Panasonic 55 VT30 ή Samsung 55 D8000 ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic 55 VT30 ή Samsung 55 D8000 ?

Φίλε απ'ότι κατάλαβα θέλεις να συνδέσεις PC με VT και να βλέπεις ταινίες μέσω PC.
Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ φτωχό, όσο καλή κάρτα γραφικών κι αν έχεις από οποιδήποτε εξωτερικό player με HDMI.
Είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και να μην αξιοποιείς σωστά τη TV.
Στο κάτω κάτω μπορείς να συνδέσεις τον player με το PC με ένα καλώδιο ethernet, για να μη συνδέεις το σκληρό μια στο PC και μια στη TV.

Κώστα ήδη το έχω κάνει έτσι και παίζουν όλα, και τις ματρόσκες που κατεβάζω τις τρέχω μέσω του PS3, έχοντας ανοίξει επικοινωνία πρώτα με το pc μέσω του ps3 media server. Έχω πίσω από την τηλεόραση το vigor και είναι συνδεδεμένα το ps3 και το pc ενσύρματα με το router οπότε δίχως απώλειες παίζουν τα βιντεάκια μια χαρά χωρίς κοψίματα. Πιστεύω πως πιάνω τα 1080p και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και η τιβι μου δείχνει πως κλειδώνει στα 1080p, τώρα δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος, ψάχνομαι με όλα αυτά αλλά δεν θεωρώ πως είμαι και expert.

Πολυ κακο για το τιποτα.

Αγορασε ενα media player με 100 ευρω , βαλε και σε ενα στικακι την ταινια που θες να δεις και τελειωσε.

Μονο τα λεφτα που θα γλιτωσεις απο την καταναλωση ρευματος PC+PS3 (πανω απο 200-300 watt και τα δυο μαζι) σε 2 χρονια θα εχεις βγαλει τα λεφτα σου.

Re: Απάντηση: Panasonic 55 VT30 ή Samsung 55 D8000 ?

OK φίλε μέσω PS3 αν τις τρέχεις και θεωρείς πολύ καλό το αποτέλεσμα, πάω πάσο γιατί δεν έχω άποψη για το ps3.

πάντως συμφωνώ και με κώστα και με γιάννη. αν και είμαι φαν της αναπαραγωγής από Pc (κυρίως λόγω frame interpolation) εν τούτοις είναι βαβούρα πολλές φορές για να δείς μια σειρά ή ταινία. ένα media player (όπως λέει και ο γιάννης των 100 ευρώ) πάντα χρειάζεται και σε βγάζει από μπελάδες ενώ με 2 κλικ στο τηλεκοντρολ βλέπεις.