Pacific Rim

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    94
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

(ασε που μπορει το polarity να ταν σωστο (50-50 ειναι αυτο) αλλά βάλε και οτι ειχαν στραβολαιμιάσει από τα κοντά καλώδια των γυαλιών που φόρτιζαν όσο εβλεπαν...:p)

Αυτά δεν ισχύουν, είναι ψεύδη και κακοήθειες που διαδίδει ο Τρόλιας... :beatnik2:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Αυτά δεν ισχύουν, είναι ψεύδη και κακοήθειες που διαδίδει ο Τρόλιας... :beatnik2:

Μας εστειλε φωτο / ντοκουμέντα

http://www.youtube.com/watch?v=Qq_iaQlQmTc

....Και μου φέραν ντοκουμέντα πως φορτίζεις μ’ άλληνε

:p

Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Originally Posted by takisot View Post
(με μοναδικη εξαιρεση την τελευταία στον βυθο).

Αυτο, ναι - εκει ηταν λιγο muddy τα πραγματα (αλλα ηταν και μικρη η μαχη γενικα)

p)

Μία ταινία «συμβατική» και απόλυτα προβλέψιμη, όπως η συγκεκριμένη, πατάει σε ένα σκελετό. (Χιλιοτραγουδισμένο !)

Αυτός είναι ο εξής.
Ξεκινάμε με μία – δύο εντυπωσιακές «μάχες» , πλέκουμε το στόρυ (να περάσει η ώρα) με προσωπικά στοιχεία , τσακωμοί – έρωτες – δάκρυα- νάζια – μπουνιές – παρεξηγήσεις – ηρωισμοί (..ξαναπερνάει η ώρα) και χτίζουμε την τελική αναμέτρηση (που θα γίνει ο χαμός! ) .

Επειδή την ψυλλιαζόμουν την «δουλειά» ότι δεν μπορεί να απεικονίσει την μάχη σώμα με σώμα από τα προηγούμενα , ουσιαστικά περίμενα ότι η τελική μάχη θα ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Όπερ και έγινε . Δεν υπήρχε ο χαμός. Ξέμεινε από ενέργεια εικόνας μαχης σ/σ γενικά αλλα κυρίως στο τέλος.
Το θέμα είναι ότι αυτό έπρεπε να είναι top. ..Δεν ήταν.

η τελική μάχη θα ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Όπερ και έγινε

Οντως, το γραψα κι εγω απο την αρχή αυτό.

Αλλη η μαχη στο Hong Kong ηταν τοσο καλή που το εφεκτ της ''κρατουσε'' και μεχρι το τελος.

Re: Pacific Rim (2013)

Παντως, η κορυφαια πατατα ειναι εκει που αφηνουν το Γιαγκερ με τα πυρηνικα να παει (μεσα απο την σκουληκοτρυπα)
στον πλανητη των Kαιτζου ...... και οι Καιτζου ΔΕΝ χαμπαριαζουν γρι οτι προκειται για βομβα ! Καθονται και κοιτουν μια
αντιστροφη μετρηση (τικ-τοκ) χωρις να ψυλλιαζονται κατι μοιραιο. Ο μετρητης ειναι ... φωτορυθμικο που κολλησε :flipout:

(Απο τα καυσοξυλα περασαν στις σκουληκοτρυπες οι Καιτζου :laugh: Ενδιαμεσα .... ΤΙΠΟΤΑ !)

Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Το τέλος έμοιαζε πολύ με το Battlefield earth (ως ιδέα).

Θεωρώ πιθανόν και αυτό να σαρώσει στα βατόμουρα (αν και είχε σαφώς πιο ακριβά εφέ και αρτίστικη άποψη)

Το τέλος έμοιαζε πολύ με το Battlefield earth (ως ιδέα).

Θεωρώ πιθανόν και αυτό να σαρώσει στα βατόμουρα (αν και είχε σαφώς πιο ακριβά εφέ και αρτίστικη άποψη)

Καμία σχέση...

(στο πρωτο παιζει αλλωστε ο Τραβόλτας :p)

Άλλωστε στο rotten tomatoes εχει 72% από τους κριτικους..

http://www.rottentomatoes.com/m/pacific_rim_2013/

Γιατι νομίζεις ότι τσίμπησε ο Δανικας και έκατσε και το δε; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Καμία σχέση...

(στο πρωτο παιζει αλλωστε ο Τραβόλτας :p)

Ε πως? ακριβώς το ίδιο κάναμε στους εξωγήινους!
τρανσφερ μπουμ... τίτλοι τέλους...

τραβόλτα λολ

Δεν εχω κανει τον κοπο να το δω καν το πρωτο αλλα προφανως, παρομοιες υποθεσεις δεν σημαινουν σχεδον τπτ όσον αφορά το αποτελεσμα (ειδικα σε τετοιου ειδους ταινίες όπου η υποθεση ειναι καθαρα ''προσχηματικου'' χαρακτήρα)

Συμφωνώ, δεν επικεντρώνομαι στην υπόθεση.

Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση ως ταινίες, δεν αντιλέγω.
Aπλά μου θύμισε η τελική σκηνή, πριν τους τίτλους τέλους, το battlefield earth.
Mάλιστα στο δεύτερο πρόκειται για λύση "απομηχανής θεό" (έχεις και λίγο άγχος τεσπα :p, ...ενώ στην πρώτη το προγραμματίζουν απο την αρχή...
απλά το περιμένεις πότε θα συμβεί... εν μέσω μπουκέτων ρομπότ με γκοτζίλες...
Πόσο πιο "rotten" να γίνει?

Δεν πιστεύω ότι θα δω κάτι διαφορετικό στο 3D... αλλά θα το δοκιμάσω...
αν με συγκινήσει αυτή τη φορά το θέαμα και η δράση, οκ!
Προς το παρόν απλά μέτρια (και αυτό λόγω scifi και ήχου... σκουπίδι υπόθεση και ούτε καν ελπιδοφόρο casting / ηθοποιία) imo.

χίλιες φορές να έβλεπα για 7η φορά τo into darkness ένα πράμα... lol

Last edited:

Δεν θα σε συγκινησει προφανως λογω 3D

Απλως θα σε εντυπωσιασει (τεχνικα) παραπανω.

ΥΓ 1000 φορες να με βαλεις να ξαναδω τον Ζουμερμαν του Σναιντερ παρα το ST.....τωρα που το σκεφτομαι μαλλον το ιδιο μαρτυριο ειναι και τα 2....:p

Ζούπερμαν έριξα εξαιρετική... ST μέτρια (και αυτό λόγω των παλιών καλών καιρών)

(μη τσιμπάς απο τον αριθμό θεάσεων... μαζοχισμός...:7SFGSFG:)

Δεν μου άρεσαν .
• Ο συναισθηματισμός (της τελευταίας σταγόνας ..ως συνήθως ) στις σχέσεις των ηρώων.
• Οι χαρακτήρες των επιστημόνων του team. (..μου θύμισαν ταινία παιδικής ζώνης με στρουμφάκια )

Αυτά τα δύο είναι βασικά στοιχεία των Anime με Mecha, όπως και το οικογενειακό δράμα του πρωταγωνιστή και θεωρώ ότι έχουν μπει επί τούτου στην ταινία...

Aναρωτιεμαι...υπαρχει εστω και ενας απο τους επικριτες της ταινιας, που να ειναι φαν των anime
και δη του συγκεκριμενου ειδους?

PlawresSanshiro2.jpg

Αυτό μετράει; Που ήταν και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ πώς να κάνεις μια μάχη με ρομπότ ξεκάθαρη και κατανοητή.

Aναρωτιεμαι...υπαρχει εστω και ενας απο τους επικριτες της ταινιας, που να ειναι φαν των anime
και δη του συγκεκριμενου ειδους?

Εγώ πάντως δεν είμαι... Το αντίθετο θα έλεγα.