Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Δές τον τότε..... Θα εκπλαγείς ευχάριστα.![]()
(Καλά, ο 60 δεν θα έρθει κοντά στα 3500 Ε; Αφού έτσι λέει ο Νάθαν)![]()
(καλα, αυτες τις τιμες ξεχασε τες. απο 4200 κας και πανω)
Δές τον τότε..... Θα εκπλαγείς ευχάριστα.![]()
(Καλά, ο 60 δεν θα έρθει κοντά στα 3500 Ε; Αφού έτσι λέει ο Νάθαν)![]()
Για πείτε που θα δούμε τον 1000άρη live...
Που να τον δω βρε παιδιά? Εύκολο πράγμα είναι? Μόνο αν είναι κανένας εδώ μέσα κάτοχος.... Αλλά δεν βλέπω και πολλούς.... :chinscratch:
Περιμένω να πάρει θέση και ο Ναθ... :jester:
Εγω ειμαι κάτοχος του Panasonic 1000 και ευχαρίστως να τον δεις στην πράξη...αλλά μαλλον θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλο ταξίδι, γιατι βρίσκομαι αρκούντως Βορειοδυτικά (Καστοριά).
Αν θελετε κατι να ρωτήσετε ευχαρίστως να απαντήσω, αλλά δεν μπορω να κάνω συγκρίσεις γιατι ειναι ο πρώτος μου προβολέας (τον έχω απο τις αρχές Ιανουαρίου) και ούτε και έχω κάποιον άλλο εδω γύρω με προβολέα για να συγκρίνω (επίσης θα λειπω απο κάποια στιγμή το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το βραδυ, οπότε αν δεν απαντήσω σε κάτι θα είναι λόγω απουσίας....)
Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον προβολέα, αν και δεν έχω ακόμη μόνιμη πηγή HD (μολις προχτες ειδα το ματς Βερντερ-Οσφπ σε HD απο το Sat1HD απο δορυφορικό HD δεκτη που έχω προσωρινά και αλλη μιά φορά ειχα ξαναδει σε 1080i απο άλλο δορυφορικό δέκτη HD). Αυτό που βλέπω κυρίως είναι dvd με upscaling σε 720p απο τον ενισχυτή (το player μου δεν κάνει τέτοια) και προβάλω σε 80 ιντσες οθόνη οροφής χειροκίνητη (δεν ειχα αλλη λύση ούτε χωρούσε πιο μεγάλη, βλέπω απο τα 3.5 με 4 μέτρα περίπου).
Συμφωνώ ότι στα 1080p η εικόνα θα είναι καλύτερη, αλλά και στα 1080i είναι ήδη πολύ καλή. Εγω γενικά είμαι ...των δορυφορικών, οπότε θα αξιοποιηθεί πιο πολύ με 1080i (ελπίζω πως σύντομα θα έχω δικό μου δεκτη HD). Για τα Blu ray ή HD-DVD θα αργήσω μάλλον, καθώς θα πρεπει πρωτα να βγουν αρκετά universal players (αποκλειεται να πάρω ενός συστήματος), μετα να πέσουν οι τιμές και τελος να αρχίζουν να φέρνουν τίτλους και τα βιντεοκλάμπ (νομίζω ότι απέχω μιά διετία απο κάτι τετοιο, ειδικά στην επαρχία που βρίσκομαι)
Αυτός εδώ τον έθαψε κανονικά ως προς το μαύρο και το θόρυβο με την ίριδα στον αυτόματο.... Μέχρι και ο epson o χιλιάρης λεει έχει καλύτερα μαύρα...Και τα 2 αυτά τα θεωρώ πολύ σημαντικά.... Από τα πρώτα αρνητικά review που βλέπω. Και σε ένα άλλο ελληνικό φόρουμ μερικοί τον ψήφισαν την πατάτα της χρονιάς!
http://avreviews.avforums.com/?reviewid=3
Εγώ τι σου είπα; Να δείς και τον άλλο χιλιάρη!![]()
Μην ξεχνάς πως έρχεται και ο Epson 2000 που απ' ότι διάβασα έχει καλύτερο μαύρο από τον χιλιάρη. Ισως να είναι το mea culpa!
Θα είναι πολύ καλός όντως αλλά θα έχει 4000. Και όταν πας σε αυτή την τιμή λες δεν γ****ται δίνω άλλα 500 και παίρνω τον ντίλα ή τον sony και καθάρισα. Ελπίζω να με πιάνεις :grandpa:
δίνω άλλα 500 και παίρνω τον ντίλα ή τον sony και καθάρισα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.