ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Πολύ μεγάλο πρόβλημα εδώ και πάνω από 1 βδομάδα και από μένα... Μερικές μέρες δε μπορώ να μπω καν... Έχω ψιλοαραιώσει τις επισκέψεις μου γι'αυτόν το λόγο

Εγω παντως πιστευω πως κανεις δεν θελει να σερνεται το site επιτηδες. Επομενως υπαρχουν λογοι που γινεται αυτο. Τεχνικοι και αλλοι.

Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο Νικος ο Μπαβιολης και γενικοτερα οι υπευθυνοι διαχειρησης επιθυμουν τον βασανισμο των μελων με καθυστερησεις. Για αν γινεται αυτο, καποιος λογος υπαρχει. Λιγη (η πολλη) υπομονη χρειαζεται.

Eχει γίνει πολύ κουραστικό.Χάνεται η ευχαρίστηση στούς διαλόγους και στήν επικοινωνία.
Αν έχετε την καλωσύνη δωστε ένα χρονοδιάγραμμα στο πότε θά λήξει αυτή η ταλαιπωρία .
Ευχαριστώ.

ασε που τώρα τάχει παίξει και η ώρα . 02.14 το ποστ του γιατρού και είναι 11.20 . Και βγάζει και no unread posts . Δράμα .

Ελπίζω μόνο πως η μετάβαση σε dedicated server δεν θα πάρει όσο και η σύσταση του σωματείου .

ασε που τώρα τάχει παίξει και η ώρα . 02.14 το ποστ του γιατρού και είναι 11.20 . Και βγάζει και no unread posts . Δράμα .

Ελπίζω μόνο πως η μετάβαση σε dedicated server δεν θα πάρει όσο και η σύσταση του σωματείου .

Προφανώς μπερδεύτηκε επειδή συνηθίζω να ποστάρω χαράματα:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

κακιες !!!!!!!

:slapface: :slapface: :slapface:

Eχει γίνει πολύ κουραστικό.Χάνεται η ευχαρίστηση στούς διαλόγους και στήν επικοινωνία.
Αν έχετε την καλωσύνη δωστε ένα χρονοδιάγραμμα στο πότε θά λήξει αυτή η ταλαιπωρία .
Ευχαριστώ.

τι λες ρε που χανεται η ευχαριστηση???

αφου εχεις πολυ χρονο να γραψεις πια ......δεν απανταμε σε ρυθμους πινγκ πονγκ.......:flipout: :flipout: :flipout:

Γράφεις αλλά δεν βλέπεις το αποτέλεσμα δημοσιευμένο παρά μετά απο ένα τέταρτο τουλάχιστον .
Ευτυχώς που όταν κέρδισε η Μιλαν το Τσ.Λιγκ πήγαινε μιά χαρά και το πανηγύρισα με την ψυχή μου.Γιατί αλλοιώς θα νομίζατε ότι πανηγυρίζω την άνοδο τού Ολυμπιακού Βόλου στην Β.Εθνική.:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

βασικα εχω παρατηρησει οτι το φορουμ μπαινει σε slow motion οταν υπαρχουν περιπου 150+ μελη online, απο εκει και κατω σε μενα τουλαχιστον παει καλα!

μπα , δεν νομίζω . Θέμα ώρας είναι . Τώρα πχ ( 7.23 ) έχει 196 χρήστες , αλλά πάει σφαίρα . Το μεσημέρι κατά τις 13.00 , δεν θα μπαίνεις με τίποτα .

βασικα εχω παρατηρησει οτι το φορουμ μπαινει σε slow motion οταν υπαρχουν περιπου 150+ μελη online, απο εκει και κατω σε μενα τουλαχιστον παει καλα!

Aυτό και άν είναι θαύμα.
Ο Ντόκ έχει κάνει quote στίς 07.23 σε πόστ τού Δημήτρη,που γράφτηκε στίς 07.41:blink:

Θα δακρύσουν οι εικόνες σήμερα .

Είχα όραμα . 20 λεπτά πριν ποστάρει ο dimitris84. Κληρονομικό χάρισμα μάλλον

Από ότι έχει φανεί η ταχύτητα δεν έχει να κάνει τόσο με τον αριθμό των online μελών όσο με το bandwidth του server που μοιραζόμαστε με άλλα sites. Με άλλα λόγια αν υπάρχει (που δεν το ξέρουμε) ένα site με βαρβάτη κίνηση στον ίδιο server που είμαστε κι εμείς και "ρουφάει" την γραμμή αναγκαστικά μας "βυθίζει". Με καθημερινή επικοινωνία με τον provider γίνεται όσο είναι δυνατόν optimization της γραμμής ακόμα και restart του server γι αυτό και φαίνεται ώρες ώρες ότι "ξεμπουκώνει" ή ακόμα και τα προβλήματα με τις ώρες.
επειδή όμως δεν μπορεί να παίζουμε κορώνα γράμματα πότε θα ξεμπουκώνει η γραμμή ή οι πόροι του server έχουμε δρομολογήσει εδώ κι ένα μήνα διαδικασία για dedicated server.
Μακάρι να ήταν στο χέρι μας να βάλουμε το βύσμα στην μπρίζα που λέει ο λόγος για να "ανέβει" ο νέος server χθες και όχι αύριο. Αλλά δεν είναι. Κάθε μέρα είμαστε σε επικοινωνία με τον provider οι οποίοι κι αυτοί πιέζουν από την μεριά τους τους ξένους για να κουνηθούν μια ώρα αρχύτερα. Αν θέλετε εσείς μία φορά να τελειώσει το θέμα εμείς το θέλουμε εκατό για να πάμε και παρακάτω.
Ελπίζουμε ότι όλη αυτή η κούραση θα τελειώσει σύντομα. Αυτά.

Από ότι έχει φανεί η ταχύτητα δεν έχει να κάνει τόσο με τον αριθμό των online μελών όσο με το bandwidth του server που μοιραζόμαστε με άλλα sites. Με άλλα λόγια αν υπάρχει (που δεν το ξέρουμε) ένα site με βαρβάτη κίνηση στον ίδιο server που είμαστε κι εμείς και "ρουφάει" την γραμμή αναγκαστικά μας "βυθίζει". Με καθημερινή επικοινωνία με τον provider γίνεται όσο είναι δυνατόν optimization της γραμμής ακόμα και restart του server γι αυτό και φαίνεται ώρες ώρες ότι "ξεμπουκώνει" ή ακόμα και τα προβλήματα με τις ώρες.
επειδή όμως δεν μπορεί να παίζουμε κορώνα γράμματα πότε θα ξεμπουκώνει η γραμμή ή οι πόροι του server έχουμε δρομολογήσει εδώ κι ένα μήνα διαδικασία για dedicated server.
Μακάρι να ήταν στο χέρι μας να βάλουμε το βύσμα στην μπρίζα που λέει ο λόγος για να "ανέβει" ο νέος server χθες και όχι αύριο. Αλλά δεν είναι. Κάθε μέρα είμαστε σε επικοινωνία με τον provider οι οποίοι κι αυτοί πιέζουν από την μεριά τους τους ξένους για να κουνηθούν μια ώρα αρχύτερα. Αν θέλετε εσείς μία φορά να τελειώσει το θέμα εμείς το θέλουμε εκατό για να πάμε και παρακάτω.
Ελπίζουμε ότι όλη αυτή η κούραση θα τελειώσει σύντομα. Αυτά.

Μπράβο Τάσο για τις προσπάθειες.:grinning-smiley-043

Μην μας δίνεις και πολύ σημασία.... είμαστε σαν τις γυναίκες που γκρινιάζουν
στους άντρες τους γιατί τους αγαπάνε και δεν μπορούν χωρίς αυτούς....
:flipout: :flipout: :flipout:

-bye-