Παλατι, οχι παλατακι...

Aλήθεια θα πληρώσει ο πράσινος όλα τα έξοδα ή θα πληρώσει και η πολιτεία? Γιατί νομίζω ότι είναι κρίμα να βάζω και εγώ χρήμα επειδή κάποιοι έχουν τα κονέ...

Η μουσική από το "ρέκβιεμ για ένα όνειρο" σημαίνει κάτι?:flipout:
Την έψαξαν πολύ για να την βάλουν?:flipout:
Να προσέξουν μην αποδειχθεί προφητική...:flipout:

Αστειεύομαι φυσικά, και δεδομένου ότι δεν θα πληρώσουμε όλοι απο την τσέπη μας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού όπως και κάθε άλλης ΠΑΕ, εύχομαι να γίνει με το καλό, μπάς και φτιάξουν και οι υπόλοιποι γήπεδα της προκοπής και πάρει το ποδόσφαιρο λιγάκι τα πάνω του και δούμε άσπρη μέρα..-bye-

Μακάρι να γίνει αλλά... το γήπεδο δεν παίζει μπάλα....
Εμείς στο χωριό μου έχουμε μια παροιμία που λέει:
"Όταν το μπου..έλο δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια...Τις που.άνες αλλάζουν".

Βρε Μπαμπη απο που εισαi;:flipout: :flipout:

Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας !!!!! :music-smiley-005:
icon10.gif

Ντροπή, με την έλευση του γηπέδου θα αλλάξουν πολλά πράγματα αισιοδοξώ πως θα δούμε καλύτερους παίκτες στο ρόστερ, και επιτέλους το Τζίγγερ να δίδει την ομάδα στους Γιαννακόπουλους που θα χώσουν πολύ χαρτί για να γίνει η Πανάθα καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Re: Απάντηση: Παλατι, οχι παλατακι...

Η μουσική από το "ρέκβιεμ για ένα όνειρο" σημαίνει κάτι?:flipout:
Την έψαξαν πολύ για να την βάλουν?:flipout:
Να προσέξουν μην αποδειχθεί προφητική...:flipout:

Αστειεύομαι φυσικά, και δεδομένου ότι δεν θα πληρώσουμε όλοι απο την τσέπη μας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού όπως και κάθε άλλης ΠΑΕ, εύχομαι να γίνει με το καλό, μπάς και φτιάξουν και οι υπόλοιποι γήπεδα της προκοπής και πάρει το ποδόσφαιρο λιγάκι τα πάνω του και δούμε άσπρη μέρα..-bye-

Και της προκοπής να γίνει θα το σπάσουνε τα "παιδιά" σε χρόνο ρεκόρ...

Χτύπα ξύλο! :flipout:

Βρέ παιδιά τι να τα κάνουμε τόοοοοοσα γήπεδα πια...
Πήξαμε στο γήπεδο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις μετά από τους Ολυμπιακούς και μυαλό δε βάζουμε
Άντε να φτιάξη γήπεδο ο Παναθηναϊκός να φτιάξει και η Αεκ και το Ολυμπιακό Στάδιο τι θα το κάνουμε?
Αντί να κοιτάξουμε τι πραγματικά χρειάζεται αυτή η πόλη φτιάχνουμε αυτά που έχουμε περίσσευμα για να τρώνε οι εργολάβοι.

PS
Είμαι και εγώ Παναθηναϊκός

Απάντηση: Re: Παλατι, οχι παλατακι...

Βρέ παιδιά τι να τα κάνουμε τόοοοοοσα γήπεδα πια...
Πήξαμε στο γήπεδο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις μετά από τους Ολυμπιακούς και μυαλό δε βάζουμε
Άντε να φτιάξη γήπεδο ο Παναθηναϊκός να φτιάξει και η Αεκ και το Ολυμπιακό Στάδιο τι θα το κάνουμε?
Αντί να κοιτάξουμε τι πραγματικά χρειάζεται αυτή η πόλη φτιάχνουμε αυτά που έχουμε περίσσευμα για να τρώνε οι εργολάβοι.

PS
Είμαι και εγώ Παναθηναϊκός

ΠΕΣΤΑ, δεν κάνουν κανένα κτιριακό συγκρότημα για άστεγους και πολύτεκνους και γενικά ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης ( όχι διαβίωσης ), φτιάχνουν γήπεδα για να πλουτίζουν οι ΠΑΕ και γενικά τα λαμόγια αυτής της χώρας που ουσιαστικά δεν προσφέρουν και κάτι στο κοινωνικό σύνολο.Εγώ είμαι ΑΕΚ αλλά μέχρι εκεί ,απο τη στιγμή που γίνανε εταιρίες όλοι, να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, δε θα πληρώνει ο ελληνικός λαός ούτε ΑΕΚ, ούτε Ολυμπιακούς ,ούτε Παναθηναϊκούς.

Ντροπή, με την έλευση του γηπέδου θα αλλάξουν πολλά πράγματα αισιοδοξώ πως θα δούμε καλύτερους παίκτες στο ρόστερ, και επιτέλους το Τζίγγερ να δίδει την ομάδα στους Γιαννακόπουλους που θα χώσουν πολύ χαρτί για να γίνει η Πανάθα καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό, βρε Eki μου, δεν είναι αισιοδοξία αλλά Requiem for a summer night dream!!!!:flipout: :flipout:

Πρώτα θα δεις τον Τσουκαλά με πράσινη φανέλλα μέσα στην 13 και μετά τον Τζίγγερ να δίνει την ομάδα στους Γιαννακόπουλους....

ΥΓ.
Μπάμπη I looooooooooooooooooooove this avatar !!!!!:ernaehrung004: :ernaehrung004:

offtopic ελπιζω Γιαννη να μας καλεσεις με Μπαμπη να ερθουμε για καμια στεκια ξερεις στεκια και με της συο εννοιες και μπιλιαρδο και steaks(παιδακια on the plate)

Κι εγώ Γιάννη... I looooooooooooooooooooove this billiard.... -bye-

Αρχηγέ δεν ήξερα ότι είσαι fan!!!!!!!!!!!:ernaehrung004:

Μισό Ruby μου κόστισε (καταραμένη Brunswick:damnyou: :damnyou: ) αλλά άξιζε το έξοδο για κάποιον ''φανατικό''.....

Όποτε κάνεις κέφι για κανένα σετάκι just pm me....

Σημ. Το τραπέζι το έχω στο χωριό.... ξέρεις... στην Πλατανιά Αργολίδας....:flipout: :flipout: :flipout:

offtopic ελπιζω Γιαννη να μας καλεσεις με Μπαμπη να ερθουμε για καμια στεκια ξερεις στεκια και με της συο εννοιες και μπιλιαρδο και steaks(παιδακια on the plate)

Larry μου ευχαρίστως.....
Μόνο που το τραπέζι βρίσκεται 187 χλμ από την Αθήνα. Όποτε θέλετε κάποιο ΣΚ να κανονίσουμε με μεγάλη χαρά να σας φιλοξενήσω....
Όσον αφορά τα άλλα τα στέκια:flipout: :flipout: έχω 80 τ.μ. ταράτσα....
Χωράνε τα μπριζολάκια ή να νοικιάσω και το δίπλα??:flipout: :flipout: :flipout:

Larry μου ευχαρίστως.....
Μόνο που το τραπέζι βρίσκεται 187 χλμ από την Αθήνα. Όποτε θέλετε κάποιο ΣΚ να κανονίσουμε με μεγάλη χαρά να σας φιλοξενήσω....

Γιάννη εγώ δεν κολώνω απο τα χιλιόμετρα.... (Αρκεί να οδηγεί ο Larry...:flipout: )