Υperion εαν συγκρινεις την w4500 με μια 786 ή 9603 τοτε θα καταλαβεις τι σου λεω για τα χρωματα..
μιλούσα με τον κ. Θ. από Ηχοεκφραση και μου είπε κάτι που δεν ήξερα ότι ισχύει.
Ότι τα πλάσματα τύπου kuro δεν παθαίνουν τίποτα από σταθερές εικόνες Π.Χ. χρήση σε PC και μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Οπότε να μπω και εγώ στο Power Buy ?.
Παρακαλώ πολύ πείτε και εσείς την γνώμη σας για το θέμα .
Εάν είναι όντος τόσο καλή η συγκεκριμένη τηλεόραση να χρεωθώ μερικές δόσεις (άτοκες είναι) για την πάρω.
Δεν την έχω δει την kuro αλλά όλοι σας λέτε ότι είναι ΤΟΣΟ καλή και σας εμπιστεύομαι.
Λέτε να κάνω ντου ?
μιλούσα με τον κ. Θ. από Ηχοεκφραση και μου είπε κάτι που δεν ήξερα ότι ισχύει.
Ότι τα πλάσματα τύπου kuro δεν παθαίνουν τίποτα από σταθερές εικόνες Π.Χ. χρήση σε PC και μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Βασικά, όταν θα χρησιμοποιείς την τηλεόραση ως monitor, δεν χρειάζεται να τρέχει στα 1920x1080. Το βάζεις στα 720p και τελειώνει η ιστορία. Τώρα αν θελήσεις να δεις 1080p βιντεάκι, ε θα κάνεις τον κόπο να αλλάζεις την ανάλυση. Στα 1920x1080 δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να ξεχωρίζεις γράμματα κτλ.
Kai elpizo oxi monoΡε παλικαρια δεν ξερετε οτι οταν βγαινουν τα καινουργια μοντελα τα προηγουμενα πεφτουν 20% κατω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.