PACE DS-810XE HD.

Γιάννη δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιαμένο..
Από εικόνα σε σχέση με τον πατάτασατ τι λέει?

To luxtv-hd δεν το βρήκες? Ή έχει μετακομίσει στον Αstra?

Luxe TV SD - Hotbird 7A (13.0E) - 12692.00 H
Luxe TV HD - Eutelsat W3A (7.0E) - 10899.00 V
Luxe TV HD - Badr 3 (26.0E) - 11958.00 H

Εδώ και περίπου κανά δίμηνο το luxetv hd έχει σταματήσει να εκπέμπει από τον hotbird σε υψηλή ευκρίνεια, υπάρχει μόνο η sd έκδοση mpeg2.
Σε High Definition υπάρχει μόνο στους παραπάνω δορυφόρους

Πηγή:http://gr.kingofsat.net/

Re: Απάντηση: PACE DS-810XE HD.

Καναλι HD ελευθερο στον HotBird υπαρχει κανενα να δω? Ο δεκτης πιανει 1300+ καναλια και οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο δυσκολο το ψαξιμο...

Παντως σαν εικονα σχεδον δεν υπαρχει διαφορα ειτε μεσω scart ειτε μεσω HDMI (720p)!!!

Στον Hotbird δεν υπάρχει ελεύθερο HD κανάλι.

Τα απλά κανάλια του δέκτη περνάνε στην τηλεόραση σου μέσω hdmi ή για να τα δεις αυτά πρέπει να συνδέσεις και scart πχ.;

Re: Απάντηση: PACE DS-810XE HD.

Καναλι HD ελευθερο στον HotBird υπαρχει κανενα να δω? Ο δεκτης πιανει 1300+ καναλια και οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο δυσκολο το ψαξιμο...

Παντως σαν εικονα σχεδον δεν υπαρχει διαφορα ειτε μεσω scart ειτε μεσω HDMI (720p)!!!

Βαλε ενα πιατο να στοχευει 19,2 και βαλε να δεις το AnixeHD και θα καταλαβεις τι σημαινει HD, επισης κανε Update Μεσω δορυφορου για να κατεβασεις την τελευταια εκδοση λογισμικου.

(19.2E) - 12721.75 H DVB-S2 8PSK 22000 2/3

prosieben HD
Anixe HD
Sat 1 HD
Astra HD promo

Atlantic Bird 3 (5.0W) - 11555.00 V - QPSK - 29947 7/8

Arte HD

4/05/07

A new software update for the Pace DS810XE High-Definition set-top box is now available on the following satellites:

Astra 1 @ 19.2°E: 12148 H 27500

Hotbird @ 13.0ºE: 12476 H 27500

Γιάννη δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιαμένο..
Από εικόνα σε σχέση με τον πατάτασατ τι λέει?

Χωρις πλακα δεν ειδα καμια απολυτως βελτιωση. Τα καναλια που ηταν καλα (πχ. Αλτερ) παραμενουν το ιδιο καλα , οσα ηταν χαλια (πχ. Σταρ) παραμενουν ως ειχαν.

Εχω συνδεσει μεσω HDMI οπου ο δεκτης ανεβαζει την αναλυση των SD καναλιων σε 720p ειτε 1080i και χρησιμοποιω την πρωτη αναλυση καθως στην δευτερη παρατηρησα καποια σπασιματα καποιες φορες. Παντως συνδεοντας τον δεκτη μεσω scart δεν βλεπω καμια σχεδον διαφορα σε σχεση με το HDMI!!! Για να μην πω οτι μεσω scart μου φαινεται λιγο καλυτερη η εικονα!!!
Γενικα ομως δεν μετανιωσα την αγορα που εκανα γιατι ο δεκτης ταιριαζει σαν design με την D3000.:flipout:

Χωρις πλακα δεν ειδα καμια απολυτως βελτιωση. Τα καναλια που ηταν καλα (πχ. Αλτερ) παραμενουν το ιδιο καλα , οσα ηταν χαλια (πχ. Σταρ) παραμενουν ως ειχαν.

Εχω συνδεσει μεσω HDMI οπου ο δεκτης ανεβαζει την αναλυση των SD καναλιων σε 720p ειτε 1080i και χρησιμοποιω την πρωτη αναλυση καθως στην δευτερη παρατηρησα καποια σπασιματα καποιες φορες. Παντως συνδεοντας τον δεκτη μεσω scart δεν βλεπω καμια σχεδον διαφορα σε σχεση με το HDMI!!! Για να μην πω οτι μεσω scart μου φαινεται λιγο καλυτερη η εικονα!!!
Γενικα ομως δεν μετανιωσα την αγορα που εκανα γιατι ο δεκτης ταιριαζει σαν design με την D3000.:flipout:

Καλημερα Rivers δεν γνωριζω τι τηλεοραση εχεις αλλα λεω τωρα μηπως χρησιμοποιεις αντι για τον scaler του δεκτη των scaler της τηλεορασης στο λεο αυτο γιατι σε αλλα forum κυριως απο Αγγλια αναφερουν σε HD TV με συνδεση HDMI ο συγκεκριμενος δεκτης σκιζει πολλους αλλους της Αγγλικης αγορας. Το καλωδιο ειναι καλο?

Last edited:
Καλημερα Rivers δεν γνωριζω τι τηλεοραση εχεις αλλα λεω τωρα μηπως χρησιμοποιεις αντι για τον scaler του δεκτη των scaler της τηλεορασης στο λεο αυτο γιατι σε αλλα forum κυριως απο Αγγλια αναφερουν σε HD TV με συνδεση HDMI ο συγκεκριμενος δεκτης σκιζει πολλους αλλους της Αγγλικης αγορας. Το καλωδιο ειναι καλο?

Μεσω HDMI εχεις επιλογες να δωσει αναλυση 576p , 720p, 1080i. Με την πρωτη αναλυση ομως παιρνω μονο εικονα 4:3 με μαυρες μπαρες δεξια αριστερα , ενω με την 1080i παρατηρησα καποια σπασιματα σε καποια καναλια οποτε χρησιμοποιω την 720p.

Εχω την 40D3000 και η εξηγηση που δινω ειναι οτι ο scaler της τηλεορασης ειναι καλυτερος απο αυτον του δεκτη οποτε ακομη και μεσω scart η τηλεοραση δειχνει ισαξια αν οχι καλυτερη εικονα απο το HDMI.

Kαλωδιο HDMI ειχε μεσα και στην συσκευασια αλλα εγω χρησιμοποιω ενα αλλο που ειχα αγορασει 30 ευρω (δεν θυμαμαι τι μαρκα ειναι τωρα).

Εμένα πάλι μου ήρθε κάτι άλλο στο μυαλό...
Έχει πάρει κάποιος απο σας το περιοδικό DIGITAL TV SAT τεύχος Αυγούστου?
Έχει ένα άρθρο για το high Definition, και ο αρθογραφος ελεγε οτι η τεχνολογία του high Definition δεν προχωράει επιδη οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με το upscaling που κάνουν τα DVD players και οι δορυφορικοί δέκτες με HDMI
Για να προωθήσουν λοιπόν τα bluray και τα HD DVD υποβαθμίζουν το σήμα των scalers με τον εξής τρόπο...

Στις νέες TV με HDMI 1.3 έχουν βάλει ένα νέο κλείδωμα μέσα στο HDCP το οποίο όταν εντοπίσει ότι το σήμα που παίρνει η TV δεν είναι το φυσικό αλλά του έχει γίνει upscaling τότε απενεργοποιη τα φίλτρα βελτίωσης εικόνας που διαθέτει η TV,οπότε έχουμε δυο επιλογές η τον scaler η τα φιλτρα της τηλεορασης μας, ποτε και τα δυο μαζι...
Αν λοιπον ο αρθογραφος του περιοδικου εχει δικιο τοτε γιαυτο ο Στελιος δεν βλεπει διαφορες στην ποιοτητα απο το scart και HDMI...
Οι υπολοιποι τι λετε? Ευσταθει κατι τετοιο? Η ο αρθογραφος λεει μπαρουφες?
Μόλις βρω scanner θα σκαναρω αποσπασμα απο το άρθρο και θα το ανεβάσω

Μεσω HDMI εχεις επιλογες να δωσει αναλυση 576p , 7

Εχω την 40D3000 και η εξηγηση που δινω ειναι οτι ο scaler της τηλεορασης ειναι καλυτερος απο αυτον του δεκτη οποτε ακομη και μεσω scart η τηλεοραση δειχνει ισαξια αν οχι καλυτερη εικονα απο το HDMI.

Kαλωδιο HDMI ειχε μεσα και στην συσκευασια αλλα εγω χρησιμοποιω ενα αλλο που ειχα αγορασει 30 ευρω (δεν θυμαμαι τι μαρκα ειναι τωρα).

Στις νέες TV με HDMI 1.3 έχουν βάλει ένα νέο κλείδωμα μέσα στο HDCP το οποίο όταν εντοπίσει ότι το σήμα που παίρνει η TV δεν είναι το φυσικό αλλά του έχει γίνει upscaling τότε απενεργοποιη τα φίλτρα βελτίωσης εικόνας που διαθέτει η TV,οπότε έχουμε δυο επιλογές η τον scaler η τα φιλτρα της τηλεορασης μας, ποτε και τα δυο μαζι...

Απιθανο το βλεπω να συμβαινει αυτο το πραγμα. Θεωρητικα το scart εχει χειροτερη εικονα απο το component και αυτο απο το HDMI αλλα στην πραγματικοτητα οι διαφορες ειναι αμελητεες.

Λοιπον μετα απο μια εβδομαδα και βαλε πιστευω οτι μπορω πλεον να εχω ολοκληρωμενη εικονα.

Ο δεκτης ειναι πραγματικα πολυ καλος με πληθος λειτουργιων, παραμετρων και ρυθμισεων , ακομη ανακαλυπτω πραγματα που δεν ηξερα ενω και η επιλογη αγαπημενων και δημιουργια λιστας ειναι παιχνιδακι.

Το μονο αρνητικο που εχω εντοπισει ειναι οτι αργει 2-3 δευτερα να αλλαξει το καναλι κατα τ' αλλα πιστευω οτι τα 180 ευρω (η 250 με το CAM irdeto) ειναι πολυ λιγα για δεκτη HD ο οποιος μαλιστα κανει και upscale σε 720p και 1080i τα SD καναλια.

-bye-

Και μια ελληνική πρόταση στα 149 για τον δέκτη, διαθέσιμο μετά τις 25/08.
Μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη διότι το συγκεκριμένο e-κατάστημα, μου είναι άγνωστο.

PACE στα 149

2-3 δευτερόλεπτα είναι παρα πολυ. Σκετη αγανακτηση

Ενταξει ισως να τα παραλεω λιγο αλλα παντως εχει μια καθυστερηση.

Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι δεν δειχνει την ωρα οταν ειναι στο stand by!!! Την δειχνει μονο οταν κλεινεις τον δεκτη για ορισμενα δευτερολεπτα. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα.

Last edited:
Ενταξει ισως να τα παραλεω λιγο αλλα παντως εχει μια καθυστερηση.

Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι δεν δειχνει την ωρα οταν ειναι στο stand by!!! Την δειχνει μονο οταν κλεινεις τον δεκτη για ορισμενα δευτερολεπτα. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα.

Τα παραλες... ενταξει δεν ειναι και ο πιο γρηγορος δεκτη στην εναλλαγη καναλιων, οσο αφορα την ωρα πραγματι ειναι ενα bug το οποιο δεν εχει φτιαχτει ακομα απο την pace παρολο που εχει ανεβασει αρκετες αναβαθμισεις βεβαια Rivers εχω παρατηρησει οτι μετα απο αναβαθμιση εαν δεν πειραξει την ωρα δηλαδη setime και τον κλεισεις στην οθονη του θα παραμεινουν ενεργοποιημενες η παυλες χωρις να σβησει η οθονη, βρε λες να τους το στειλω με e-mail μπας και το φτιαξουν σε επομενη αναβαθμιση. :FSGSFGS4:

Με cam εχεις ασχοληθει σκεφτομαι να παρω ενα τυρανοσαυρο η ενα διαβολακο για της δυσκολες βραδιες του χειμωνα λεμε τωρα....

Αληθεια περα απο εμας τους δυο υπαρχει καποιο αλλο μελος μελος του forum που να εχει τον ιδιο δεκτη?

Last edited: