Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

Πάνε για την LV4500 φίλε, είναι καλή περίπτωση αφού δε μπορείς για μεγαλύτερη.
Και μη ξεχάσεις να κάνεις εκκαθάριση ιστορικού στον browser σου!

Πάνε για την LV4500 φίλε, είναι καλή περίπτωση αφού δε μπορείς για μεγαλύτερη.
Και μη ξεχάσεις να κάνεις εκκαθάριση ιστορικού στον browser σου!

99% γι'αυτή θα πάω. Κ θα πέσει clean history από σήμερα!;)

Χώρισε την και παρε 75αρα...
Αμαν ποια με τις γκρίνιες ...
Ανακατευόμαστε εμεις μωρε στην κουζίνα τους;
Εχε χαρη που η δικια μου δεν εχει καμια αδερφη να στην προξενέψω...
Δεκα δεύτερα χρειάστηκαν για να της εξηγήσω γιατι χρειαζόμαστε την 65αρα και οτι η 55αρα που έχουμε πλεον κανει μονο για την κρεβατοκάμαρα...

( την 37 αρα την έχουμε για οθονη θυροτηλεφώνου)

Αντε για να μην γραψω για την οθόνη του κινητου μου

Re: Απάντηση: Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

Δεκα δεύτερα χρειάστηκαν για να της εξηγήσω γιατι χρειαζόμαστε την 65αρα και οτι η 55αρα που έχουμε πλεον κανει μονο για την κρεβατοκάμαρα...

:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

ανδρέα είχε όμως την εμπειρία της 55άρας και προερχόμενη σίγουρα από μικρότερη τιβι σε σχέση με την 55αρα. αν και είμαι πολυ τυχερός σε αυτον τον τομέα πιστεύω ότι το πρόβλημα της μεγάλης οθόνης στη θέαση μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. το πρόβλημα της αισθητικής μιας μεγάλης τηλεόρασης σε ένα χώρο που οι γυναίκες καλώς η κακώς θεωρούν τη βιτρίνα του σπιτιού (σαλόνι) είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεπερατεί. ειδικά αν η σύζυγος θεωρεί την τιβι χαζοκούτι.

Ρε φίλε πάρε την 42u30 και πες της ότι είναι 37αρα. Σιγά μην το καταλάβει..

Αλήθεια, της είπες οτι είναι ευκαιρία; Κι αν ναι, το κατάλαβε;

Βέβαια, νομίζω οτι ξέρω την απάντηση.. Και την φάτσα (χειρότερο).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

το πρόβλημα της αισθητικής μιας μεγάλης τηλεόρασης σε ένα χώρο που οι γυναίκες καλώς η κακώς θεωρούν τη βιτρίνα του σπιτιού (σαλόνι) είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεπερατεί. ειδικά αν η σύζυγος θεωρεί την τιβι χαζοκούτι.

Μερικες γυναίκες ( ευτυχώς οχι ολες) ειναι απίστευτα εκνευριστικές οταν νομίζουν οτι εχουν καποιο επίπεδο αισθητικής ενω στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.
Θεωρουν δείγμα υψηλής αισθητικής τις βιτρίνες με τα γυάλινα ποτήρια ( εχουν φλομώσει τα περισσότερα σαλόνια με δαύτα) και αντιαισθητική την εμφάνιση μιας μεγάλης οθόνης.
Το σκέφτομαι και γελαω.

Μα υπαρχει περίπτωση ακομα και η φιλενάδα της να ρθει σπιτι και να εντυπωσιασθεί απο τα κολονάτα ποτήρια της;
Το φαντάζεστε;;
- Χρυσή μου ειναι τρέλα αυτα τα κρασοπότηρα.
να ξερες ποσο σε ζηλεύω που ο απιθανος ο δικος μου εχει κανει κατάληψη στον τοιχο με την κουμουτσα που εχει κρεμάσει ( και η κουμουτσα μπορει να ειναι 40 ίντσες)

Υπάρχει και άλλη λύση:
Εγώ στο σαλόνι 32άρα δεν βάζω. Ή σωστές ίντσες ή καθόλου οπότε προς το παρόν & μέχρι νάρθεις στα συγκαλά σου δεν παίρνουμε τηλεόραση. Εσύ θα διαβάζεις, θα κάνεις δουλειές & θα σιδερώνεις και γω θα πηγαίνω σε φίλους και καφετέριες να βλέπω ταινίες και μπάλα. Τώρα που το σκέφτομαι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κρατήσουμε τη σχέση μας ζωντανή διότι αν είμαστε συνέχεια μαζί οι πιθανότητες να βαρεθεί ο ένας τον άλλον και να τσακωθούμε είναι μεγαλύτερες...
Πρόσεχε να αναφέρεις οπωσδήποτε το σιδέρωμα γιατί σχεδόν καμία γυναίκα δεν μπορεί να σιδερώσει χωρίς τηλεόραση.
Φίλε μου αν δεν πιάσει & αυτό τότε έχεις πρόβλημα...

πω !!!! πω !!!!! απο τωρα φυλε !!!! φαντασου εγω μετα απο σχεδον 18 χρονια τησ ειπα 46αρα μονο κατσαρολα δεν εφαγα .........

και οταν ακουσε την τιμη ........ στη πεθερα πηγα για υπνο οταν αλλαξα την σειρα 7 για την 9 σειρα......... ασε η κρεβατωμουρμουρα δεν λεγεται..........

τωρα με στελνη στη κρεβατοκαμαρα για να της σειρες .....

δεν της βρισκεις ουτε στο κρυο ουτε στη ζεστη............

τη να πω κουραγιο ......

Φιλε , περασα οτι περνας τωρα με μονη διαφορα το οτι τα χρηματα ηταν απο μισα.ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ!
Εμενα ειχε βαλει οριο τις 37''.Της εκανα raise στις 42 και μετα απο γκρινια
(δικια μου, χρησιμοποιησα τα δικα τους οπλα!!!) συμφωνησε.Δεν ειχα πει την τελευταια μου κουβεντα ομως!
Πηγαμε σε μαγαζια ,ειδαμε διαφορες 42αρες και ''ολως τυχαιως'' περασαμε μπροστα απο μια 47'' lg χωρις πλαισιο.Εκει ξεκινησε το παραμυθι: Η διαφορα με τις 42 ειναι ελαχιστη στο μεγεθος, ειναι πιο προηγμενη τεχνολογικα , μια φορα θα αγορασουμε καλη τηλεοραση ,κοιταξε ποσο ομορφη ειναι ,χωρις ολα αυτα τα πλαστικα γυρω γυρω κ.τ.λ
And the winner is....... ME!
Εμενα τωρα οι 47 μου φαινονται λιγες και της κυρίας φυσιολογικες! Κατα τη γνωμη μου καθυστερησε το ,μέχρι να βρεις μια καλη προσφορα στις 40'' χωρις πλαισιο ,και θα εισται και οι δυο ικανοποιημένοι.
Αγωνιστικους χαιρετισμους!

Καλημέρα παιδιά. Καταρχάς, να σας ευχαριστήσω για τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο αγώνας συνεχίζεται! Νομίζω πως πιο σωστά το πρόβλημα τέθηκε από τον φίλο papavas. Το κόλλημά της (τους) είναι η αισθητική του χώρου, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Αυτό που θα γίνει είναι να την "κουβαλήσω" μαζί μου σε καταστήματα μήπως κ ψηθεί. Διαφορετικά, βλέπω το δεύτερο υπνοδωμάτιο να γίνεται χώρος αντρικής ψυχαγωγίας...Πάντως, είναι παρήγορο να ξέρω πως αυτά τα έχουν τραβήξει κ άλλοι κ δεν έχω πέσει εγώ σε παράξενη...

Καλημέρα σας φίλοι μου....Έτσι όπως το πάμε θ ανοίξουμε ξεχωριστό νήμα γυναίκες και TV!!!!Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες μας θέλουν να έχουν άποψη για όλα και παρεμβαίνουν σε όλα , ακόμα κι εκεί που δεν το κατέχουν και πολύ το θέμα συνήθως όπως στην αγορά νέας TV...Κι εμένα που σκέφτομαι πλέον οτι θα πάω το λιγότερο σε 42άρα , όταν της το είπα άρχισε να μου λέει οτί μεγάλη μωρέ δεν θα είναι και μπλα μπλα....Αλλά όταν με το καλό αγοράσουμε εγώ λέω να πάω σε 50άρα...Μετά που θα βλέπουμε ταινίες από τα 2 μέτρα και θα πάθει πλάκα θα σου πω εγώ όμως...

:smash: ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!! ( ειδικά για τις γυναίκες!!!) : Elefant:

Λοιπόν...Τα πράγματα είναι τρομερά απλά...
Εφόσον σου έθεσε θέμα μεγέθους και τις αρέσουν οι μινιμάλ καταστάσεις θα της πεις οτι συμφωνείς να πάρεις τη μικρής διάστασης οθόνης μιας και επιβάλετε η αξιοποίηση ΟΛΩΝ των ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ χώρων του διαμερίσματος κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο προς χάρην εξοικονόμησης.
Επειδή όμως η εξοικονόμηση χώρου δεν αφορά επιλεκτική εφαρμογή σε συγκεκριμένο χώρο αλλά σε ολόκληρο το σπίτι, θα τις πεις οτι αναγκαστικά θα πρέπει να χωρέσει όλα της τα αξεσουάρ μπάνιου σε ένα απλό,μικρό και μινιμάλ ντουλαπάκι...
Φανταζομαι εσύ δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα να χωρέσεις μια τσατσάρα, ένα αφρό ξυρίσματος,μια ξυριστική μηχανή,μια οδοντόπαστα και μια οδοντόβουρτσα σε ένα χώρο ανάλογο...
Πάντως πέρα από την πλάκα του όλου θέματος,θλίβομαι όταν βλέπω νεαρά ζευγάρια να προσπαθούν με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο να επιβληθούν ο ένας στον άλλο αντί να διευκολύνουν ο ένας τη ζωή του άλλου έστω και με μερικές υποχωρήσεις.
Βέβαια ξεκίνησες και εσύ πρώτος με φάουλ διεκδικώντας τον καναπέ.Γενικότερα η λέξη διεκδίκηση δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο λεξιλόγιου ενός ζευγαριού.
Υποτίθεται οτι συζείς με κάποιον για να διευκολύνεις τη ζωή σου και όχι από ανάγκη.Αν ισχύει το 2ο η σχέση-εξάρτηση καταντά παράνοια.
Sorry για τους προβληματισμούς μου σε άσχετη ενότητα

Καλημέρα παιδιά. Καταρχάς, να σας ευχαριστήσω για τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο αγώνας συνεχίζεται! Νομίζω πως πιο σωστά το πρόβλημα τέθηκε από τον φίλο papavas. Το κόλλημά της (τους) είναι η αισθητική του χώρου, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Αυτό που θα γίνει είναι να την "κουβαλήσω" μαζί μου σε καταστήματα μήπως κ ψηθεί. Διαφορετικά, βλέπω το δεύτερο υπνοδωμάτιο να γίνεται χώρος αντρικής ψυχαγωγίας...Πάντως, είναι παρήγορο να ξέρω πως αυτά τα έχουν τραβήξει κ άλλοι κ δεν έχω πέσει εγώ σε παράξενη...

Mπορείς επίσης, σε πρώτη φάση, να της δείξεις μερικές φωτογραφίες από σπίτια με 50άρες και 60άρες στο σαλόνι τους... ;)

Μέχρι και 60άρα σε κρεβατοκάμαρα μπορείς να βρεις στο παρόν forum... :D

Mπορείς επίσης, σε πρώτη φάση, να της δείξεις μερικές φωτογραφίες από σπίτια με 50άρες και 60άρες στο σαλόνι τους... ;)

Μέχρι και 60άρα σε κρεβατοκάμαρα μπορείς να βρεις στο παρόν forum... :D

Άσε καλύτερα, από σπίτια γνωστών ξεκίνησε το όλο θέμα...

εγώ πάλι για τέτοιες λύσεις είμαι οπαδός του κλασσικού. δοκιμασμένα πράγματα

fernglas.jpg