Παλιά Κάλτσα [Eric Clapton]

όπου νάναι γκρεγκ έρχεται ο ταχυδρόμος να μου φέρει την κάλτσα....

Δημοκηδή ή πάνε παραπέρα ή παίξε στο θέμα όπως όλοι....σεμνά και ταπεινά...:beee:

Α, όχι ... θα καθήσω να σας τα σπάσω ... εσείς που έχετε πηδήξει 10δες νήματα μου, καλύτεροι είστε ;;;
banana_smiley_20.gif
644zw9c.gif
63izs7n.gif

Εντάξει Σπύρο, θέλω όμως τεκμηρίωση στις απόψεις, όχι ...έτσι μ' αρέσει.

Τσιφ, άκουσε τη κάλτσα με τσιμπημένη ένταση, όσο βέβαια σου επιτρέπεται, και μην αρκεστείς στην πρώτη εντύπωση. Ξέρεις εσύ...

εγώ πάντως έχω κι ένα κόλλημα με τον Jim Gordon και τον Carl Radle. Τέτοια rhythm section για λευκό blues combo...δύσκολα.
για μία που να τους παίζει στα ίσα, πρέπει να ανατρέξω στους εγγλέζους - οι Mac (Mick Fleetwood/John McVie).

Last edited:
εγώ πάντως έχω κι ένα κόλλημα με τον Jim Gordon και τον Carl Radle. Τέτοια rhythm section για λευκό blues combo...δύσκολα.
για μία που να τους παίζει στα ίσα, πρέπει να ανατρέξω στους εγγλέζους - οι Mac (Mick Fleetwood/John McVie).

πωπω, έβαλες την συζήτηση back on track ... σοφία ...

karen-black-easyrider-1.jpg

η Κάρεν Μπλακ μου άρεζε εμένα: βλάχα, αγνό βουνίσιο τυρί, με λίγο στραβισμό στο αριστερό μάτι...jet!
κρίμα που δεν τραγούδησε ποτέ.

κι αυτή εδώ βέβαια

Mary+Woronov1.jpg

δεν τραγούδησε επίσης.
αλλά χόρευε το χορό με τα μαστίγια, μαζί με τον Gerard Malanga, στο Factory, ενώ πίσω της η ηλεκτρική βιόλα του Cale γκρέμιζε τα τείχη της Ιεριχώς.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η Karen Black εμένα μου άρεσε στο "Πέντε Εύκολα Κομμάτια" (Five Easy Pieces, 1970) του Ράφελσον με τον Τζακ Νίκολσον που είχε και αξιοσημείωτη παρουσία. Στο Easy Rider ήταν ακριβώς αυτό που περιγράφεις και λόγω του αντι-redneck κλίματος δεν μπορούσα να τη δω διαφορετικά.

H Mary Woronov, γουορχολική φιγούρα, όπως άλλωστε και η Nico (επι τω γερμανικώτερον) ήταν για άλλες φαντασιώσεις...

αυτή η Nico...Ψυγείο η άτιμη...ποτέ δεν μπόρεσα να τη φαντασιωθώ για οτιδήποτε - πέρα ίσως από το να της ψωνίζω μαλί της γρηάς και να την πηγαίνω στο πάρκο να ταϊσει τις πάπιες. :nounder:

αυτή η Nico...Ψυγείο η άτιμη...ποτέ δεν μπόρεσα να τη φαντασιωθώ για οτιδήποτε - πέρα ίσως από το να της ψωνίζω μαλί της γρηάς και να την πηγαίνω στο πάρκο να ταϊσει τις πάπιες. :nounder:
:flipout::flipout::flipout:

Πιασατε τις underground chics βλεπω...
Τα δικα μου σεντς πανε σ'αυτην

800_brewster_mccloud_6.jpg

Αυτη τραγουδησε κιολας....

Last edited by a moderator:
μα δες την φωτο που ανέβασε ο Λύμπε... χρειάζεται ένα καλό τριβείο και 100 σωληνάρια από αυτό : http://www.pharmakeio-store.gr/ell/product/Elancyl_offencive_cellulite_-_60_
δεν έχεις το θεό σου... :flipout:
Η κατάσταση στη φωτο είναι χίπικη και εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν την έχω ξεπεράσει ακόμη.
Τι να κάνουμε, δηλαδή, να αλλαξοπιστήσουμε...

δεν έχεις το θεό σου...
Η κατάσταση στη φωτο είναι χίπικη και εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν την έχω ξεπεράσει ακόμη.
Τι να κάνουμε, δηλαδή, να αλλαξοπιστήσουμε...

Ποτέ! :firstprize:

να αλλαξοπιστίσουν Αυτοί.
έχουν πάντα καιρό να ανακαλύψουν πόσο ελκυστική μπορεί να είναι λίγη κυτταρίτιδα κάποιες φορές
ή μία μικρή, τόση δα τρυπούλα στην κάλτσα της

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.