PACE DS-810XE HD.

Αναμετάδοση απο avforums.com:

""E-mail from Pace

Hello
The new download was on air over the weekend but was taken off air because
it appeared to effect widescreen switching on some HDMI screens. We are
currently investigating and hope to have the download back on air soon.

Best Regards
Customer Front Office
Pace Micro Technology plc""

Με λίγα λόγια ανακλήθηκε η αναβάθμιση OTA μέχρι νεωτέρας.

Οι πρώτες αναφορές για το νέο λογισμικό μιλούν για καλή συνεργασία με το supermodul T-Rex 4.6 και ότι δεν αναγνωρίζει πλέον το Diablo cam.

Τον πηρα και γω τον pace σημερα, εκτος απο τα hd καναλια σαν δορυφορικος δεκτης δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπωση μπορω να πω.
Εκανα αναβαθμιση απο δορυφορο το τελευταιο λογισμικο.
Η καρτα της αβον επαιξε αμεσως με irdeto cam.
Το μονο που δεν καταφερα να βρω ειναι πως γινεται η εικονα στα sd καναλια 16:9. Εβαλα στις ρυθμισεις του pace 16:9 αλλα μου τα βγαζει παλι σε 4:3.
Οχι ομως ολα τα καναλια. Καμια ιδεα?
Aκομα τα luxe HD και HD vision απο badr 26 μου τα κατεβασε σαν sd και οχι Ηd πορολο που βγαζουν HD αναλυση.
Εξωτερικα παντως ο δεκτης ειναι πανεμορφος.

Τον παρήγγειλα κι εγώ σήμερα από εδώ
μαζί με modula irdeto(αυτή την κόκκινη) και μαζί με ταχυδρομικά περίπου στα 195 ευρώ.Αρχικά το θέλω για να βλέπω καλύτερα τη nova σε hdmi και ίσως πάρω και συνδρομή αργότερα σε κάνα hd πακέτο του εξωτερικού.Αυτό το Euro1080 λέει τίποτα?με 85αρι πιάτο θα το πιάνω ή να αλλάξω και να βάλω μεγαλύτερο?

Re: Απάντηση: PACE DS-810XE HD.

Τον παρήγγειλα κι εγώ σήμερα από εδώ
μαζί με modula irdeto(αυτή την κόκκινη) και μαζί με ταχυδρομικά περίπου στα 195 ευρώ.Αρχικά το θέλω για να βλέπω καλύτερα τη nova σε hdmi και ίσως πάρω και συνδρομή αργότερα σε κάνα hd πακέτο του εξωτερικού.Αυτό το Euro1080 λέει τίποτα?με 85αρι πιάτο θα το πιάνω ή να αλλάξω και να βάλω μεγαλύτερο?
den nomizo pos ine kai oti kalitero apo epilegi. iparxoune kai ali dektes HD pou xoris modula diladi me slot ,aplos vazis tin karta tis nova kai doulevi kanonika.kai oxi mono !!ala afou ton paringiles ti na sou po kaloriziko !!
110 ton ixa pari ego xoris tin modula !!

Ειδα στο τεστ των hd δεκτων ότι είχει καλή εικόνα με nova γι αυτό τον πήρα.Είναι και πολύ φθηνός.Αργότερα ίσως πάρω καποιον καλύτερο και τον pace θα τον βάλω στην κρεββατοκάμαρα.
Νομίζω όμως ότι με τη modula έκανα λάθος!Η κάρτα nova που έχω είναι η τελευταία version η zeta και διάβασα ότι θέλει μωβ modula και όχι κόκκινη που παρήγγειλα εγώ!Να την ακυρώσω την κόκκινη ή θα παίζει?ξέρει κανείς?

Νομίζω όμως ότι με τη modula έκανα λάθος!Η κάρτα nova που έχω είναι η τελευταία version η zeta και διάβασα ότι θέλει μωβ modula και όχι κόκκινη που παρήγγειλα εγώ!Να την ακυρώσω την κόκκινη ή θα παίζει?ξέρει κανείς?
Για 100% σιγουριά προμηθεύσου το μωβ irdeto cam.

Τελικά με πήραν τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ο pace και έχει καταργηθεί.Ετσι ακύρωσα όλη την παραγγελία.
Το απόγευμα παρήγγειλα από αλλού τον HIVION HD 9090 στά 289 ευρώ.Εχει περισσότερες δυνατότητες από τον Pace καλή υποστήριξη με συχνές αναβαθμίσεις.Ελπίζω να έπραξα σωστά!

Το απόγευμα παρήγγειλα από αλλού τον HIVION HD 9090 στά 289 ευρώ.Εχει περισσότερες δυνατότητες από τον Pace καλή υποστήριξη με συχνές αναβαθμίσεις.Ελπίζω να έπραξα σωστά!
Πολύ καλή επιλογή. Θα στο επιβεβαιώσουν και οι κάτοχοι του δέκτη.

Re: Απάντηση: PACE DS-810XE HD.

Τελικά με πήραν τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ο pace και έχει καταργηθεί.Ετσι ακύρωσα όλη την παραγγελία.
tora malista !! molis to paris grapse kati sto sectition tou hivion na sou valo kapio firmware na ise ok !!! mipos apo eki pou ton agorases sou ipane tipota gia kapion adaptora gia ton hivion???

Ευχαριστώ παιδιά μάλλον αύριο θα τον λάβω.Οχι για adaptora δεν μου είπαν τίποτα δε ρωτησα κιολας γιατί τωρα ξεκινω με τα δορυφορικά οπότε alpha111 θα χρειαστώ τη βοήθεια σου.Θα τα πούμε στο sectio του hivion;)

O pace κανει συχνα κολληματα παντως με μοντουλα irdeto και καρτα νοβα και για να ξαναδειξει εικονα πρεπει να τον βγαζω απο την μπριζα ή να μπαινοβγαλω 2-3 φορες την καρτα και την μοντουλα στο σλοτ

Kανενα νεο για τον δεκτη?
κανενα καινουριο soft?
η θυρα usb τελικα σε τι χρησιμευει?

O pace κανει συχνα κολληματα παντως με μοντουλα irdeto και καρτα νοβα και για να ξαναδειξει εικονα πρεπει να τον βγαζω απο την μπριζα ή να μπαινοβγαλω 2-3 φορες την καρτα και την μοντουλα στο σλοτ

Δοκιμασε να βαλεις στην αναλυση original αντι για upscale, σε εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα μαλλον οφειλετε στον αδυνατο επεξεργαστη.