Να συμπληρώσω άλλη μια πατάτα του review...
''The bottom line is that if you want to set up a 200" screen in a dark theater, you can do it without sacrificing much at all in the way of overall picture quality.''
526 Lumens δεν γεμίζουν 200 ίντσες που να χτυπιέσαι όρθια, ανάποδα και πλαγίως. Τα νούμερα είναι απαγορευτικά.
120 " ?
Ναι, καλύπτει ίσα-ίσα το μίνιμουμ των απαιτήσεων φωτεινότητας.
Δεν με βλεπω να καταληγω σε προβολεα,ολο κατι μου χαλαει την αγορα...περιεργο παντος,το 2000 με το 526 εχει τεραστια διαφορα.Μηπως να περιμενω και τις δικες σας μετρισεις?
...Ποιές δικές μας μετρήσεις?:nounder:
Δεν με βλεπω να καταληγω σε προβολεα,ολο κατι μου χαλαει την αγορα...περιεργο παντος,το 2000 με το 526 εχει τεραστια διαφορα.Μηπως να περιμενω και τις δικες σας μετρισεις?
Βλέποντας ξανά το review συμπεραίνω ότι αναφέρεσαι στην ονομαστική φωτεινότητα του προβολέα και στις διαφορές που προκύπτουν σε διαφορετικά modes. Δεν είναι ασύνηθες κάτι τέτοιο. Τα νούμερα που ανακοινώνουν οι εταιρείες ως προς τη φωτεινότητα δεν είναι, ως επί το πλείστον, πλασματικά ή ψεύτικα, απλώς, δεν αναφέρουν ότι αυτό το φως βγαίνει πατώντας το γκάζι στο πάτωμα και μόνο σε ευθεία. Με λίγα λόγια, όταν η πίστα έχει και αρκετές αργές στροφές, τα άλογα (lumens) χαμηλώνουν ώστε να πετύχεις τον καλύτερο δυνατό χρόνο (μια συνολικά ποιοτική και κοντραστάτη εικόνα).
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα νούμερα των αντιθέσεων που δηλώνουν οι εταιρείες. Συνήθως, καραφουσκωμένα και τραβηγμένα από τα μαλλιά με αποτέλεσμα στις 99 από τις 100 περιπτώσεις να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Ναι σωστα στην ονομαστικη φωτεινοτητα αναφερομαι.Αλλοι projector της ιδιας κατηγοριας τη φωτεινοτητα βγαζουν?Δεν μου αρεσει να βλεπω τηλεοραση σε απολυττο σκοταδι οποτε φανταζομαι και στον προβολεα θα ηθελα εναν ελαφρο φωτεισμο.Ειναι εφικτο με αυτον τον προβολεα στις 120" ?Αν οχι καποιος αλλος εξισου καλος?
...Σε αυτή τη ζώνη τιμής, επίσης, μπορείς να πας στον X3 της JVC ή στον 17000 της Sharp από την μεριά των DLP.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.