Παιδιά, ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Όπως κ εγώ δε γουστάρω το τάδε ψυγείο που μέχρι κ cocktail σου φτιάχνει, ή την άλλη κουζίνα που μέχρι κ το φαγητό σου σερβίρει ή το τάδε πλυντήριο που μέχρι κ τα ρούχα απλώνει, είναι λογικό κ η άλλη να στραβώνει με τα δικά μου γούστα σε TV. Χωρίς να είμαι ειδικός, οι σχέσεις είναι μια συνεχής διαπραγμάτευση με αμοιβαίες υποχωρήσεις με στόχο την αρμονική συνύπαρξη. Ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να μην αισθάνεσαι ότι η κάθε απόφαση λαμβάνεται χωρίς να υπολογίζεται η γνώμη σου. Κ ακόμα δεν έχουμε φτάσει σ'αυτό το σημείο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται!
τι φαλοκρατες ρε φιλε...Είστε λίγο φαλλοκράτες? διανοητικά είμαστε αμοιβάδες μπροστά στις γυναίκες. Μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση του θέματος. Προσωπικά υποκλίνομαι στον spyrakos.
τι φαλοκρατες ρε φιλε...
1. ολες το σεξ σκεφτονται και δεν ειναι και κακο.
2. ολες σε πριζουν
3. φτιαχνεις τον δικο σου χωρο,αγοραζεις τα επιπλα, tv, και home cinema που θελεις και δεν σε πρηζει καμια.
4. περνας ευχαριστα με 18χρονα και φοιτητριες και ουτε γαμο ουτε βλακειες...
5. πινεις μπυρα οποτε θελεις χωρις γκρινια...
Συγνωμη που το λεω αυτο αλλα αν δεν μπορεις να διαλεξεις ουτε τι τηλεοραση θα αγορασεις την πατησες.
Αυτο δεν ειναι σχεση αλλα αιχμαλωσια. Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο μια γυναικα που ειναι "control freak".
Κοιταξε να πατησεις ποδι πριν ειναι αργα αν και το καλυτερο θα ηταν να την "στειλεις" για να γλιτωσεις τα χειροτερα.
ΥΓ. Οχι δεν ειμαι φαλλοκρατης , απλως εχω μαθει να σεβομαι αυτες που με σεβονται.
Φαλλοκρατία είναι να απαξιώνεις την γυναικεία αντίληψη. Όχι να επιμένεις να αγοράσεις μεγάλη τηλεόραση.
Με συγχωρείς φίλε μου αλλά εδώ δεν είναι θέμα "άποψης". Είναι θέμα σωστού και λάθους. Το λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η 37άρα σε αυτήν την απόσταση.
Είναι απολύτως βέβαιο πως οποιαδήποτε άλλη συσκευή στο σπίτι θα είναι εκείνη που αρμόζει στις ανάγκες. Γιατί να μην είναι και η τηλεόραση;;;;
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο δεν έχουμε φαλλοκρατία αλλά έχουμε απαξίωση του ορθού.
Ερώτηση: Θα έβαζες μικρότερο a/c από εκείνο που απαιτείται για το χώρο σου για να έχεις σωστή ψύξη; Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση!
Μάλλον δεν διάβασες αυτό που έγραψα. Δεν συμφωνώ με τα υποτιμητικά σχόλια για την γυναικεία νοημοσύνη και τις ψευτομαγκιές του τύπου (περίπου)"άμα δεν γουστάρει να πάει στη μαμά της". Νομίζω ότι κατεβαίνει άδικα το επίπεδο της συζήτησης. Για το ότι χρειάζεται μεγαλύτερη τν και το ότι πρέπει να "πατήσει πόδι" συμφωνώ. Λίγο χιούμορ και φλέγμα χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και όχι υστερίες.
Λίγο χιούμορ και φλέγμα χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και όχι υστερίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.