Pacific Rim

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    94
Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

ΟΧΙ :smash:

...

Πως οχι δηλαδη?
Η προταση μου και αληθης ειναι και απαντα στην ερωτηση σου.
Αμα θες πες, σωστο κι αυτο αλλα αλλο ειχα στο μυαλο μου. Πως μας πετας ενα οχι τοσο :speechless-smiley-0(με το συμπαθιο)?:jester:

Re: Pacific Rim (2013)

ΟΧΙ ειπα παμε αλλος :D

υγ

Εσυ δεν μιλας για κοινο στοιχειο αλλα κατι που ειχες στην σφαιρα του επιθυμητου σου . E εδω μιλαμε για facts.:smash:

Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

ΟΧΙ ειπα παμε αλλος :D

υγ

Εσυ δεν μιλας για κοινο στοιχειο αλλα κατι που ειχες στην σφαιρα του επιθυμητου σου . E εδω μιλαμε για facts.:smash:

Το πρωτο μερος της προτασης μου ειναι fact.
H απαντηση σου ειναι φακ(ν)τ.:flipout:

Αν ειναι πανω στα Jaeger, ισως να ειναι :

1) αυτος ο κυκλος στο στηθος του Jaeger (το ειχε και ο C3PO αλλα χωρις φωτακια)

b3hq.jpg

2) η "γυαλινη" επιφανεια του κρανους του Jaeger θυμιζει λιγο την κουκουλα των φρουρων του αυτοκρατορα Sidious

1mik.jpg

Last edited by a moderator:

The Black Hole :D

Αν δεν σουρθε και εσενα η ιδια σκεψη φαινεται οτι δεν ηταν τοσο εμφανες οσο νομιζα...

τωρα μηπως ? :Banane0:

410409d1373981110-pacific-rim-2013-zxaxqgq.jpg

Last edited:

Αν δεν σουρθε και εσενα η ιδια σκεψη φαινεται οτι δεν ηταν τοσο εμφανες οσο νομιζα...

τωρα μηπως ? :Banane0:

410409d1373981110-pacific-rim-2013-zxaxqgq.jpg

Oι επωμιδες ? (μπα ...)
Δεν νομιζω οτι θα το βρω (αφου δεν το βρηκα με την πρωτη .... )
Πες ....

καλη....ηταν....πολυ μπαμ μπουμ...καθολου υποθεση ...κτι σαν το sea fighter (αντι street) χωρις κλωτσιδια

Την απόλαυσα μέχρι την παραμικρή σκηνή,ταινία για να περάσει όμορφα και εντυπωσιακά το βράδυ.Εξαιρετική για το είδος της!Όσο για ομοιότητες με άλλες ταινίες,εγώ βρήκα αρκετές..

Nα με συμπαθας Ναθ,
αλλα οση σχεση εχει το VW Beatle με το Golf GTi (για να θυμηθω παλια αποψη του Νικου -bye-)
αλλη τοση εχει ο Stormtrooper με το Jaeger.

Δεν ειπα εγω για το jaeger αλλα για την στολη πιλοτου του πρωτου jaeger που ειδαμε στην ταινια.

Ειναι απολυτως εμπευσμενη απο τους stormtroopers εκτος απο το κρανος φυσικα.

Kαι αλλο στο διαδικτυο ειχαν την ιδια αποψη.

http://clothesonfilm.com/combat-and-the-croupier-the-costume-world-of-pacific-rim/32822/

http://janjackson.net/?p=150

Ταινιάρα. Ότι υπόσχεται, το δίνει με το παραπάνω!.. Ίσως η πρώτη ταινία που βλέπω που θα με χάλαγε να τη δω σε 2D..

(εννοείται ότι αγνοούμε επιδεικτικά τρύπες στην πλοκή κτλ κτλ.. αυτά είναι αδιάφορα για μια ταινία που είναι τόσο μα τόσο fun)

Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Ωραίο 3D, για την ταινία μη με ρωτάτε... Με άριστα το 10 θα της έβαζα 4 κι αυτό επειδή η μισή μονάδα είναι υπέρ του μαθητή...

Στο top 5 των πιο εντυπωσιακών ταινιών που έχω δει!

Μέχρι τα 2/3 είχα μείνει κάγκελο με την εικόνα και τον ήχο αλλά και την πόσο καλά στημένη ήταν (φωτογραφία, ''χορογραφία'' κλπ).

Ο Ντελ Τορος δεν ειναι τπτ που σπουδαίο αλλά μία min βάση αισθητικής (gothic) την έχει με αποτέλεσμα ''σκοτεινές'' σκηνές να ''γράφουν'' πανέμορφα στην οθόνη (και να παίρνουν extra credit (μεγάλο όμως) λόγω άψογου 3D).

Πχ η σκηνή με τις αναμνήσεις της Κινεζούλας, εκεί που κρύβεται πίσω από τον κάδο, ήταν πανέμορφες (χωρίς να μπλέκονται τα ρομπότ κλπ) - εκεί καταλάβαινες ότι έχει κάνει και τον Πάνα πχ.

Η μάχη στον Χονγκ Κονγκ ήταν απλά εκπληκτική!

Εβλεπες τα ρομπότ να κοπανάνε τους γκοτζίλες και νόμιζες ότι ήσουν 10 χρονών και παίζεις με παιχνιδάκια σου - σε άλλο scale ομως και όντως μεσα σε αυτά...:p

Το 3D ίσως το καλύτερο που έχω δει ποτέ.

Παρά το ότι το θεμα θυμιζε transformers meets Godzilla (το οποίο btw αισθητικά απαιχθάνομαι) δεν γινόταν ποτέ μπάχαλο οπτικά.

Ο ήχος επίσης αναφοράς με τα πάντα όλα (γειτόνων περιλαμβανομένων) να σηκώνονται στο ποδάρι :p

Το τέλος ήταν λίγο down γιατί, εκτός των γνωστών, αναμενόμενων, Αμερικ(l)ανιών, η τελική μάχη ήταν χειρότερη από αυτή που είχε προηγηθεί.

Συνολικά είναι ο ορισμός της ταινίας που ευχαριστιέσαι με τη ψυχή σου σαν μικρό παιδί και σίγουρα αναφοράς από τεχνική άποψη.