Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Δές τον τότε..... Θα εκπλαγείς ευχάριστα.
icon12.gif

(Καλά, ο 60 δεν θα έρθει κοντά στα 3500 Ε; Αφού έτσι λέει ο Νάθαν
icon10.gif
)

(καλα, αυτες τις τιμες ξεχασε τες. απο 4200 κας και πανω)

Re: Απάντηση: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Που να τον δω βρε παιδιά? Εύκολο πράγμα είναι? Μόνο αν είναι κανένας εδώ μέσα κάτοχος.... Αλλά δεν βλέπω και πολλούς.... :chinscratch:

Περιμένω να πάρει θέση και ο Ναθ... :jester:

Εγω ειμαι κάτοχος του Panasonic 1000 και ευχαρίστως να τον δεις στην πράξη...αλλά μαλλον θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλο ταξίδι, γιατι βρίσκομαι αρκούντως Βορειοδυτικά (Καστοριά).
Αν θελετε κατι να ρωτήσετε ευχαρίστως να απαντήσω, αλλά δεν μπορω να κάνω συγκρίσεις γιατι ειναι ο πρώτος μου προβολέας (τον έχω απο τις αρχές Ιανουαρίου) και ούτε και έχω κάποιον άλλο εδω γύρω με προβολέα για να συγκρίνω (επίσης θα λειπω απο κάποια στιγμή το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το βραδυ, οπότε αν δεν απαντήσω σε κάτι θα είναι λόγω απουσίας....)
Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον προβολέα, αν και δεν έχω ακόμη μόνιμη πηγή HD (μολις προχτες ειδα το ματς Βερντερ-Οσφπ σε HD απο το Sat1HD απο δορυφορικό HD δεκτη που έχω προσωρινά και αλλη μιά φορά ειχα ξαναδει σε 1080i απο άλλο δορυφορικό δέκτη HD). Αυτό που βλέπω κυρίως είναι dvd με upscaling σε 720p απο τον ενισχυτή (το player μου δεν κάνει τέτοια) και προβάλω σε 80 ιντσες οθόνη οροφής χειροκίνητη (δεν ειχα αλλη λύση ούτε χωρούσε πιο μεγάλη, βλέπω απο τα 3.5 με 4 μέτρα περίπου).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Εγω ειμαι κάτοχος του Panasonic 1000 και ευχαρίστως να τον δεις στην πράξη...αλλά μαλλον θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλο ταξίδι, γιατι βρίσκομαι αρκούντως Βορειοδυτικά (Καστοριά).
Αν θελετε κατι να ρωτήσετε ευχαρίστως να απαντήσω, αλλά δεν μπορω να κάνω συγκρίσεις γιατι ειναι ο πρώτος μου προβολέας (τον έχω απο τις αρχές Ιανουαρίου) και ούτε και έχω κάποιον άλλο εδω γύρω με προβολέα για να συγκρίνω (επίσης θα λειπω απο κάποια στιγμή το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το βραδυ, οπότε αν δεν απαντήσω σε κάτι θα είναι λόγω απουσίας....)
Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον προβολέα, αν και δεν έχω ακόμη μόνιμη πηγή HD (μολις προχτες ειδα το ματς Βερντερ-Οσφπ σε HD απο το Sat1HD απο δορυφορικό HD δεκτη που έχω προσωρινά και αλλη μιά φορά ειχα ξαναδει σε 1080i απο άλλο δορυφορικό δέκτη HD). Αυτό που βλέπω κυρίως είναι dvd με upscaling σε 720p απο τον ενισχυτή (το player μου δεν κάνει τέτοια) και προβάλω σε 80 ιντσες οθόνη οροφής χειροκίνητη (δεν ειχα αλλη λύση ούτε χωρούσε πιο μεγάλη, βλέπω απο τα 3.5 με 4 μέτρα περίπου).

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλά όντως είσαι λίγο μακριά.... :grinning-smiley-043

Πάντως αυτά τα μηχανάκια θέλουν 1080p για να μείνεις με το στόμα ανοιχτό....:antlers:

Συμφωνώ ότι στα 1080p η εικόνα θα είναι καλύτερη, αλλά και στα 1080i είναι ήδη πολύ καλή. Εγω γενικά είμαι ...των δορυφορικών, οπότε θα αξιοποιηθεί πιο πολύ με 1080i (ελπίζω πως σύντομα θα έχω δικό μου δεκτη HD). Για τα Blu ray ή HD-DVD θα αργήσω μάλλον, καθώς θα πρεπει πρωτα να βγουν αρκετά universal players (αποκλειεται να πάρω ενός συστήματος), μετα να πέσουν οι τιμές και τελος να αρχίζουν να φέρνουν τίτλους και τα βιντεοκλάμπ (νομίζω ότι απέχω μιά διετία απο κάτι τετοιο, ειδικά στην επαρχία που βρίσκομαι)

Απάντηση: Re: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Συμφωνώ ότι στα 1080p η εικόνα θα είναι καλύτερη, αλλά και στα 1080i είναι ήδη πολύ καλή. Εγω γενικά είμαι ...των δορυφορικών, οπότε θα αξιοποιηθεί πιο πολύ με 1080i (ελπίζω πως σύντομα θα έχω δικό μου δεκτη HD). Για τα Blu ray ή HD-DVD θα αργήσω μάλλον, καθώς θα πρεπει πρωτα να βγουν αρκετά universal players (αποκλειεται να πάρω ενός συστήματος), μετα να πέσουν οι τιμές και τελος να αρχίζουν να φέρνουν τίτλους και τα βιντεοκλάμπ (νομίζω ότι απέχω μιά διετία απο κάτι τετοιο, ειδικά στην επαρχία που βρίσκομαι)

Να βρε κι ενας λογικος ανθρωπος.

Καλα τα λες φιλε, οχι μονο στην επαρχια και στην Αθηνα τα ιδια ειναι. Μη κοιτας που γινεται της τζαμπαριας απο τα τορεντς. :grinning-smiley-043

Αυτός εδώ τον έθαψε κανονικά ως προς το μαύρο και το θόρυβο με την ίριδα στον αυτόματο.... Μέχρι και ο epson o χιλιάρης λεει έχει καλύτερα μαύρα...Και τα 2 αυτά τα θεωρώ πολύ σημαντικά.... Από τα πρώτα αρνητικά review που βλέπω. Και σε ένα άλλο ελληνικό φόρουμ μερικοί τον ψήφισαν την πατάτα της χρονιάς!

http://avreviews.avforums.com/?reviewid=3

Αυτός εδώ τον έθαψε κανονικά ως προς το μαύρο και το θόρυβο με την ίριδα στον αυτόματο.... Μέχρι και ο epson o χιλιάρης λεει έχει καλύτερα μαύρα...Και τα 2 αυτά τα θεωρώ πολύ σημαντικά.... Από τα πρώτα αρνητικά review που βλέπω. Και σε ένα άλλο ελληνικό φόρουμ μερικοί τον ψήφισαν την πατάτα της χρονιάς!

http://avreviews.avforums.com/?reviewid=3

Εγώ τι σου είπα; Να δείς και τον άλλο χιλιάρη!-bye-

Εγώ τι σου είπα; Να δείς και τον άλλο χιλιάρη!-bye-

Μιχάλη το παράξενο είναι ότι είναι το μόνο αρνητικό review που έχω δει και πίστεψε με έχω διαβάσει πάρα πολύ. Τα σχόλια που διαβάζω τόσο από χρήστες όσο και από reviews είναι διθυραμβικά. Απλά το έβαλα εδώ για προβληματισμό. Ένα κακό review δεν θα μας τα χαλάσει. Παντού διαβάζω για την ανωτερότητα του Panasonic ως προς τον Epson.
Για να δούμε τι έχει να μας πει και ο Μανώλης αν δει το μήνυμα να μας βγάλει από τον προβληματισμό. Βασικά ψάχνω την εικόνα του benq w9000 σε LCD (όχι βέβαια ακριβώς γιατί είναι διαφορετικές τεχνολογίες-αλλά να είναι το ίδιο εντυπωσιακές) σε παρόμοια τιμή άντε έστω λίγο παραπάνω. Το ψάξιμο συνεχίζεται. Προς το παρόν ξεψαχνίζω τον Panasonic και βλέπουμε... -bye-

Μην ξεχνάς πως έρχεται και ο Epson 2000 που απ' ότι διάβασα έχει καλύτερο μαύρο από τον χιλιάρη. Ισως να είναι το mea culpa!

Μην ξεχνάς πως έρχεται και ο Epson 2000 που απ' ότι διάβασα έχει καλύτερο μαύρο από τον χιλιάρη. Ισως να είναι το mea culpa!

Θα είναι πολύ καλός όντως αλλά θα έχει 4000. Και όταν πας σε αυτή την τιμή λες δεν γ****ται δίνω άλλα 500 και παίρνω τον ντίλα ή τον sony και καθάρισα. Ελπίζω να με πιάνεις :grandpa:

Θα είναι πολύ καλός όντως αλλά θα έχει 4000. Και όταν πας σε αυτή την τιμή λες δεν γ****ται δίνω άλλα 500 και παίρνω τον ντίλα ή τον sony και καθάρισα. Ελπίζω να με πιάνεις :grandpa:

4000;;; Ε όχι! κι εγώ μαζί σου!:SFGSFGSF:

Πάντως εαν θέλετε την γνώμη μου εμένα το μηχάνημα αυτό μου άρεσε. Ιδιαίτερα με τον τρόπο που μπορούσε να διαχειριστεί το εισερχόμενο σήμα με τον 14bit επεξεργαστή του. Δυστυχώς η τιμή ήταν την εποχή που τον είχα δει υψηλή και αποτρεπτική για αγορά. Σε σχέση με τον 50 εαν θυμάμαι καλά στα σημεία υπήρχαν διαφορές.

δίνω άλλα 500 και παίρνω τον ντίλα ή τον sony και καθάρισα.

Μα καλά, πιστεύεις ότι όποιο μηχάνημα και να πάρεις καθάρισες;
Πήρες το τέλειο και δεν ξαναπαίρνεις όταν σε λίγο θα βγει το νέο πολύ καλύτερο;
Δυστυχώς φίλε δεν είναι έτσι. Μακάρι να ήταν.
Αυτό είναι το κακό που μας κατατρέχει χρόνια τώρα.
Δες τι ήταν τόσα δημοφιλή μηχανάκια και που κατέληξαν τώρα.
Π.χ. μερικά που μου έρχονται τώρα στο μυαλό:
Infocus 7200 - 7210
Benq 8700 - 8720 -
Sony HS50 - 60
Epson 600 - 700 - 1000
Panasonic PT-AE 200 - 300 - 500 - 700 - 900
YAMAHA DPX 1000 - 1100 - 1200
Sharp XV-Z 9000 - 10000 - 12000
Marantz 12S1 - S2 - S3 - S4
Nec HT 1000 - 1100
Hitachi PJ- TX 100 - 200 - 300

Πολύ πρόσφατα είχαμε αγωνία πότε θα έρθει το θαύμα της σονυ που λέγεται Pearl VW50. Το είδαμε και το θαυμάσαμε.
Και πολύ γρήγορα ανακοινώθηκε ο νέος VW60.
Και κάποιοι το πήραν και σύντομα αισθάνθηκαν ότι την πάτησαν.
Ο Ruby το ίδιο. Ο ντίλας το ίδιο.
Και φανταστείτε και κάποιους που πλήρωσαν, πάλι πρόσφατα όχι πολύ μακρυά, κάτι 25000 ευρώ για τον Ιnfocus 777 και κάτι SIM2 και κάτι Projection Design.
Άστα να πάνε.
Δυστυχώς ρε παιδιά δεν καθαρίζουμε εύκολα. Μας κυνηγάνε.

Γι´αυτό κι εγώ παίρνω πιο φτηνούς προβολείς και τους έχω σε ράφι και όχι στο ταβάνι με βάσεις.
Βγάζεις το ένα βάζεις το άλλο.
Ήδη έχω πάρει ως τώρα 6 προβολείς. Να δούμε που θα μας πάνε με την συνεχή ανανέωση των μοντέλων.
Και στην αρχική σελίδα της κατηγορίας βλέπεις στους τίτλους συνέχεια τη λέξη "νέος".

Εγώ τελικά πιστεύω πως αυτή την στιγμή είναι λιγάκι νωρίς για 1080p. Η αναμονή για ένα μικρό χρονικό διάστημα ίσως θα είναι πιο συνετή απόφαση προκειμένου να έρθουν και τα καινούργια μοντέλα, αλλά να διαμορφωθούν και οι τιμές.