panasonic 32led8f η philips32pfl5403

xapakias

New member
24 July 2008
53
γλυφαδα
ξερετε αν η panasonic 32led8f εχει παρομοια εικονα με τη philips5403 ή υπολειπεται σημαντικα σε σχεση με αυτην?Mε ενδιαφερει κυριως να μην παρουσιαζει motion blur στα παιχνιδια.
την 32lg3000 την απεκλεισα γιατι διαβασα οτι παρουσιαζει motion blur

Motion blur λιγο εως πολυ εχουν ολες οι τηλεορασεις LCD.

Δεν νομιζω οτι η LG ειναι χειροτερη απο τις αλλες δυο στον τομεα αυτο...παντως εγω ψηφιζω Panasonic σαν καλυτερη επιλογη μεταξυ των τριων.

Τι να πω, αυτο που ειδαν τα ματια μου λεω Γιώργο. Μπορει και να μην εχει τελικα IPS, ή να είναι κάποιος υβριδικος τυπος πανελ.

ξερετε αν η panasonic 32led8f εχει παρομοια εικονα με τη philips5403 ή υπολειπεται σημαντικα σε σχεση με αυτην?Mε ενδιαφερει κυριως να μην παρουσιαζει motion blur στα παιχνιδια.
την 32lg3000 την απεκλεισα γιατι διαβασα οτι παρουσιαζει motion blur
Λιγο δυσκολος συνδυασμος ωστε να της δεις διπλα διπλα σε καποιο καταστημα,λογο του οτι δεν ειναι και τα πιο εμπορικα κοματια των δυο εταιριων, ωστε να κρινης καλυτερα μονος σου ελειψη κατοχων στο φορουμ.
Η Philips ειναι πιο πλουσια σε εξοπλισμο απο την Panasonic και μαλλον κερδιζει στα σημεια.Κατα καιρους εχουν γραψει για προβληματακια με της Philips, σε συνδεση με Pc,χωρις αυτο βεβαια να εξασφαλιζει την ιδια συμπεριφορα στο μοντελο που λες.
Η Panasonic απο την αλλη εχει στα ατου της την μειωμενη τιμη στα Praktiker στα 299ευρω.Εγω αγορασα μια το απογευμα για τον κουνιαδο μου,ριξε μια ματια εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12594&page=72

Re: Απάντηση: panasonic 32led8f η philips32pfl5403

Οι φθηνες τηλεορασεις ολων των κατασκευαστων εχουν τα πιο φθηνα πανελ που κυκλοφορουν στην αγορα δηλαδη AU Optronics η Chi Mei.

H Philips 5403 σιγουρα εχει καποιο απο αυτες τις δυο εταιρειες.

Η Panasonic βγαζει τα δικα της panel , δηλαδη IPS-alpha τα οποια ομως ειναι απο τα καλυτερα στην γωνια θεασης και γενικα θεωρουνται πολυ καλα. Δεν ξερω ομως αν την συμφερει σε ενα φθηνο μοντελο (LED8) να βαλει απο αυτα η αν βαζει καποιο απο τα παραπανω.

Τελος και η LG βγαζει τα δικα της πανελ S-IPS αλλα αγνωστο αν και αυτη ακολουθει την Philips λογω μειωσης του κοστους.

H μονη λυση να ειναι κανεις σχετικα σιγουρος οτι θα παρει μια 32αρα "απο σπιτι" ειναι να παρει μια με Full HD πανελ που συνηθως ειναι τα "καλα".

Οι φθηνες τηλεορασεις ολων των κατασκευαστων εχουν τα πιο φθηνα πανελ που κυκλοφορουν στην αγορα δηλαδη AU Optronics η Chi Mei.

H Philips 5403 σιγουρα εχει καποιο απο αυτες τις δυο εταιρειες.

Η Panasonic βγαζει τα δικα της panel , δηλαδη IPS-alpha τα οποια ομως ειναι απο τα καλυτερα στην γωνια θεασης και γενικα θεωρουνται πολυ καλα. Δεν ξερω ομως αν την συμφερει σε ενα φθηνο μοντελο (LED8) να βαλει απο αυτα η αν βαζει καποιο απο τα παραπανω.

Τελος και η LG βγαζει τα δικα της πανελ S-IPS αλλα αγνωστο αν και αυτη ακολουθει την Philips λογω μειωσης του κοστους.

H μονη λυση να ειναι κανεις σχετικα σιγουρος οτι θα παρει μια 32αρα "απο σπιτι" ειναι να παρει μια με Full HD πανελ που συνηθως ειναι τα "καλα".

Συμφωνουμε σε ολα πλην των γωνιων θεασης. Επισης τραγικο μαυρο σε σχεση πχ με την σαμσουνγκ 436 που τελικα προτιμησαμε για την κουζινα...

Λιγο δυσκολος συνδυασμος ωστε να της δεις διπλα διπλα σε καποιο καταστημα,λογο του οτι δεν ειναι και τα πιο εμπορικα κοματια των δυο εταιριων, ωστε να κρινης καλυτερα μονος σου ελειψη κατοχων στο φορουμ.
Η Philips ειναι πιο πλουσια σε εξοπλισμο απο την Panasonic και μαλλον κερδιζει στα σημεια.Κατα καιρους εχουν γραψει για προβληματακια με της Philips, σε συνδεση με Pc,χωρις αυτο βεβαια να εξασφαλιζει την ιδια συμπεριφορα στο μοντελο που λες.
Η Panasonic απο την αλλη εχει στα ατου της την μειωμενη τιμη στα Praktiker στα 299ευρω.Εγω αγορασα μια το απογευμα για τον κουνιαδο μου,ριξε μια ματια εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12594&page=72

μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις σου μιας και την ειδες απο κοντα?
εμεινες ικανοποιημενος απο την εικονα της

Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic 32led8f η philips32pfl5403

μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις σου μιας και την ειδες απο κοντα?
εμεινες ικανοποιημενος απο την εικονα της
Αγοραζοντας μια οποιαδηποτε τηλεοραση σε αυτη την κατηγορια τιμης, οπως καταλαβαινης,σιγουρα πρεπει να κανεις και καποιους συμβιβασμους σε συνδυασμο παντα με την χρηση για την οποια την θελεις.
Για το ιnput lag δεν μπορω να εκφρασω αποψη γιατι δεν την δοκιμασα, αυτο που μπορω να πω ειναι οτι φαινομενα clouding-backlight bleeding δεν παρουσιαζε το συγκεκριμενο κοματι,η συμπεριφορα της σε τηλεοπτικο σημα απλα αποδεκτη με θετικο ισως οτι γενικα η συμπεριφορα του πανελ δεν παρουσιαζε αυτο το βρασιμο των lcd,εαν μπορω να εκφρασω σωστα το φαινομενο.
Η ελειψη ρυθμισης backlight μεγαλο μειονεκτημα, με τα οποια προβληματα αυτο μπορει να αποφερει στη ρυθμιση του μαυρου σε συνδυασμο contrast-brightnes απο το μενου.
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα που παρατηρησα εγω βρισκεται στην πολυ περιορισμενη γωνια θεασης τοσο στον οριζοντιο οσο και στον καθετο αξονα, με οχι ιδιαιτερα μεγαλες μετατοπισεις του θεατη δεξια αριστερα,πανω κατω, η εικονα εχανε αμεσως την ομοιογενεια της.
Η τηλεοραση λοιπον, για εναν μη ψαγμενο χρηστη χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις, σε συνδυασμο με το κοστος κτησης των 299ευρω , ειναι μια λυση....
Εαν αναλογιστουμε, οτι στο skroutz η χαμηλοτερη τιμη ειναι περιπου στα 430ευρω, και δεν υπηρχε η συγκεκριμενη προσφορα στα praktiker στα 299 ευρω,θα μπορουσαμε να μιλησουμε για ενα πολυ κακο value for money προιον,την κατασταση λοιπον σε πολλες περιπτωσεις αγορων την καθοριζη το budget που διαθετει ο καθενας μας.