Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

πιεσε την κατασταση οσο σε παιρνει για να παρεις οσο το δυνατον μεγαλυτερη τηλεοραση.τι ταινια θα ευχαριστηθεις στα 2,5-3,0 μετρα στην 32",οταν θα εχεις και τις μπαρες πανω κατω.
εγω στην ιδια αποσταση εχω 50"(αλλαγη απο 32")και μου πηρε αρκετο καιρο και με γκρινια απο την μερια μου για την αλλαγη μεγεθους της τηλεορασης που θα της χαλαγε το σαλονι...........
τωρα βεβαια που την συνηθισαμε δεν παραπονιεται και ολο μου στρογγυλοκαθεται για να δει τις σειρες που της αρεσουν,με αποτελεσμα να μην μπορω εγω να δω τα αθλητικα που θελω.
βεβαια εχω την ηθικη ικανοποιηση,οπου βλεποντας το rio σε blue ray παραδεχτηκε οτι η εικονα της δεν παιζεται.
τελικα size does matters!!!!
καλη επιτυχια.

πιεσε την κατασταση οσο σε παιρνει για να παρεις οσο το δυνατον μεγαλυτερη τηλεοραση.τι ταινια θα ευχαριστηθεις στα 2,5-3,0 μετρα στην 32",οταν θα εχεις και τις μπαρες πανω κατω.
εγω στην ιδια αποσταση εχω 50"(αλλαγη απο 32")και μου πηρε αρκετο καιρο και με γκρινια απο την μερια μου για την αλλαγη μεγεθους της τηλεορασης που θα της χαλαγε το σαλονι...........
τωρα βεβαια που την συνηθισαμε δεν παραπονιεται και ολο μου στρογγυλοκαθεται για να δει τις σειρες που της αρεσουν,με αποτελεσμα να μην μπορω εγω να δω τα αθλητικα που θελω.
βεβαια εχω την ηθικη ικανοποιηση,οπου βλεποντας το rio σε blue ray παραδεχτηκε οτι η εικονα της δεν παιζεται.
τελικα size does matters!!!!
καλη επιτυχια.

Έχει μπει σχέδιο σε δράση...Αύριο θα πάμε να δούμε κανένα έπιπλο κ στη συνέχεια θα την παρασύρω σε κατάστημα ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών...Για να δούμε...

Θα υπάρχει άλλη tv σπίτι;
Μήπως πρέπει να τονίσεις ότι αφού θα πληρώσετε περισσότερα για να πάρετε χειρότερη tv είναι σαν να πετάς λεφτά άσκοπα και πως σε αυτή την περίπτωση προτιμάς να μην πάρεις καθόλου tv παρά να τα "πετάξεις"!

Θα υπάρχει άλλη tv σπίτι;
Μήπως πρέπει να τονίσεις ότι αφού θα πληρώσετε περισσότερα για να πάρετε χειρότερη tv είναι σαν να πετάς λεφτά άσκοπα και πως σε αυτή την περίπτωση προτιμάς να μην πάρεις καθόλου tv παρά να τα "πετάξεις"!

Έχουμε συμφωνήσει να μην υπάρχει TV στο υπνοδωμάτιο. Ως γνωστόν, η τηλεόραση σκοτώνει τον έρωτα...:blush:

καλά αυτά τα λές τωρα που είναι αρχή. οταν περάσει ο καιρός θα θές σίγουρα 50άρα γιατί το τουρκικο με τη σειρά του σκοτώνει την κρεβατομουρμούρα.

καλά αυτά τα λές τωρα που είναι αρχή. οταν περάσει ο καιρός θα θές σίγουρα 50άρα γιατί το τουρκικο με τη σειρά του σκοτώνει την κρεβατομουρμούρα.

Χαχαχαχαχα! Ελπίζω να αργήσει να έρθει αυτή η ώρα...

Ωραία λοιπόν!!!
Θα πεις και εσύ από τη μεριά σου ότι λεφτά για πέταμα δεν έχουμε....!!!!
Άμα είναι να δώσουμε 500 για tv, θα πάρουμε αυτή γιατί αξίζει πραγματικά τα λεφτά της! Σε διαφορετική περίπτωση θα βολευτούμε με καμια οικονομική 22"!

Θεωρώ ότι πρέπει να επιμείνεις και να της δειξεις όταν θα πάτε στα καταστήματα τί παίρνει στη μία περίπτωση και τί στην άλλη;

Κανενα νέο από το μέτωπο

Σήμερα θα πάμε να δούμε τίποτα έπιπλα, μετά θα παίξει μια βόλτα από Κωτσόβολο. Απλά, έχει καθυστερήσει λίγο η ανακαίνιση του σπιτιού, μας κρέμασε λίγο ο κουζινάς, οπότε η όποια αγορά έχει μετατεθεί για τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη...

Όσο σκέφτομαι ότι θα δώσω περισσότερα χρήματα για χειρότερη tv, αρρωσταίνω...

μη μασάς, αν θέλει 42 ιντσών καλώς, διαφορετικά, μείνε μόνος, περνάς καλύτερα, και φέρνεις στο σπίτι 18χρονες και φοιτήτριες, για home cinema και για τα υπόλοιπα... :grandpa: :jester: :D

Φιλε μου, ειχα τις ιδιες διαφωνιες κι εγω οχι βεβαια τοσο εντονες...

Ειχα πει απο την αρχη οτι θα παρουμε ή 50 ή το λιγοτερο 46 για αποσταση θεασης 3,20 μετρα !

Αυτη προτιμουσε 46 βεβαια! Στο τελος και χωρις πολλα πολλα μου ειπε παρε Ο,ΤΙ ΘΕΣ!!!

Κι εγω τι εκανα?????
Για να γλυτωσω τυχον γκρινιες , τι τερας ειναι αυτο,σαν στοιχειό πανω στον τοιχο,στα ελεγα εγω κτλ....Αποφασιζω και παιρνω τη 46αρα!

Το χειροτερο ομως ποιο ειναι????
Μετα απο ενα μηνα μου λεει

"Τελικα ειχες δικιο,μικρη ειναι η 46αρα....επρεπε να παρεις την αλλη!!!!"

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ!!!! :smash: Κανε αυτο που νομιζεις εσυ!

Στο μαγαζί κράτα την σε απόσταση απο τις τηλεοράσεις...

Πάρε μια 42άρα και πές της ότι είναι 37άρα... δεν πρόκειται να πάρει χαμπάρι τίποτα...
Όταν έρθει η ώρα και σου πει ότι τελικά είχε δίκιο και μια χαρά δείχνει η 37άρα... δείξε της το manual και πες της ότι τελικά είχε άδικο...

Πιθανότατα δεν θα ξανασχοληθεί με τις επιλογές σου γενικότερα... :flipout:

Πλακα με κανεις? Ουτε καν συζυγος, ουτε καν αραβωνιαστικια, και θελει να
σου κοψει ιντσες απο την TV? Για πρόσεξε το θεμα λιγο παλληκαρι μου.
Θα παρεις το μεγεθος που γουσταρεις και ουτε κουβεντα. Σιγα ρε συ, τι ζητησες? 5 ιντσες παραπανω, σιγα το πραγμα. Και αν δεις οτι εχει τασεις για Τουρκικα στειλτην απο εκει που ηρθε. (εκτος και αν τα βλεπεις και εσυ).

Εξήγησέ της, ότι σε κάποια θέματα (παρά το γεγονός ότι ο Γιόντα έλεγε το αντίθετο συνήθως), size does matter.

Παιδιά, ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Όπως κ εγώ δε γουστάρω το τάδε ψυγείο που μέχρι κ cocktail σου φτιάχνει, ή την άλλη κουζίνα που μέχρι κ το φαγητό σου σερβίρει ή το τάδε πλυντήριο που μέχρι κ τα ρούχα απλώνει, είναι λογικό κ η άλλη να στραβώνει με τα δικά μου γούστα σε TV. Χωρίς να είμαι ειδικός, οι σχέσεις είναι μια συνεχής διαπραγμάτευση με αμοιβαίες υποχωρήσεις με στόχο την αρμονική συνύπαρξη. Ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να μην αισθάνεσαι ότι η κάθε απόφαση λαμβάνεται χωρίς να υπολογίζεται η γνώμη σου. Κ ακόμα δεν έχουμε φτάσει σ'αυτό το σημείο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται!

Επειδη ειμαι αρραβωνιασμενος κ ετοιμαζομαι για γαμο συντομα, μολις τελειωσα την διαδικασια ετοιμασιας - ανακαινισης του σπιτιου.

Αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι καλο ειναι να σεβεσαι και να ακους την γνωμη του αλλου,το σπιτι ειναι κοινο και για τους 2

ΑΛΛΑ....

μερικα πραγματα αφορουν περισσοτερο τον εναν.
Ετσι λοιπον μπορουμε και οι δυο να λεμε την γνωμη μας αλλα για την κουζινα ας πουμε δεν θα ασκουσα "βετο" .Ειναι ενας χωρος κοινοχρηστος μεν αλλα η γυναικα εχει τον πρωτο λογο...Το ιδιο και για τις συσκευες της!

Εγω δεν θα βαλω ΠΟΤΕ πλυντηριο ή αν χρειαστει αυτο θα ειναι μια φορα το 3μηνο.Οποτε ποιο το νοημα να εχω λογο στο τι πλυντηριο θα παρει (εκτος του χρηματικου ποσου).

Ελπιζω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου...

Πεσ' της ότι είναι θέμα υγείας να μην κουράζονται τα μάτια να διακρίνουν μικρές λεπτομέρειες. Όσο πιο μεγάλη τόσο πιο "χορταστικός" θα φαίνεται ο... Εζέλ.. :flipout:
Σκέψου πόσο πιο κουραστικό είναι ένα πλυντήριο με κάδο 5 κιλών σε σχέση με ένα άλλο των 7 κιλών.
Γενικώς προσπάθησε να φέρεις παραδείγματα από πράγματα που είναι πιο κοντά σε αυτήν.
Τόσα εκατομύρια pixels έχει η οθόνη και να είναι τόσα δα; Δεν κάνει... :D