Πακέτο COSMΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Re: Απάντηση: Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

γιατι στην αρχη ειχαμε αλλον αποκοδηκοποιητη μετα βγηκε το pvr
Δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα. Πριν 2 βδομάδες έβαλα ΟΤΕ και ο τεχνικός θα κατέβαζε ένα καλώδιο λέγοντας μου οτι δεν χρειάζεται 2ο καλώδιο. Άλλα αφού είχα ήδη στημένα 2 καλώδια χρησιμοποίησε τα δικά μου με το δικό μου lnb που συνδέονται παραπάνω καλώδια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όντως εγγραφές σε 2 καναλια στον ΟΤΕ γινοντουσαν με 1 καλώδιο. Άλλα αν ήθελα να γράφω και να βλέπω εκτός ΟΤΕ δεν θα μπορούσα. Για ποιο λόγο λοιπόν δεν θα με κατέβαζε 2 καλώδια? Αυτή είναι η απορία μου.

Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Δε γινεται ο οτε (και κατ'επεκταση οι τεχνικοι του) να φροντιζουν για την θεαση εκτος πακέτου τους (ακομη και αν ο δεκτης εχει τη δυνατοτητα). Οποιος θελει κατι παραπανω στην εγκατασταση, μισθώνει καποιον για να το κανει.

αυτο ειναι διπλο lnb?

Attachments

• 20160303_114247.jpg
    20160303_114247.jpg
    113.5 KB · Views: 316

Ναι.

Παρατήρησα οτι ενώ στους αναμεταδότες ΟΤΕ 2,3,4,5,6,7 διακόπηκε το σήμα τώρα είναι ενεργοποιημένοι οι ΟΤΕ 1,8,9,10,11,12,13. Αυτό έγινε λόγω eutelsat 9b ή είναι άσχετο. Προσωπικά επέλεξα τον ΟΤΕ 13 γιατί είχε καλύτερο σήμα και καλύτερη ποιότητα!

Δε γινεται ο οτε (και κατ'επεκταση οι τεχνικοι του) να φροντιζουν για την θεαση εκτος πακέτου τους (ακομη και αν ο δεκτης εχει τη δυνατοτητα). Οποιος θελει κατι παραπανω στην εγκατασταση, μισθώνει καποιον για να το κανει.
Ναι αλλά όπως είδες φτάσαμε σε σημείο να μην μπορείς να κάνεις εγγραφές και σε 2 καναλια μέσα στον ΟΤΕ. Και ας είναι για λίγες ή περισσότερες μερες. Οπότε εγώ που δεν θέλω κάτι παραπάνω όπως λες θα έπρεπε να πληρώσω δικό μου τεχνικό. Μια χαρά. Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα το φτιαξουν γι αυτούς που εχουν ένα καλώδιο.

Στη Σάμο και με τον εξοπλισμό της υπογραφής μου, έχω τα παρακάτω ποσοστά ποιότητας στη λήψη των συχνοτήτων του ΟΤΕ TV με Technomate 6902HD και ΟΤΕ TV KAON NS 1110 (όχι υβριδικό):

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ TECHNOMATE OTE TV Kaon NS 1110
11843 V 67% 100%
12054 H 70% 81%
12207 H 79% 100%
12284 H 79% 100%
12399 H 81% 100%
12476 H 80% 100%

Με εξαίρεση την 11843 V, τα ποσοστά ποιότητας στις υπόλοιπες συχνότητες εμφανίζονται αυξημένα σε σχέση με τον Eutelsat 9A.

Ναι αλλά όπως είδες φτάσαμε σε σημείο να μην μπορείς να κάνεις εγγραφές και σε 2 καναλια μέσα στον ΟΤΕ. Και ας είναι για λίγες ή περισσότερες μερες. Οπότε εγώ που δεν θέλω κάτι παραπάνω όπως λες θα έπρεπε να πληρώσω δικό μου τεχνικό. Μια χαρά. Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα το φτιαξουν γι αυτούς που εχουν ένα καλώδιο.

Γι'αυτό και μιλησα για ελλειπή προγραμματισμό. Φυσικά όμως, απο τη στιγμή που χρησιμοποιούσαν μονο μια πόλωση, λογικά, δεν υπήρχε κανεας απολύτως λόγος για δευτερη καλωδιωση.

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Καλησπέρα!
Σε μένα που την εγκατάσταση μου την έκανε τεχνικός, συνεργαζόμενος με τον ΟΤΕ πριν τρεις βδομάδες, μου είπε ότι το lnb θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει twin,
λόγω διαφορετικών πολόσεων, ο ΟΤΕ δεν έπρεπε στους Technicolor να βάζει twin, δεν το ήξερε;

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Αριθμό Συνδέσεων =2 ....καποιος ανεφερε να βαλουμε αυτο σαν προβλημα για τις διακοπες..εννοειτε για οσους ειχαν είδη 2? διοτι εγω με ενα οταν το εκανα αυτο μετα δεν εδειχνε καν καποια καναλια βεβαια εφτιαξε ολοκληρωτικα μολις το ξαναάλλαξα...στις εγγραφες οντως υπαρχει θεμα με δυο ταυτοχρονες οπως π.χ alpha me αντ1 κοβεται το σηματάκι

ALPHA & ANT1 είναι σε διαφορετικές πολώσεις γιαυτό κόβεται. Στον Hybrid TECHNICOLOR εάν δεν βάλεις Αριθμό Συνδέσεψν =2 τότε τα κανάλια σε ΟΤΕ2-ΟΤΕ6 εμφανίζονται με διακοπές.
Εάν δεν βλέπεις κάποια κανάλια στη λίστα θα πρέπει να κάνεις νέα αναζήτηση.

εμενα μου εκανε διακοπες στον οτε1 οπου ηταν...βαζω αρ.συνδ.2 και δεν επαιζε καν καποια μετα..το ξαναγυρναω σε οτε1 και δεν κανει διακοπες πουθενα νομιζω πλιν των εγγραφων που ειπαμε. δηλαδη αν βαλω οτε2-6 και επιλεξω 2 αρ.συνδ. θα δειχνουν επισης?

Εγω έβαλα αριθμό συνδέσεων 2 και αναμεταδότη ΟΤΕ 13, και παίζει μια χαρά!

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Πλέον, εκτός της 11843, όλοι οι άλλοι tp γύρισαν σε οριζόντια πόλωση (http://www.flysat.com/ote.php). Αν σε αυτή πάνε τα περιφερειακά πιστεύω δεν θα υπάρξει πολύ γκρίνια από όσους έχουν ένα μόνο καλώδιο να κατεβαίνει (αν και το σωστό είναι η κάθοδος 2ου καλωδίου και αλλαγή σε twin lnb).

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Γεια σας. Έχω τον υβριδικό KAON. Μετά την αλλαγή δορυφόρου χάθηκαν πολλά κανάλια και χρειάστηκε να κάνω νέα αναζήτηση για να επανέλθουν. Όμως εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το EPG. Στα περισσότερα κανάλια δε βγάζει πλέον το πρόγραμμα. Έκανα και δεύτερη φορά συντονισμό αλλά τίποτα. Επίσης έχουν εξαφανιστεί πολλά κανάλια από τις λίστες με τις κατηγορίες που βγαίνουν όταν πατάμε το ΟΚ στο τηλεχειριστήριο. Έχετε τα ίδια προβλήματα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ

το είχα δει πριν λίγο. ακριβώς αυτό έχω κάνει και μάλιστα 2 φορες. δε λέει κάτι για EPG

Καμια επαννεκινηση εκανες? Αλλιως παρε την εξυπηρετηση. Εκτος αν θες να κανεις και reset τον δεκτη :

Σβηστός ο ΚΑΟΝ απο τη κουμπί πίσω κρατάμε πατημένο το ΟΚ και το ^ (απο τα κουμπιά του δέκτη) και βάζουμε το διακόπτη απο πίσω στη θέση ΟΝ. Συνεχίζουμε να κρατάμε το ΟΚ και το ^ για 30 δευτερόλεπτα

εκανά επανεκκίνηση του δέκτη από το μενού. θα πάρω στην εξυπηρέτηση αργότερα.

Θα πρέπει να κάνεις Επανaφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά προσοχή εάν έχεις DiSEqC θα χάσεις τις Ρυθμίσεις σου και πρέπει να τις βάλεις ξανά