ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !

1. pontios χ 3
2. Κ.ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ χ 2
3. Guybrush χ 1
4. Γιώργος Κυριακαράκος χ1
5. Larry X2 + 2 παιδια
6. kokar x 2 ---- (με μια επιφύλαξη )
7. Τακης Σωτηροπουλος χ 2
8. Lepton x 2
9. OZZY x 2 (με μια επιφύλαξη )
10. stayros x 2
11. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ x 2 + πόσα παιδιά ??? (με μια επιφύλαξη )

Γεια χαρά
εγώ είμαι πολύ καινούριος στο club, ζώ στο Βόλο, καλώς να ρθείτε, αν τα καταφέρω με τη δουλειά έρχομαι για καφέ.
Επειδή εδώ αρχίζει η χειμερινή σεζόν και τα βαμπίρ, εεε... οι ντόπιοι ξενοδόχοι θα έιναι λίγο διψασμένοι και θα έχει και κίνηση, θα είναι λίγο δύσκολο να βρείτε π.χ. 10 θέσεις πάρκιν όταν τις χρειαστείτε σε πηλιορείτικο χωριό, θα πρότεινα να απευθυνθείτε σε κάποιο καλό τουριστικό γραφείο που θα σας εξασφαλίσει τιμές και μετακίνηση.
Πάντως αν μπορώ κάπως να βοηθήσω, ευχαρίστως...

Ανδρέας

andre74(ατ)freemail.gr

Παιδιά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει ν αποφασίσουμε αν θ ακολουθήσουμε την παρέα στο Πήλιο με σιγουριά καθώς θα πρέπει να προβούμε και στην κράτηση όπως και στην πληρωμή των δωματίων . Γι αυτό θα ήταν καλό μέχρι την Δευτέρα να έχουμε αποφασίσει και . Ακόμα τα παλεύουμε για δωμάτια αλλά αυτό που βγαίνει μέχρι στιγμής είναι ότι η τιμή θα κυμαίνεται από 100 - 130 για δυο διανυκτερεύσεις δηλαδή 50 -65 το άτομο

Θα παρακαλούσα όλους όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή με επιφύλαξη να επιβεβαιώσουν η να ακυρώσουν μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα .

δυστυχώς εγώ και η shpinx δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε...

1. pontios χ 3
2. Κ.ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ χ 2
3. Guybrush χ 1
5. Larry X2 + 2 παιδια
6. Τακης Σωτηροπουλος χ 2
7. Lepton x 2
8. OZZY x 2 (με μια επιφύλαξη )
9. stayros x 2
10. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ x 2 + πόσα παιδιά ??? (με μια επιφύλαξη )

Εχω δυό ερωτήσεις:
-Πως θα πάμε;Με τα ΙΧ ή με πούλμαν;
-Η αναχώρηση την Παρασκευή,δεδομένου ότι είναι εργάσιμη κι οι περισσότεροι τελειώνουμε αργά τ' απόγευμα,πότε προγραμματίζεται να γίνει;

Πιθανόν να είμαι κι εγώ εκεί.

Επειδή όμως δεν το ξέρω ακόμα αλλά και επειδή έχω backup για την διαμονή, μην με υπολογίζετε στα ''διαδικαστικά'' αλλά απλώς στην παρέα.

Εγώ θα είμαι στη Λάρισα οπότε εάν βρω χρόνο μπορεί να περάσω για κανένα καφέ.

Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς.

άρα παραμένει ως έχει η λίστα

1. pontios χ 3
2. Κ.ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ χ 2
3. Guybrush χ 1
5. Larry X2 + 2 παιδια
7. Lepton x 2
9. stayros x 2

1. pontios χ 3
2. Κ.ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ χ 2
3. Guybrush χ 1
5. Larry X2 + 2 παιδια
7. Lepton x 2
9. stayros x 2
11. Κατάκαλος Βασίλης x2 + 1/2

Θα μιλήσουμε μεταξύ μας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη να δώσουμε κάποια ραντεβού (πχ στα διόδια) να φύγουμε κάποιοι τουλάχιστον μαζί. Σκοπός είναι οι περισσότεροι κατά τις 9:30-10 το βράδυ να είμαστε στην ταβέρνα που θα έχουμε αποφασίσει για φαγητό!
Θα ανεβάσουμε και αύριο μεθαύριο το προσχέδιο του προγράμματος της εκδρομής για να το εμπλουτίσουμε όλοι μαζί.

Να υποθέσουμε πώς με τις συμμετοχές κλείσαμε? ´Αρα είμαστε οκ και προοράμε στην κράτηση των δωματίων και στην συγκέντρωση των χρημάτων για την προκαταβολή.
Μέχρι την Δευτέρα πρέπει να έχουμε τελειώσει με κάθε λεπτομέρεια της εκδρομής .

Αν κάποιος δεν έχει δηλώσει συμμετοχή και θέλει να το κάνει η λίστα θα παραμένει ανοιχτή μέχρι και αύριο το βράδυ .