Λιγο δυσκολος συνδυασμος ωστε να της δεις διπλα διπλα σε καποιο καταστημα,λογο του οτι δεν ειναι και τα πιο εμπορικα κοματια των δυο εταιριων, ωστε να κρινης καλυτερα μονος σου ελειψη κατοχων στο φορουμ.ξερετε αν η panasonic 32led8f εχει παρομοια εικονα με τη philips5403 ή υπολειπεται σημαντικα σε σχεση με αυτην?Mε ενδιαφερει κυριως να μην παρουσιαζει motion blur στα παιχνιδια.
την 32lg3000 την απεκλεισα γιατι διαβασα οτι παρουσιαζει motion blur
Οι φθηνες τηλεορασεις ολων των κατασκευαστων εχουν τα πιο φθηνα πανελ που κυκλοφορουν στην αγορα δηλαδη AU Optronics η Chi Mei.
H Philips 5403 σιγουρα εχει καποιο απο αυτες τις δυο εταιρειες.
Η Panasonic βγαζει τα δικα της panel , δηλαδη IPS-alpha τα οποια ομως ειναι απο τα καλυτερα στην γωνια θεασης και γενικα θεωρουνται πολυ καλα. Δεν ξερω ομως αν την συμφερει σε ενα φθηνο μοντελο (LED8) να βαλει απο αυτα η αν βαζει καποιο απο τα παραπανω.
Τελος και η LG βγαζει τα δικα της πανελ S-IPS αλλα αγνωστο αν και αυτη ακολουθει την Philips λογω μειωσης του κοστους.
H μονη λυση να ειναι κανεις σχετικα σιγουρος οτι θα παρει μια 32αρα "απο σπιτι" ειναι να παρει μια με Full HD πανελ που συνηθως ειναι τα "καλα".
Λιγο δυσκολος συνδυασμος ωστε να της δεις διπλα διπλα σε καποιο καταστημα,λογο του οτι δεν ειναι και τα πιο εμπορικα κοματια των δυο εταιριων, ωστε να κρινης καλυτερα μονος σου ελειψη κατοχων στο φορουμ.
Η Philips ειναι πιο πλουσια σε εξοπλισμο απο την Panasonic και μαλλον κερδιζει στα σημεια.Κατα καιρους εχουν γραψει για προβληματακια με της Philips, σε συνδεση με Pc,χωρις αυτο βεβαια να εξασφαλιζει την ιδια συμπεριφορα στο μοντελο που λες.
Η Panasonic απο την αλλη εχει στα ατου της την μειωμενη τιμη στα Praktiker στα 299ευρω.Εγω αγορασα μια το απογευμα για τον κουνιαδο μου,ριξε μια ματια εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12594&page=72
Αγοραζοντας μια οποιαδηποτε τηλεοραση σε αυτη την κατηγορια τιμης, οπως καταλαβαινης,σιγουρα πρεπει να κανεις και καποιους συμβιβασμους σε συνδυασμο παντα με την χρηση για την οποια την θελεις.μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις σου μιας και την ειδες απο κοντα?
εμεινες ικανοποιημενος απο την εικονα της
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.