PACE DS-810XE HD.

Εχω κι εγω τον δέκτη (προσωρινά) απο χτες στο σπίτι και θα αναφέρω σύντομα περισσότερα. Προς το παρόν απο το λίγο που τον είδα θα συμφωνήσω με τον Αντώνη ότι η εικόνα του είναι πολύ καλή (και σε upscaled sd και σε hd) και φυσικά η διαφορά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη στον προβολέα σε 1080i (ειδικά αν συγκριθεί με τον κάκιστο σε ποιότητα εικόνας dreambox500)
Απο καμ πρόλαβα να δοκιμάσω ντραγκον (που το εβλεπε και έπαιζε κανονικά αλλά εχω καιρό να το φρεσκάρω) και ζετακαμ που επίσης την βλέπει και ανοίγει το εκπαιδευτικό που πρέπει να ανοίγει, αλλά με μικρά παγωματάκια στην εικόνα κάθε 15 δευτερόλεπτα.
Απο HD ειδα μόνο τα ελεύθερα στις 19.2Ε και φυσικά το πρόμο κανάλι στον full HD προβολέα ήταν εκπληκτικό!
Παρόλο που περιμένω κάποιους άλλους HD δέκτες με περισσότερα ...παρελκόμενα, αν λάβω την έγκριση του κογκρέσου (ότι δεν θα μπει βέτο σε πιθανή αγορά κι άλλου δέκτη σύντομα...) ίσως τον πάρω, απο το λίγο που τον είδα η τιμή δείχνει πολύ τίμια!

Εχουμε καμια ενημερωση αν προκειται στο μελλον ο δεκτης να παιρνει λογισμικο που να κανει τα γνωστα κολπα ή δεν θα εχει υποστηριξη και θα ειναι καθαρα ενας FTA δεκτης με την ci?

Ειναι μαλλον απίθανο να βγει ανεπίσημο λογισμικό για τον δεκτη, κυρίως γιατι η pace είναι κατα κύριο λόγο εταιρεία που προμηθεύει με ιδιοκτησιακούς δέκτες διάφορα πακέτα και αν το κανει πιθανόν να θυμώσουν οι πελάτες της (ανεπίσημα χωρίς την βοήθεια και ουσιαστικά την πληρωμή απο την κατασκευάστρια εταιρεία δεν βγαίνουν πλέον...). Μπορει πάντως να δουλεψει με καμ και πρεπει σε επόμενη αναβάθμιση να βελτιώσουν την συμβατότητα με diablo κλπ

Eχω αλλη μια ερωτηση, για να παιξει HD χρειαζεται και η τηλεοραση ρυθμισεις? Η βαζεις ΗD καναλι και απλα παιζει?
γιατι η δικια μου τηλεοραση ειναι μεν HD ready αλλα με ελαχιστες επιλογες ρυθμισεων στο μενου. Η samsung 37s62

Απάντηση: Re: PACE DS-810XE HD.

Eχω αλλη μια ερωτηση, για να παιξει HD χρειαζεται και η τηλεοραση ρυθμισεις? Η βαζεις ΗD καναλι και απλα παιζει?
γιατι η δικια μου τηλεοραση ειναι μεν HD ready αλλα με ελαχιστες επιλογες ρυθμισεων στο μενου. Η samsung 37s62
Δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις τίποτα.
Αν η τηλεόραση σου εναι CRT ή αν σε οποιαδήποτε άλλη TV (lcd -plasma) επιλέξεις τη σύνδεση SCART τότε θα δες μεν εικόνα αλλά όχι υψηλής ευκρίνειας.Σε αυτή την περίπτωση γίνεται υποβάθμιση του σήματος.

Για να δει κανείς high definition εικόνα απο τα κανάλια που την προσφέρουν ή να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα upscaling στα 720p ή στα 1080i πρέπει να επιλέξει τη σύνδεση HDMI ή component με τους περιορισμούς του HDCP για την δεύτερη σύνδεση. Η συνδέσεις πρέπει να γίνουν σε τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς HD Ready, ή Full HD.

Συνεπώς η τηλεόραση σου είναι έτοιμη να δεχτεί HD σήμα.

υπάρχει δέκτης HD που μπορεί να λειτουργήσει με καρτομοιρασια?

Θα πήγαινα απο Skystar2 σε Skystar HD, αλλά θα χρειαστώ και αναβάθμιση στο HTPC για να μη σπάει η είκόνα, οπότε σκέφτομαι μήπως πάω κατευθείαν σε δέκτη HD που μπορεί να λειτουργήσει στο "σύστημά" μου...

υπάρχει δέκτης HD που μπορεί να λειτουργήσει με καρτομοιρασια?

Θα πήγαινα απο Skystar2 σε Skystar HD, αλλά θα χρειαστώ και αναβάθμιση στο HTPC για να μη σπάει η είκόνα, οπότε σκέφτομαι μήπως πάω κατευθείαν σε δέκτη HD που μπορεί να λειτουργήσει στο "σύστημά" μου...[/QUOTE

Ολοι οι linux δεκτες μπορουν οπως ο kathrein του παραπανω thread
Μεσα στο μηνα θα κυκλοφορισουν και ο CUBEREVO HD, οι κλωνοι του
IPBOX 9000HD και 900HD και λιγο αργοτερα ο LYNGBOX
Αν φυσικα μιλας για καρτομοιρασια μεσω ιντερνετ
αλλιως για τοπικο μοιρασμα ολοι οι δεκτες μπορουν αγοραζοντας ενα
card splitter

ναι μέσω νετ μιλάω.

Κανα ονειροκούτι HD δεν παίζει ακόμα?

Υποτιθεται υπαρχει στα σκαρια εδω και εναμιση χρονο ο dreambox 8000 αλλα...
κανεις δεν ξερει ποτε θα κυκλοφοριση..

Υποτιθεται υπαρχει στα σκαρια εδω και εναμιση χρονο ο dreambox 8000 αλλα...
κανεις δεν ξερει ποτε θα κυκλοφοριση..

Δυστηχώς δεν θα κυκλοφορίσει λίαν συντόμως. Δεν έχει πάρει άδεια (δεν δείνουν στη συγκεκριμένη εταιρεία γράφεται) για HDMI με ΗDPC και θα αναγκασθεί να βγεί με DVI. Αυτό όμως θα δημιουργήσει προβλήματα με τα κωδικοποιημένα HD κανάλια και έτσι στην ουσία ο νέος dreambox θα είναι σακατεμένος.... Από το 2008 και βάλε....

τελευταία νέα για την καλύτερη τιμή λοιπόν που μπορεί να βρεί κανείς τον PACE ποια είναι? Αυτά τα 149 ευρώ είναι η καλύτερη τιμή που μπορείς να τον βρεις?

Απο την άλλη, μήπως να έπαιρνα τη Skystar HD και να έφτιαχνα και καινούριο HTPC?

Η HD κάνει όλα τα "κόλπα" της απλής skystar2?

Βασικά να αναφέρω οτι απλά με ενδιαφέρει να βλέπω τα free to air HD κανάλια αλλά μιας και μέσω του "δικτύου" μου μπορώ να βλέπω και Premiere, στο οποίο πακέτο υποθέτω είναι το κωδικοποιημένο Premiere HD (ή μήπως είναι κι αυτό FTA?), θα ήταν καλύτερο να μπορώ να συνδέσω ενα Hi-def δέκτη σε αυτό.

Με λίγα λόγια... (to cut a long story short που λεν και στο χωριό μου) τα κανάλια που πιθανότατα θα μεταδώσουν σε HD τον τελικό του CL και το EURO 2008, θα είναι FTA ή κλειδωμένα?

Εχθές το βράδυ είχα την ευκαιρία να δω για άλλη μια φορά τον Pace σε δράση, αυτή φορά με έναν LCD Sony HS 60, ανάλυσης 1280X720. Η προβολή έγινε σε gray οθόνη κέρδους 1.8!!
Το αποτέλεσμα ήταν άριστο και πάλι. Η εικόνα που είδαμε ήταν ευκρινής, με άριστη λεπτομέρεια στα σκοτεινά, πολύ καλό μαύρο χωρίς πέπλο. Σε ορισμένα κανάλια π.χ. ORF - SF 1 σου έδινε την εντύπωση ότι βλέπεις DVD. Τα λευκά του όμως ήταν ιδιαίτερα λαμπρά, χωρίς να μπορώ να πω καμμένα, λόγω του μεγάλου κέρδους της οθόνης.

Η θέαση έγινε χωρίς την αναβάθμιση που αναφέρει παραπάνω ο Ζώης και ο δέκτης έδειξε και πάλι την δυστροπία του σε ορισμένα ζητήματα συνεργασίας με την Τ-Ρεξ.

Για μένα παραμένει η καλύτερη εισαγωγική λύση στο High Definition.

Ζωη για πες μας αν τωρα υπάρχει καλύτερα συνεργασία με τις μοντούλες στον 810

Ζωη για πες μας αν τωρα υπάρχει καλύτερα συνεργασία με τις μοντούλες στον 810
Filipa to kalo ine oti mporis pleon na bis stiin ci diladi stin modula.me diablo parousiase kolimata o dektis . me T-REX lene pai poli kalitera, den ton dokimasa akoma, tha ton dokimaso me karta sky na do an doulepsi !!!