Αντε με το καλο να αρχισει, με το καλο να τελειωσει και με το καλο να παιζει σ'αυτο μια ομαδα ισαξια με εκεινες του Σαραβακου και του Δομαζου!
http://www.youtube.com/watch?v=GxmserkuaDU
http://www.youtube.com/watch?v=GxmserkuaDU
Βρε Μπαμπη απο που εισαi;![]()
![]()
Η μουσική από το "ρέκβιεμ για ένα όνειρο" σημαίνει κάτι?![]()
Την έψαξαν πολύ για να την βάλουν?![]()
Να προσέξουν μην αποδειχθεί προφητική...![]()
Αστειεύομαι φυσικά, και δεδομένου ότι δεν θα πληρώσουμε όλοι απο την τσέπη μας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού όπως και κάθε άλλης ΠΑΕ, εύχομαι να γίνει με το καλό, μπάς και φτιάξουν και οι υπόλοιποι γήπεδα της προκοπής και πάρει το ποδόσφαιρο λιγάκι τα πάνω του και δούμε άσπρη μέρα..![]()
Βρέ παιδιά τι να τα κάνουμε τόοοοοοσα γήπεδα πια...
Πήξαμε στο γήπεδο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις μετά από τους Ολυμπιακούς και μυαλό δε βάζουμε
Άντε να φτιάξη γήπεδο ο Παναθηναϊκός να φτιάξει και η Αεκ και το Ολυμπιακό Στάδιο τι θα το κάνουμε?
Αντί να κοιτάξουμε τι πραγματικά χρειάζεται αυτή η πόλη φτιάχνουμε αυτά που έχουμε περίσσευμα για να τρώνε οι εργολάβοι.
PS
Είμαι και εγώ Παναθηναϊκός
Με το καλό και όταν τελειώσει ελπίζω να έπιτρέπεται η είσοδος και σε αλλόθρησκους
Ντροπή, με την έλευση του γηπέδου θα αλλάξουν πολλά πράγματα αισιοδοξώ πως θα δούμε καλύτερους παίκτες στο ρόστερ, και επιτέλους το Τζίγγερ να δίδει την ομάδα στους Γιαννακόπουλους που θα χώσουν πολύ χαρτί για να γίνει η Πανάθα καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
ΥΓ.
Μπάμπη I looooooooooooooooooooove this avatar !!!!!:ernaehrung004: :ernaehrung004:
Κι εγώ Γιάννη... I looooooooooooooooooooove this billiard....![]()
offtopic ελπιζω Γιαννη να μας καλεσεις με Μπαμπη να ερθουμε για καμια στεκια ξερεις στεκια και με της συο εννοιες και μπιλιαρδο και steaks(παιδακια on the plate)
Larry μου ευχαρίστως.....
Μόνο που το τραπέζι βρίσκεται 187 χλμ από την Αθήνα. Όποτε θέλετε κάποιο ΣΚ να κανονίσουμε με μεγάλη χαρά να σας φιλοξενήσω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.