Pacific Rim

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    94
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Κάρπεντερ θεός.
Αλλά πως κολλάει με την next sirina star Σια;

:flipout:
Στον Καρπεντερ περνουσαν τα μηνυματα με πιο subtle και υποσυνειδητο τροπο.
Αυτη σου βγαζει την καρτελα "OBEY" φορα παρτιδα.

Αμα δω Εφη Αλεβιζου ... θα διορθωθω ? :p :p :p :p

Δεν την ξερω, κατσε να την googlαρω και θα σου πω...

εντιτ
Την googlαρα (ή googlαρησα ειναι το σωστο?)
Εισαι καταδικασμενος!:tdown::behead::hanged:
Καλυτερες οι οριτζιναλ sirina stars που λεει και ο Κωστας. Λιγοτερα εγκεφαλικα κυταρα θα χασεις απο την ενασχοληση μαζι τους παρα με την Κοσιωνη και την αλλη. Στανταρ!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Πωπω, ρε μαστορα ... με κατατρομαξες ... δεν θα τις ξαναφαντασιωθω.

:laugh:

Ρε φαντασιωσου τες οσο θελεις. Ειδησεις μην ακους απο αυτες.
Ή τουλαχιστον βαζε το mute. Αντε σ'εσωσα παλι...

Re: Pacific Rim (2013)

H ταινία τα σπάει , 10/10 για το είδος της.

Μην περιμένετε βέβαια εμβάθυνση στους χαρακτήρες , βαθυστόχαστες αναλύσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Γι' αυτά υπάρχουν άλλα είδη ταινιών.

Απάντηση: Pacific Rim (2013)

έχει πλάκα πάντως το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων... για κάθε blockbuster ταινία, βγαίνει και (τουλάχιστον) μια ιμιτασιόν, με παρόμοιο όνομα/θέμα... προσοχή λοιπόν μην την πατήσει κανείς και "ψωνίσει" το Atlantic Rim !!!! :smash:

Re: Pacific Rim (2013)

πολυ μετρια, μονο τα εφε αξιζουν και τα βαριεσαι μετα απο λιγο, οι ηθοπιοι ειναι ολοι της πλακας , απο τον del toro περιμενα κατι τις προκοπης....

Pacific Rim (2013)

Από μικρό παιδί έβλεπα κινούμενα σχέδια με τεράστια ρομπότ, που πιλοτάρονται από ανθρώπους και
αντιμετωπίζουν τεράστιες σαύρες. Ήταν από τα αγαπημένα μου σίγουρα και φυσικά όλα εκτός από
ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν anime.
Πάντοτε ήθελα αλλά και αναρωτιόμουν γιατί δεν κυκλοφορεί μια ταινία του είδους καλογυρισμένη
και επαρκώς ρεαλιστική (υπάρχουν αμέτρητες τελείως άθλιες που για κάποιους όμως είναι σχεδόν cult)
Eπιτέλους γίνεται πραγματικότητα με το pacific rim το οποίο είναι πολύ καλά γυρισμένο, κάνει αναφορές
στα Ιαπωνικά κινούμενα σχέδια και σεναριακά και σχεδιαστικά όσον αφορά τα ρομπότια και τα σαυρόνια,
ενώ σε σημεία από τον σαματά με έπιασα καθηλωμένο. Όσοι έβλεπαν μικροί τέτοια anime θα με καταλάβουν.

Την απόλαυσα πραγματικά, στην αίθουσα comfort (πρώην gold class) με όλα κι όλα 7 άτομα στην αίθουσα
και προβολέα άψογα συντηρημένο :2thumb22sup:

http://www.youtube.com/watch?v=Ef6vQBGqLW8

Last edited by a moderator:
Kαι εγω ... εγραψα οτι θα την δω !!!!
Απλα ειναι καλυτερο να την δω με παρεα.

(εχω δει τραγικες ταινιες .... εχω μαθει να επιβιωνω απο εγκεφαλικα ... -bye-)

Κρίμα που είμαστε μακριά.... Διαφορετικά θα έπερνες μια γεύση πως γίνεται το τραπεζάκι του σαλονιού όταν βλέπουμε ταινία!! Χειρότερο και από τραπέζι ταβέρνας....!!! :offtopic:

O Δανίκας σήμερα στο πρώτο θέμα της έβαλε 0.

Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά καταλαβαίνω ότι από κριτικές δεν τα πάει πολύ καλά.
Είναι από αυτούς που θα σου πουν: καμία σχέση με το brokeback mountain...

Η ταινία του justin bieber έχει βαθμολογηθεί υψηλότερα από το μηδέν μην τρελαθούμε.
Επίσης, το τελευταίο die hard ήταν όντως μεγάλη μούφα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν
παίρνει μηδέν.