Σας ευχαριστώ να είστε όλοι καλά:smile:
Καλορίζικος. Καλωήρθες στους "Τζειβισάκηδες club".
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μόλις υπέγραψες την λύση της συνεργασίας σου με ότιδήποτε τελειώνει σε TV.
Λοιπόν, σκέψου οτι είδα το Enter the Dragon που το είχα σε DVD στο xbox360
χωρίς ήχο για κανα 20λεπτο.
Φαντάσου οτι απο αυτήν την εμπειρία(μέτρια ποιότητα, χωρίς ήχο και με τον προβολέα να βαράει στον σιέλ τοίχο μου

) σου λέω οτι ορκίζομαι κιόλας οτι δεν πρόκειται να ξαναδώ ταινία σε TV, ποτέ όμως στο σπίτι μου!!!
Οπως είχε πεί εδώ ένας φίλος αυτή η αίσθηση που σου δίνει η δέσμη του προβολέα, δεν στην δίνει καμία τηλεόραση!
Σήμερα πήρα και ηχεία, πήγα με σκοπό να πάρω κάτι μεγάλο αλλά μετά απο μιας ώρας συζήτηση με ένα παλληκάρι που ήταν πολύ γνώστης στο αντικείμενο με έπεισε οτι ήταν υπερβολικά εκείνα τα ηχεία για τον χώρο μου. Ακουσα αυτά που μου πρότεινε και πραγματικά εξεπλάγην, ήταν ένα σκαλί πάνω σε ποιότητα απο τα προηγούμενα μου ηχεία τα Logitech Z-5500. Οταν δε μου είπε πόσο κάνουν, νόμιζα οτι μου έκανε πλάκα.
Επίσης έκανα παραγγελία βάσεις και τον Denon 1912 απο Αγγλία, εδώ ερχεται καλό Ιούλιο αν δεν κάνω λάθος και με 650 ευρώ

Μου τον πρότεινε εκείνο το παλληκάρι καθώς έχει multeq xt- η κάτι τέτοιο το οποίο κατάλαβα οτι είναι καλό:rofl:, βασικά μου είπε να τον περιμένω αλλά είμαι ανυπόμονος
Πήρα και κάτι HDMI και κάτι DVI σε HDMI για τον υπολογιστή και τώρα η μεγάλη έκπληξη...
Τελικά ναί παρήγγειλα και οθόνη προβολής (έπειτα απο πίεση:rofl

Πήρα μια σταθερή lumene 106" την movie palace premium 240c με τα λεφτά που περισσέψανε απ'τα ηχεία.
Ενα πράγμα μόνο δεν μπόρεσα να παραγγείλω σήμερα και ξενέρωσα γιατί ήθελα να τελειώνω.
Πήρα ποσα τηλέφωνα και δεν είχε κανένας το bdt310 της panasonic. Ολοι ήταν στο "θα το φέρουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε" και τέτοια, μάλλον θα το πάρω και αυτό απ'εξω...
Ελπίζω μέχρι το άλλο Σάββατο να είναι όλα έτοιμα γιατί έκανα και προπαραγγελία τον Άρχοντα, θα γίνει χαμός!!!

opcorn: