα σκάσει (μάλλον δύσκολο).

Καλό ειναι παντως να επενδύσεις σε ενα αξιοπρεπες UPS (της τάξης των 200-300 Ευρω) για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Re: Απάντηση: Re: Oύτε του παπά! JVC HD350 καινούργιος με 1520 ευρώ!!!

Πολλοι το κανουν αυτο και για την ζωη της λαμπας.

Αμαν τώρα μου άναψες φωτιές, είμαι και για UPS:laugh:

Yπάρχει κάποιο ειδικό ή βασικά όλα κάνουν? Θέλω να πώ μήπως υπάρχει κανά θέμα με το είδος ρεύματος που δίνει το UPS, αν και δεν νομίζω αλλά δεν ξέρεις ποτέ, γι'αυτό ρωτάω:smile:

Καλό ειναι να βγαζει ημιτονοείδη έξοδο και όχι τετραγωνικό παλμό.

Πρακτικά αυτό το κάνουν αυτα που ειναι πάνω 200 Ευρω χοντρικά.

Μιλαμε παντα ότι θα χρειαστεις ~700+ VA.

Μια καλή λύση ειναι πχ η σειρα Smart της APC.