Panasonic AE5000 ?

Απάντηση: Re: Panasonic AE5000 ?

Που πα ρε καραμητρο με 15000 on/off?

Έλα ντε....αν δεν βγάζει, τουλάχιστον, μια κατοστάρα χιλιάδες, που πάει??? Ο Σόνυ π.χ. έχει 10,1333333333333333333333333 φορές καλύτερο κόντραστ!!!:Banane0::music-smiley-005::BDGBGDB55:

Δημητρη θα εκπλαγεις απο τον νεο panasonic..τον ειδα για λιγο με τους πειρατες της καραιβικης και επαθα σοκ.φοβερη η εικονα και η μακραν ο καλυτερος lcd προβολεας που εχω δει.ο hd83 φανηκε λιγος διπλα του.

Οντως ο panasonic 5000 ειναι πολυ καλος για τα σαλονια μας.

Σε χωρους ειδικα διαμορφωμενους για σινεμα οχι...

DLPιζει οπως λεει και ο Μανωλης Κ.....εχουν δωσει εμφαση στην καλη συγκλιση και εχοντας ενα καλο ansi contrast χτυπαει ολα τα DLP στα ισια.

Στα συν(+),το πολυ καλο μενου του ωστε να τον φερεις εκει που θελεις....

Οποιος τον παρει,θα τον καταευχαριστηθει.

Οντως ο panasonic 5000 ειναι πολυ καλος για τα σαλονια μας.

Σε χωρους ειδικα διαμορφωμενους για σινεμα οχι...

ουφ...την γλίτωσα δηλαδή....προς το παρόν:smile:

...γιατί όμως δεν κάνει σε dedicated χώρους....για πες-για πες....

DLPιζει οπως λεει και ο Μανωλης Κ.....εχουν δωσει εμφαση στην καλη συγκλιση και εχοντας ενα καλο ansi contrast χτυπαει ολα τα DLP στα ισια.

...τι καλό ansi....εδώ μιλάμε για 485:1...απίστευτο νούμερο,πρωτόγνωρο για lcd και μεγαλύτερο από τους περισσότερους dlp

το ψαχνω.....:ADFADF1:

...πρώτα το γράφεις και μετά το ψάχνεις;;;

συνήθως ανάποδα γίνεται:D

...λόγω υψηλού ansi θα είναι πολύ καλός ακριβώς σε τέτοιους χώρους-αποκλειστικά για θέαση ταινιών...

και φυσικά σε σαλόνια,όχι βέβαια σαν του φίλου σε άλλο thread με τόσες πολλές αντανακλάσεις....αν και στο on/off δεν είναι τόσο καλός όσο άλλοι της κατηγορίας του...βλέπε τον '30άρι' της Sony και μάλλον τον '9000' της Epson...

Στο on/off και με βαση τα δικα σου κριτηρια,εχει ενα 103.000 /1 οποτε ειναι πολυ καλος...
...και 3 φορες καλυτερος απο τον benq 6000 που εχεις...:smash:

Στο on/off και με βαση τα δικα σου κριτηρια,εχει ενα 103.000 /1 οποτε ειναι πολυ καλος...
...και 3 φορες καλυτερος απο τον benq 6000 που εχεις...:smash:

...μόνο που η σύγκριση γίνεται πλέον με τα σημερινά δεδομένα-τους καινούργιους προβολείς της κατηγορίας του και σε αυτό είναι πίσω...τι να κάνουμε;
4chsmu1.gif

αφου φτανεις τα 3000ε, εγω θα εβαζα jvc x30 και sony 30...δεν ξερω πως παιζουν, δεν εχω δει κανενα, αλλα κατα παραδοση jvc και sony επαιζαν καλυτερα απο panasonic και epson.
Τωρα βεβαια μπορει να εχει κανει την εκπληξη η panasonic, epson..καλυτερα να περιμενεις λιγο καιρο να βγει και το review του jvc 30.

πετρο πρεπει να δεις πρωτα.παντως και ο epson-jvc-panasonic-sony δεν νομιζω να μην σε αφησουν ικανοποιημενο.πρεπει να τους δεις πρωτα.εγω παντως μονο το panasonic που ειδα επαθα πλακα.

αφου φτανεις τα 3000ε, εγω θα εβαζα jvc x30 και sony 30...δεν ξερω πως παιζουν, δεν εχω δει κανενα, αλλα κατα παραδοση jvc και sony επαιζαν καλυτερα απο panasonic και epson.
Τωρα βεβαια μπορει να εχει κανει την εκπληξη η panasonic, epson..καλυτερα να περιμενεις λιγο καιρο να βγει και το review του jvc 30.

Για τον jvc εχω μια επιφυλαξη
δεν γνωριζω τι γινεται με την εδω αντιπροσωπεια ειναι οι παλιοι ; ανελαβε νεα εταιρεια ;

πετρο πρεπει να δεις πρωτα.παντως και ο epson-jvc-panasonic-sony δεν νομιζω να μην σε αφησουν ικανοποιημενο.πρεπει να τους δεις πρωτα.εγω παντως μονο το panasonic που ειδα επαθα πλακα.

Το θεμα ειναι που θα τους δουμε στημενους σε μαγαζι στην Θεσσαλονικη
μονο κατι φτηνομοντελα στηνουν
Χωρια που οι περισσοτεροι εχουν στημενα μοντελα 2ετιας και προβαλουν σε 80αρια πανια

Εχω σκοπο να αλλαξω πανι με μεγαλυτερο γυρω στις 130-140 ιντσες
O Epson και ο Panny δεν πιστευω να εχουν προβλημα
Δεν γνωριζω την φωτεινοτητα του Sony και εαν μπορει να με καλυψει σε αυτες τις ιντσες

Re: Απάντηση: Re: Panasonic AE5000 ?

Το θεμα ειναι που θα τους δουμε στημενους σε μαγαζι στην Θεσσαλονικη
μονο κατι φτηνομοντελα στηνουν
Χωρια που οι περισσοτεροι εχουν στημενα μοντελα 2ετιας και προβαλουν σε 80αρια ....

Ποτε! Αν τους δεις στημενους κάπου στην Θεσσαλονίκη, πάρε με να στον κάνω δώρο!

Re: Απάντηση: Panasonic AE5000 ?

http://www.avclub.gr/forum/showthre...W-9000-VS-PANASONIC-PT-AT5000-By-Μ-Καστρουνής
Πετρο δεν εδω δει των epson αλλα ως κατοχος του panasonic μπορω να σου πω οτι το προβολι τα σπαει.
υπαρχη ομως μια συμαντικη διαφορα στα λεφτα και στο post που σου εκανα link φαινεται να εχουν μικρες διαφορες.
Με το κρητιριο value for money σιγουρα ειναι μπροστα ο epson.

Last edited: