ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Τώρα πάει σφαίρα... αλλά γιά πόσο ? Τι άλλαξε σε σχέση με το πρωινό δράμα? Και από τι εξαρτάται η ταχύτητά του site ?

…το πιο πιθανό ο σημερινός provider έχει κάνει limit concurrent users εκεί είναι το πρόβλημα (πιθανολογώ βεβαίως…) μόλις ξεπεράσουμε ένα αριθμό αρχίζει το δράμα , ελπίζω σύντομα να πάμε στο νέο σπίτι ;)

Απάντηση: Re: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

…το πιο πιθανό ο σημερινός provider έχει κάνει limit concurrent users εκεί είναι το πρόβλημα (πιθανολογώ βεβαίως…) μόλις ξεπεράσουμε ένα αριθμό αρχίζει το δράμα , ελπίζω σύντομα να πάμε στο νέο σπίτι ;)
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει αφού σήμερα που μπαίνω με απλή σύνδεση και λογικά θα έπρεπε να δεινοπαθήσω , όλα τρέχουν μια χαρά αφού είμαστε 80 -90 άτομα μόνο on line.
¨όπου νάνε θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τον αυτόνομο server

Η "λίγη υπομονή" έχει και τα όριά της όμως,αφού σήμερα συμπληρώθηκαν 2 μήνες από την ημέρα που άνοιξα το thread και 1 μήνας από τότε που ανακοινώθηκε η μετάβαση σε ιδιόκτητο server.
E,σε λίγο θ´αρχίσουν και οι άδειες οπότε θα ξαναπάει "σφαίρα" το forum.

Ρε συ Σωκράτη αν ήταν τόσο εύκολο εσύ τι λες θα το αφήναμε έτσι και θα ταλαιπωρούμασταν όλοι? Ένταξη αν είχαμε στην άκρη 10 – 20 χιλιάδες αγοράζαμε ένα βαρβάτο server , μισθώναμε και μια ανάλογη γραμμή και θα λύνονταν όλα τα προβλήματα . Δυστυχώς όμως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα όλοι μας . ( φάγαμε τον γάιδαρο , στην ουρά θα κολλήσουμε)
Θα τα πούμε κι από κοντά το Σάββατο στη γειτονιά σου.
Χρόνια πολλά

Σωκρατη, εχω την εντυπωση :chinscratch: πως δεν ειναι τοσο απλο να πας σε dedicated server με τις προδιαγραφες που χρειαζονται για το AVclub. Διαδικαστικα και οικονομικα μιλαω παντα.

Ασε που δεν ξερω ποιος θα πλερωσει το μαλλιιιιι, οποτε, ας κανουμε οσο υπομονη για κατι που δεν πληρωνουμε εμεις αλλα αλλοι, για τωρα τουλαχιστον...-bye-

Ρε συ Σωκράτη αν ήταν τόσο εύκολο εσύ τι λες θα το αφήναμε έτσι και θα ταλαιπωρούμασταν όλοι? Ένταξη αν είχαμε στην άκρη 10 – 20 χιλιάδες αγοράζαμε ένα βαρβάτο server , μισθώναμε και μια ανάλογη γραμμή και θα λύνονταν όλα τα προβλήματα . Δυστυχώς όμως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα όλοι μας . ( φάγαμε τον γάιδαρο , στην ουρά θα κολλήσουμε)
Χρόνια πολλά

Γρηγορα γραφεις ρε παιδακι μου:BDBDG54:

Θα ηθελα να σχολιασω παντως οτι η ουρα ειναι το πιο σκληρο σημειο:flipout:, γι αυτο λεω υπομονηηηηηη:grandpa:

Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Χρόνια πολλά

Είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται?!

Φίλε Sfortis,

δεν τίθεται θέμα υπερβολής, και φυσικά δεν υπάρχει και κανένα οικονομικό θέμα. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η Δ.Ο. η οποία στηρίζει τη λειτουργία του avclub και τεχνικά και οικονομικά μέχρι την επίσημη λειτουργία του Σωματείου μας. Όπου λειτουργικά πάλι δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα γιατί θα εξακολουθήσει να είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια το project avclub.

Αυτό που σου γράφουν τα παιδιά παραπάνω δεν έχει να κάνει με την υπερβολή των αριθμών για εντυπωσιασμό, αλλά λειτουργεί ως παράδειγμα, και συμπληρώνω και εγώ ένα. Αν η μετάβαση στο νέο Server ήταν ένα από τα project που έχω στην εργασία μου, τότε θα είχε πολλαπλάσια νούμερα από αυτά που αναφέρθηκαν και θα είχε υλοποιηθεί από τον Φεβρουάριο περίπου χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι την αλλαγή ή την όποια καθυστέρηση, μόνο που τότε δεν θα μιλούσαμε για ερασιτεχνική (εραστής της τέχνης) προσπάθεια και σίγουρα όχι για το avclub.

Φίλε Sfortis,

δεν τίθεται θέμα υπερβολής, και φυσικά δεν υπάρχει και κανένα οικονομικό θέμα. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η Δ.Ο. η οποία στηρίζει τη λειτουργία του avclub και τεχνικά και οικονομικά μέχρι την επίσημη λειτουργία του Σωματείου μας. Όπου λειτουργικά πάλι δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα γιατί θα εξακολουθήσει να είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια το project avclub.

Αυτό που σου γράφουν τα παιδιά παραπάνω δεν έχει να κάνει με την υπερβολή των αριθμών για εντυπωσιασμό, αλλά λειτουργεί ως παράδειγμα, και συμπληρώνω και εγώ ένα. Αν η μετάβαση στο νέο Server ήταν ένα από τα project που έχω στην εργασία μου, τότε θα είχε πολλαπλάσια νούμερα από αυτά που αναφέρθηκαν και θα είχε υλοποιηθεί από τον Φεβρουάριο περίπου χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι την αλλαγή ή την όποια καθυστέρηση, μόνο που τότε δεν θα μιλούσαμε για ερασιτεχνική (εραστής της τέχνης) προσπάθεια και σίγουρα όχι για το avclub.

Νικο, δεν υπάρχει αμφιβολία για την κάθε προσπάθεια που γίνεται. Αλλά εδω ο Κώστας μίλησε για dedicated αγορασμένους servers και μισθωμένα κυκλώματα!! Οποτε ή εγω εχω χάσει κάτι, η κατι μου ξέφυγε. Ποιο forum βρε παιδιά τρέχει σε αγορασμένο server με δικιά του ευθεία????? Ολα σε αμερικάνικους virtual servers τρέχουν με κόστος ίσως και πολυ κάτω απο 100 το μήνα.

Δεν γνωρίζω εάν σχεδιάζετε κάποιο transition σε νέα έκδοση, ή άλλο software, μιλώντας πάντως για τo vbulleting, εάν η μετάβαση γίνει σε ένα Server με στημένη mysql κτλ,(που έχουν το 99% αυτων) τότε μιλάμε για υπόθεση λίγων ημερών στην χειρότερη περίπτωση (ένα dump της βάσης? ένα upload στο νεο server? back online! ) Αν η λέξη "υπερβολές" που χρησιμοποίησα είναι υπερβολική, ζητώ συγνώμη, απλά βλέπω να εχει χτυπήσει ενα σοβαρό Alarm και πνιγμούς σε μια κουταλιά νερό!