Οενισχυτης ειναι 10ετιας γιαυτο και η συνδεση ειναι με οπτικη.Στον denon που ειναι πιο καινουριος βαζω Hdmi.Περναει σιγουρα dd,dts, θα ψαξω λιγο τις ρυθμισεις και θα σου πω.
Αυτήν την στιγμή αυτό έψαχνα και εγώ σε διάφορα ξένα site διαβάζοντας όπως είπες και εσύ ότι ο ενισχυτης καθε φορα αναγνωριζε αυτοματα τον ηχο που ειχει η πηγη.
Έχουμε λοιπόν. Βluray player σύνδεση στην τηλεόραση με hdmi και από την τηλεόραση φεύγει οπτική στον ενισχυτή.
Επίσης έχουμε coaxial από το ίδιο player συνδεδεμένο στον ενισχυτή.
Θα πάω τώρα στην τηλεόραση θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Ευχαριστώ.
Το καλώδιο μη το αλλάξεις τζάμπα κόπος. Αφού περνάει σήμα δεν είναι αυτό. Ή θέλει κάποια ρύθμιση η τηλεόραση για να στέλνει το πολυκάναλο ήχο όταν αυτός υπάρχει ( φαντάζομαι όμως θα το έχεις ψάξει στις ρυθμίσεις της ) ή το πιο πιθανό κάνει downmix τα πολυκάναλα φορμά σε pcm στέρεο.Και ο δικός μου ενισχυτής τα έχει αυτά αλλά δεν...
Γιατί αναγνωρίζει τον πολυκάναλο μέσω του bluray αλλά όχι μέσω της οπτικής από την τηλεόραση; Στον ενισχυτή ανάβει το λαμπάκι PCM.
Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να δοκιμάσω άλλο καλώδιο οπτικής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.