Παναγόπουλος-Κούνεβα: η ζωή τους έχει διαφορετική αξία;

Απάντηση: Re: Παναγόπουλος-Κούνεβα: η ζωή τους έχει διαφορετική αξία;

Σπύρο είναι πολλές οι πιστοποιήσεις και προδιαγραφές ενός σοβαρού εργοταξίου.... (όπως αυτά του 2004). Ατυχήματα φυσικά και υπήρξαν, το θέμα είναι ότι τουλάχιστον τα μέτρα που έπρεπε να πάρουν τα πήραν, έστω και σε επίπεδο σχεδιασμού, καθώς η εφαρμογή όπως έιπα παραπάνω είναι μια πολύ συνθετη ιστορία..
Το πρόβλημα είναι τα ξέφραγκα αμπέλια των διάφορων κατασκευαστάδων (πολυκατοικίες κλπ) που για να κερδίσουν 5 ευρω παραπάνω στο σύνολο επιλέγουν να μην υιοθετούν τίποτα απ'αυτά... και ο Νόμος της επαρχίας τους χαϊδεύει τ'αυτιά... (αστυνομικός μπατζανάκης της θείας του κατασκευαστή κλπ... )

Εχεις δουλέψει ποτέ σε μεγάλο εργοτάξιο με μεγάλες κατασκευαστικές;Εγώ ναί.

Απαράδεκτη κατάσταση πιό ανεξέλεγκτη και θλιβερή απο τις πολυκατοικίες...

Δεν έχω "δουλέψει", καθώς τώρα παίρνω πτυχίο..., έχω βρεθεί όμως πολλές φορές στα πλαίσια ασκήσεων υπαίθρου κλπ με τη σχολή... όπως και σαν παρατηρητής... και μου έκανε εντύπωση το πόσο by the book πήγαιναν όλα. Προφανώς υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις....

ContentSegment_10235286%24W800_H_R0_P0_S1_V1%24Jpg.jpg

«Δεν ανήκα ποτέ σε καμία παράταξη, σε κανένα κόμμα και δεν θέλω να με ενοχλήσουν. Ντρέπομαι που ακούγονται αυτά τα πράγματα για υποψηφιότητά μου με κόμμα».......

Αξιοπρεπέστατη ή στάση πού κράτησε ή Κωνσταντίνα Κούνεβα μετά τίς προτάσεις(?) γιά συμμετοχή της σέ φηφοδέλτια δύο(!) κομμάτων στίς επόμενες ευρωεκλογές....Καί σέ εκλόγιμη θέση παρακαλώ!!.

Απ'τήν άλλη πλευρά όμως σκέφτομαι ότι.....άν περιμένουμε νά αυτοργανωθούν όλοι οί εργαζόμενοι όπως ή Κωνσταντίνα..τό χάσαμε οριστικά τό τραίνο..

Re: Απάντηση: Re: Παναγόπουλος-Κούνεβα: η ζωή τους έχει διαφορετική αξία;

ειναι ασχετος με την υποθεση τελικα........

Οπότε όντως είχε πάρει σπίτι της τηλέφωνο από ενδιαφέρον....

Ευχαριστώ Βαγγέλη!:a0210:

Δικαιωση το λες αυτο? Ως εργατικό ατύχημα κρίθηκε.. . Δηλαδή εαν της την είχαν πέσει πιο αργά, δεν θα ηταν...? Ενδιαφέρον θα εχει βέβαια το σκεπτικό.... ωστόσο το σωστό θα ηταν να πληρώσουν ως ηθικοι αυτουργοι του εγκλήματος.... ειναι πάντως κι ετσι κάποια δικαιωση.

Re: Απάντηση: Παναγόπουλος-Κούνεβα: η ζωή τους έχει διαφορετική αξία;

Δικαιωση το λες αυτο? Ως εργατικό ατύχημα κρίθηκε.. . Δηλαδή εαν της την είχαν πέσει πιο αργά, δεν θα ηταν...? Ενδιαφέρον θα εχει βέβαια το σκεπτικό.... ωστόσο το σωστό θα ηταν να πληρώσουν ως ηθικοι αυτουργοι του εγκλήματος.... ειναι πάντως κι ετσι κάποια δικαιωση.

Παρά τίποτα (ιδιαίτερα μετά από τις αποφάσεις που ακούμε τελευταία), δικαίωση είναι.

Δεν κατέχω νομικά αλλά "εργατικό ατύχημα" μια ξεκάθαρα δολοφονική επίθεση?!?!?!?!?
Σαν να λέμε δεν πήραν τα μέτρα ασφαλείας και γλίστρησε στη σκάλα?
Πόσα πια θα τραβήξει η έρμη?

Εργατικό ατύχημα ειναι και ο,τι παθαινεις πηγαίνοντας στην η αποχωρωντας απο την εργασία σου. Βέβαια εκεί κανονικά αποζημιωνει, θαρρω, το Ικα

Δεν κατηγορήθηκαν οι φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί για εργατικό ατύχημα. Αυτοί αν τους είχε βρει η ΕΛΑΣ θα κατηγορούνταν για απόπειρα δολοφονίας, βαριές σωματικές βλάβες ή κάτι παρόμοιο. Καταδικάστηκε η εταιρεία επειδή δεν πήρε μέτρα προστασίας της αν και είχε δεχτεί απειλές.

Re: Απάντηση: Παναγόπουλος-Κούνεβα: η ζωή τους έχει διαφορετική αξία;

Εργατικό ατύχημα ειναι και ο,τι παθαινεις πηγαίνοντας στην η αποχωρωντας απο την εργασία σου. Βέβαια εκεί κανονικά αποζημιωνει, θαρρω, το Ικα

Είναι με τη φιλοσοφία ότι έπαθε ατύχημα από εργαλείο της δουλειάς της.
Πως λέμε, έρχεται η ανάπτυξη (καβάλα σε μερμήγκι από την Κίνα);