Παλιά Κάλτσα [Eric Clapton]

Α, όχι ... θα καθήσω να σας τα σπάσω ... εσείς που έχετε πηδήξει 10δες νήματα μου, καλύτεροι είστε ;;;
banana_smiley_20.gif
644zw9c.gif
63izs7n.gif

μα... τα δικά σου νήματα είναι εκ προοιμίου για ... θου Κύριε :Banane0::ernaehrung004:

..........., όπως άλλωστε και η Nico (επι τω γερμανικώτερον) ήταν για άλλες φαντασιώσεις...

"το χρώμα είναι το μαύρο, το υλικό είναι το πετσί, το δόλωμα είναι η ομορφιά, η δικαιολογία είναι η ειλικρίνεια, ο σκοπός είναι η έκσταση, η φαντασίωση είναι ο θάνατος..."

Susan Sontag - "Η Γοητεία του Φασισμού", μτφρ. Γεράσιμου Λυκιαρδόπουλου

"το χρώμα είναι το μαύρο, το υλικό είναι το πετσί, το δόλωμα είναι η ομορφιά, η δικαιολογία είναι η ειλικρίνεια, ο σκοπός είναι η έκσταση, η φαντασίωση είναι ο θάνατος..."

Susan Sontag - "Η Γοητεία του Φασισμού", μτφρ. Γεράσιμου Λυκιαρδόπουλου
Οι δικοί μου οι συνειρμοί μάλλον κινούνται στον αντίποδα. Η σημειολογία καμιά φορά αποπροσανατολίζει (βλέπε Ουμπέρτο Έκο), σαν το αγκυλωτό σταυρό του Γιόρμα Καουκόνεν και το χαιρετισμό της παρέας του Πίτερ Χάμιλ στο Pawn Hearts...

μια χαρά είναι ο Γουσταύος. αν μη τι άλλο, συνεπής. κι από τα δικά μας, μόνο τα light ακούει.
Bryan Ferry, Steve Harley, τον πιλάφα τον Φράνκι.

τα λιπαρά ...Δεν.

πίσω στο θέμα μας.....
βασικά: όπως το περίμενα στις πρώτες ακροάσεις, μιά προέκταση του Clapton του 2010.
Πιό έντονο στοιχείο του η υπογραφή του mastering, φουσκωτό και παχύ, χωρίς τις εξάρσεις που χρειάζεται ένας ροκ δίσκος, σου τονίζει το laidback υπερβολικά.
Ακόμα και οι εξάρσεις είναι laidback.
Δεύτερον....πολύ ρέγγαι και σαρδέλαι.
Μετά από 40 χρόνια νομίζω έπρεπε να έχει τελειώσει το κεφάλαιο I shot the sheriff και don't blame me....
Τρίτον οι συνεργασίες.
Αδιάφορη του Cale, ομοίως της Khan, θλιβερή του Μακα, έχω ακούσει τουλάχιστον 3 all of me που ξεσκίζουν.
Εξαιρετική η διασκευή του Still got the blues με τον Steve.
Το χαιλαιτ.
Το dobro του Ερικ είναι αντάξιο ή καλύτερο του Give me strength από το 461.

Οι ακροάσεις συνεχίζονται.
so far ***/5

δεν είναι προδότης: είναι σοουλάς. ξέρανε ποτέ αυτοί από αφοσίωση; :Banane0:

:ernaehrung004:

Kοιτα η ροκ πλευρα μου συμφωνει.Αλλα η "μαυρη" μου φωναζει να υπερασπιστω το Μπαιρα.
Τους αδικεις τους σουλαδες...Ξερουν και παραξερουν...

Πιασατε τις underground chics βλεπω...
Τα δικα μου σεντς πανε σ'αυτην
Αυτη τραγουδησε κιολας....

Aπ'οτι βλεπω δεν ανοιγει η φωτο...

x5o4d0.jpg

Re: Απάντηση: Παλιά Κάλτσα

There is nothing that is wrong
In wanting you to stay here with me.
I know you've got somewhere to go,
But won't you make yourself at home and stay with me?
And don't you ever leave.

Lay down, Sally, and rest you in my arms.
Don't you think you want someone to talk to?
Lay down, Sally, no need to leave so soon.
I've been trying all night long just to talk to you.

...

Re: Απάντηση: Παλιά Κάλτσα

Rock chicks Hall of Fame βλέπω...

δλδ τη Marianne την προσπερνάτε, δεν σας κάνει;
Μα Τάσο, το "θέμα" δεν έκλεισε.
Πλιζ ιντροντιους... :drummer:

επανέρχομαι....και είμαι στο τσακ να κόψω μισή μονάδα και να πάμε στα 2 1/2...
οι λόγοι διάφοροι...
όσο ακούω τις διασκευές ψιλοεκνευρίζομαι.
πχ το you don't miss your water (που εδώ εμφανίζεται ώς till your well runs dry) που η διασκευή του πάει ξανά προς την ρέγκε του Peter Tosh και όχι πχ του Otis Redding...
Επίσης το Goodnight Irene....
Αντίθετα τελικά το Gotta get over μοιάζει να είναι το χαιλαιτ και να θυμίζει μόνο αυτό τις παλιές μέρες.
Όχι ότι είναι κακός, απλά....είναι πολύ σοφτ....