Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

spyrakos

AVClub Enthusiast
16 January 2010
714
Καλησπέρα παιδιά. Ετοιμάζομαι να συγκατοικήσω σε νέο σπίτι με την κοπέλα μου και, όπως καταλαβαίνετε, έχω μπει στη διαδικασία να αγοράσω τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά του σπιτιού. Και ενώ έχω καταλήξει για την ΤV, 42U30, ένα εξαιρετικό value for money κατά τη γνώμη μου, ξεσπάει ο κλασσικός τσακωμός: "τί τη θέλεις τη 42άρα? Θα στραβωθούμε! Δε μου αρέσει στο σαλόνι τόσο μεγάλη TV" κλπ κλπ κλπ...Με μεγάλη μου λύπη αναγκάζομαι να αλλάξω πλεύση κ εδώ θα χρειαστώ τα φώτα σας. Αναγκαστικά πάμε σε 32άρα ή 37άρα, LCD προφανώς, η απόσταση θέασης θα είναι 2,5-3 μέτρα, θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για ταινίες από το xtreamer sidewinder2 και λίγη μπαλίτσα. Το budget μου είναι κοντά στα 500 . Η αγορά θα γίνει μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο που θα "ξοδέψετε" για τις προτάσεις σας.

Ούτε με τα 399 των Public για την U30E δεν πείθεται;

Στα 3 μέτρα πάντως η 42άρα είναι απλά μικρή ακόμα και για 720p. Just saying..

Φίλε Σπυράκο μην ενδώσεις. Στην αρχή είναι η τηλεόραση, μετά θα σου πάρει όλη τη ντουλάπα, μετά θα σου γεμίσει το μπάνιο με σφουγγαράκια, μαρκουτσάκια, αφρολουτράκια, γατάκια, σκυλάκια κλπ. Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξουρίσεις... :silly:
Πέρα από την πλάκα τώρα, η δική μου στην αρχή γκρίνιαζε για την 50άρα και για τα ηχεία αλλά πλέον της φαίνεται μικρή και απολαμβάνει τον ήχο σε σημείο που πλέον η επίγεια να μην παίζει ποτέ. Σχεδόν κάθε βράδυ έχουμε προβολή HD ταινίας. Βάλτην να διαβάσει τα σχόλια στο forum και αν ακόμη δεν πειστεί σου δίνω το τηλέφωνο να μιλήσει με τη δική μου...

37 με 42 έχουν ελάχιστα εκατοστά διαφορά στις διαστάσεις... πάρε 42 και άστη να φωνάζει... εσύ δεν πληρώνεις ????

Όσο σκέφτομαι ότι θα δώσω περισσότερα χρήματα για χειρότερη tv, αρρωσταίνω...

37 με 42 έχουν ελάχιστα εκατοστά διαφορά στις διαστάσεις... πάρε 42 και άστη να φωνάζει... εσύ δεν πληρώνεις ????

Είναι ειδική περίπτωση... Ας πούμε ότι η "πλευρά" της θα πληρώσει πολλά περισσότερα...

ποιο xtreamer τώρα σε 32άρα και 37άρα στα 2.5 - 3m. έπεσες στην περίπτωση. τι διάλο σε ανώμαλη έπεσα εγώ που λέει δεν υπάρχει κινηματογραφική εμπειρία σε 50ιντσες λέμε. μάθε παιδί μου προβολίτσα.

ξεκίνα εβδομάδα αγανάκτησης γιατί όπως λές και εσύ στην τιμή που έχει πλέον κανονικά 44κάτι είναι καλη περίπτωση.

σε αυτό το budget από samsung 37d5000 με υπέρβαση.

από lg 37lv4500.

απότι βλέπω οι τιμές σε 37άρες είναι πολύ κοντά σε 40 . έχει γίνει λιγο ¨νεκρή διάσταση η 37 τα τελευταία χρόνια. ίσως καλύτερα να πας σε 40 με λεπτό πλαίσιο να φανεί μικρή.

Φίλε Σπυράκο μην ενδώσεις. Στην αρχή είναι η τηλεόραση, μετά θα σου πάρει όλη τη ντουλάπα, μετά θα σου γεμίσει το μπάνιο με σφουγγαράκια, μαρκουτσάκια, αφρολουτράκια, γατάκια, σκυλάκια κλπ. Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξουρίσεις... :silly:
Πέρα από την πλάκα τώρα, η δική μου στην αρχή γκρίνιαζε για την 50άρα και για τα ηχεία αλλά πλέον της φαίνεται μικρή και απολαμβάνει τον ήχο σε σημείο που πλέον η επίγεια να μην παίζει ποτέ. Σχεδόν κάθε βράδυ έχουμε προβολή HD ταινίας. Βάλτην να διαβάσει τα σχόλια στο forum και αν ακόμη δεν πειστεί σου δίνω το τηλέφωνο να μιλήσει με τη δική μου...

Το κακό είναι ότι εγώ έχω ήδη ασκήσει βέτο στον καναπέ που ήθελε να πάρει...

ποιο xtreamer τώρα σε 32άρα και 37άρα στα 2.5 - 3m. έπεσες στην περίπτωση. τι διάλο σε ανώμαλη έπεσα εγώ που λέει δεν υπάρχει κινηματογραφική εμπειρία σε 50ιντσες λέμε. μάθε παιδί μου προβολίτσα.

ξεκίνα εβδομάδα αγανάκτησης γιατί όπως λές και εσύ στην τιμή που έχει πλέον κανονικά 44κάτι είναι καλη περίπτωση.

σε αυτό το budget από samsung 37d5000 με υπέρβαση.

από lg 37lv4500.

απότι βλέπω οι τιμές σε 37άρες είναι πολύ κοντά σε 40 . έχει γίνει λιγο ¨νεκρή διάσταση η 37 τα τελευταία χρόνια. ίσως καλύτερα να πας σε 40 με λεπτό πλαίσιο να φανεί μικρή.

Μάλλον για την lg με βλέπω, αυτή ξεχώρισα κ εγώ με μια γρήγορη έρευνα...

Τον καναπέ όταν κάθεσαι δεν τον βλέπεις, την 32άρα θα βλέπεις και θα σιχτιρίζεις που δεν πάτησες πόδι όταν έπρεπε.
Δεν μπορείς τουλάχιστο να το διαπραγματευθείς με κάτι άλλο όπως λ.χ. τα σφουγγαράκια στο μπάνιο??? :smile:

αμ λάθη είναι αυτά. κλασσική περίπτωση waf. και με τη δική μου αν θές να μιλήσει ευχαρίστως αλλά μετά ίσως να ψάχνεις για τοιχο 245cm πλάτος.

πέρα από την πλάκα αν δεν πειστεί και πας σε 37άρα - από samsung σε αυτό το budget όλες είναι 50hz. σε lg υπάρχουν 100hz αυτή που σου είπα εγώ και ο κώστας είναι μια καλή περίπτωση.

τώρα βέβαια είναι ένα ερώτημα αν τα 100hz προσφέρουν κάτι από αυτή την απόσταση.

Τον καναπέ όταν κάθεσαι δεν τον βλέπεις, την 32άρα θα βλέπεις και θα σιχτιρίζεις που δεν πάτησες πόδι όταν έπρεπε.
Δεν μπορείς τουλάχιστο να το διαπραγματευθείς με κάτι άλλο όπως λ.χ. τα σφουγγαράκια στο μπάνιο??? :smile:

Χαχαχα! Στο τέλος βλέπω να γεμίζει όλο το σπίτι με σφουγγαράκια για γίνει κ το δικό μου...

Καποτε ειχε ερθει η ωρα να κρεμασω προβολεα στο σπιτι μου. Το λεω της κυρας μου μου λεει τι οθονη θα βαλουμε να μην ειναι πολυ μεγαλη , οχι ρε συ της λεω μια μικρουλα θα βαλω 105 ιντσες :D
Oταν την ειδες κρεμασμενη και να παιζει ολο το συστημα εμεινε με το στομα ανοιχτο και μου ειπε .....πωπω ειναι τρομερο !!

Μην ασχολεισαι αν σου γκρινιαζει για 42 παρε 46-50 και μετα βαλτης την αγαπημενη της ταινια να δει.
ΤΕΛΟΣ.

Μέσα σε μια εβδομάδα δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής με money back?
Αν δε κάνω λάθος.
Πάρε 42άρα και βλέπω την ίδια τη κοπέλα σου να την επιστρέφει για 50άρα!

Πάνε της ένα μοντέλο 42'' και πες τη ότι είναι 37'' ούτε θα καταλάβει διαφορά:music-smiley-005:

Ή ζήτα να στην στείλουν σπίτι,θα δει την κούτα-αν την δει-που θα λέει 42'´θα γκρινιάξει,θα πάρεις το μέρος της...θα πεις κι εσύ
"ε τους άχρηστους λάθος στείλανε,θα την γυρίσουμε αύριο...ας την δοκιμάσουμε όμως πρώτα να δούμε πως είναι..."
ε και θα σου πει μετά..."α ωραία φαίνεται,αστην μην την πας πίσω"-bye-

Axxx φίλε μου γυναίκες!!! Κι εγώ είμαι σε φάση αγοράς μιας καλής ΤV κι έχω την δικιά μου να λέει τα δικά της χωρίς να ξέρει σχετικά με τι τηλεόραση θ αγοράσουμε τελικά!!!:rifle:

Πάνε της ένα μοντέλο 42'' και πες τη ότι είναι 37'' ούτε θα καταλάβει διαφορά:music-smiley-005:

Ή ζήτα να στην στείλουν σπίτι,θα δει την κούτα-αν την δει-που θα λέει 42'´θα γκρινιάξει,θα πάρεις το μέρος της...θα πεις κι εσύ
"ε τους άχρηστους λάθος στείλανε,θα την γυρίσουμε αύριο...ας την δοκιμάσουμε όμως πρώτα να δούμε πως είναι..."
ε και θα σου πει μετά..."α ωραία φαίνεται,αστην μην την πας πίσω"-bye-

Γυναίκα είναι, δεν είναι ηλίθια...