Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);
Απ' οτι παρατήρησα παρ' οτι γράφει eutelsat 9a σε κάποια κανάλια έχει πάρει από μόνο του τις νέες συχνότητες! πχ ANT1 που η νέα συχνότητα ειναι η 12053. Οπότε λογικά δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος μιας και οι γνώσεις είναι περιορισμένες!
καλησπερα να ρωτησω κατι, εχω τον KHAON τον απλο (το καλοκαιρι μου το εδωσαν) τον ανοιξα απο stand by και εγραφε χωρις σημα κλπ κλπ , μπηκα το εβαλα στον αναμεταδοτη ΟΤΕ1 και με ρυθμιση δορυφορου eutelsat 9A και σιγα σιγα μου επανεφερε τα καναλια. Ερωτηση μηπως επειδη και η μεταφορα θα συνεχιστει και σημερα το βραδυ, πρεπει να αφησουμε το δεκτη ανοιχτο; δεν εχω δει στο μενου κατι για αναβαθμιση, πως θα παρει τους καινουργιους αναμεταδοτες; προς το παρον φαινεται να εχει ολα τα καναλια παλι (ημουν απο το καλοκαιρι ΟΤΕ 2 και το εβαλα τωρα σε ΟΤΕ 1 αναμεταδοτη)
Απ' οτι παρατήρησα παρ' οτι γράφει eutelsat 9a σε κάποια κανάλια έχει πάρει από μόνο του τις νέες συχνότητες! πχ ANT1 που η νέα συχνότητα ειναι η 12053. Οπότε λογικά δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος μιας και οι γνώσεις είναι περιορισμένες!