Παγκόσμια αγορά μνημών - Ram Crisis

Εγώ το καλοκαίρι άθελά μου έκανα εξαιρετική επένδυση.

Πήρα 2 x 32GB DDR5 για το καινούργιο PC.

Τον Ιούλιο τα πήρα 147€. Λίγους μήνες μετά είχαν φτάσει 580€. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει τα 800€.
Επενδυση θα ήταν αν είχες σκοπό να τα πουλήσεις.....:p

Και εγώ ίσα που αναβάθμισα το PC του μικρού τον Σεπτέμβρη και έχει πάει 3 και 4 φορές επάνω!

το καλο με τις μνημες αυτες (αυτες που εβαλα εγω τουλαχιστον ) ειναι οτι εχουν life time warranty οποτε δεν αγχωνομαστε αν τα φτησουν πως τις αναπληρωνεις....

το προβλημα ειναι αν θες ΤΩΡΑ να χτισεις pc.......ποιο νεφρο να αφαιρεσεις ;)

Μαλλον 4 ΜΒ πρεπει να ηταν.
Όχι, 4 δεν ήταν σίγουρα, το θυμάμαι καλά. Μπορεί να ήταν 2 Mb, αλλά για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει το 3mb. Βέβαια πάνε 34 χρόνια από τότε, οπότε δεν ορκίζομαι κιόλας.

το καλο με τις μνημες αυτες (αυτες που εβαλα εγω τουλαχιστον ) ειναι οτι εχουν life time warranty οποτε δεν αγχωνομαστε αν τα φτησουν πως τις αναπληρωνεις....
Δυστυχώς όλο και περισσότερα μαγαζιά δεν τις αντικαθιστούν πλέον (με την δικαιολογία ότι είναι σε έλλειψη) και σου κόβουν πιστωτικό με την αρχική τιμή αγοράς.

• Sad
Reactions: Kosh
Δυστυχώς όλο και περισσότερα μαγαζιά δεν τις αντικαθιστούν πλέον (με την δικαιολογία ότι είναι σε έλλειψη) και σου κόβουν πιστωτικό με την αρχική τιμή αγοράς.
Μπορείς να απευθυνθείς και απευθείας στον κατασκευαστή (αν βέβαια δεν εχει και αυτός στοκ και θέλει να το παίξει πο@στικα, μπορεί να κάνει το ιδιο με το κατάστημα)....