Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα γραψω την ακριβης διαδικασια για τους υποτιτλους βημα-βημα σε λιγο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

.1-βαζουμε την ταινια να παιζει,2-παταμε οption,3-ρυθμιση βιντεο,4-υποτιτλοι θα βγαλει οχι στο δεξι μερος,5-παταμε υποτιτλοι βγαζει 2 επιλογες,οχι και κειμενο υποτιτλων,6-παταμε οκ στο κειμενο υποτιτλων θα βγαζει ακαταλαβιστικα,7-ΑΡΙΣΤΕΡΗ στηλη παταμε οκ στην επιλογη κειμενο υποτιτλων,7-τελευταια επιλογη στην στηλη που εμφανιζεται ειναι τα ελληνικα,8-παταμε οκ στην επιλογη ελληνικα και ειμαστε ετοιμοι....πιο αναλυτικα δεν γινεται αν παρολα αυτα δεν το βρεις στειλε μου πμ!

Δοκίμασα κι άλλες ταινίες.
Σε μια μου έκατσε και τώρα ο player παίζει και σε μερικές που δεν έβλεπε πριν!
Στην αρχή νόμιζα πως είναι θέμα αρχείου, αφού στα MP4 δεν έβλεπα Υ/Τίτλους, παρά μόνο στα avi.
Τώρα βλέπει αρχείο με υπότιτλους όπου θέλει.
Ενα
Δηλαδή, σε ενα mp4 βλέπει srt και παίζει, σε ενα άλλο δε βλέπει τίποτα.
Τουλάχιστον, έχω κάνει (σημαντική) πρόοδο!
Όντως, μικροί υπότιτλοι. Ευτυχώς, δεν έχω μυωπία!

Εμενα μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι αλλο οταν εχω βαλει στικακι στην usb θυρα και θελω να γραψω μια ταινια ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ πως το κανω???

ΥΓ.Εγω ευτυχως εχω ενα μιντια πλειρ και βαζω εκει τις ταινιες και οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα γιατι ομως η πανασονικ δεν βγαζει ενα φιρμαιρ να λυσει αυτο το γελοιο προβλημα των μικρων υποτιτλων?

Εμενα μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι αλλο οταν εχω βαλει στικακι στην usb θυρα και θελω να γραψω μια ταινια ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ πως το κανω???

ΥΓ.Εγω ευτυχως εχω ενα μιντια πλειρ και βαζω εκει τις ταινιες και οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα γιατι ομως η πανασονικ δεν βγαζει ενα φιρμαιρ να λυσει αυτο το γελοιο προβλημα των μικρων υποτιτλων?
Αρχικά ( δεν την έχω τη τηλεόραση αυτή, αλλά νομίζω πως όλες έτσι λειτουργούν ) μπαίνεις στα μενού της τηλεόρασης πας στο κατάλληλο και κάνεις φορμάρισμα στο USB . Μετά η πατάς το rec ( κόκκινο κουμπί ) και γράφει άμεσα ή πάς μέσω epg και πατάς πάνω στο πρόγραμμα που θέλεις και του δίνεις εντολή να το γράψει την ώρα που θα αρχίσει ή αν έχει δυνατότητα η τηλεόραση κάνεις και προγραμματισμένη εγγραφή με χρονόμετρο. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε και λίγο το manual.
Επίσης για εγγραφές καλύτερα χρησιμοποίησε ένα σκληρό δίσκο ή ένα μεγάλο σε χωρητικότητα φλασάκι, πάντως ο δίσκος είναι πολύ καλύτερος και πιο αξιόπιστος.

Το FAT32 θα πρέπει να ξέρετε ότι έχει τον περιορισμό των 4GB ανά αρχείο. Δηλαδή μια ταινία 4,5GB δεν μπορεί να αποθηκευθεί ή να αναπαραχθεί.

Μερικες ερωτησεις, ειμαι μεταξυ αυτης και της h6400, σε ιντσες αν προτιμησω πανυ, θα παρω την 55αρα

1) το digea βλεπεται; (οχι οτι βλεπω ιδιαιτερα, αλλα κανα ματσακι σιγουρα θα θελω να δω). Στα mm που επαιζε καποιο καναλι, δεν ξερω τι ηταν (δορυφορικο ισως) η εικονα δεν ηταν καλη, ειδικα σε συγκριση με samsung-sony.
2) το smart της, ειναι λειτουργικο; ουτε και εδω εχω τρομερες απαιτησεις, αλλα θα μπορω ευκολα να δω κατι στο utube? ή να χαζεψω λιγο με τον browser? Εχω διαβαει οτιδεν ειναι γρηγορο. Δηλ; αυτο αραγε αφορα το μενου ή την ταχυτητα του wifi
3) εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι;
4) το 3d της τελικα εχει 'προβλημα'; Προσπαθησα λιγο να δω πως δειχνει στα mm, σε δικο μου αρχειο, αλλα ηταν σχεδον αδυνατο να καταλαβω πολλα, με τοσα φωτα αναμμενα και τηλεορασεις αριστερα και δεξια να παιζουν. Φυσικα δεν προκειται να βλεπω συνεχεια 3d, αλλα εστω αυτες τις 1-2 φορες τον μηνα, θα ηθελα να ειναι κατι αποδεκτο
5) και η πιο...χαζη ισως ερωτηση, που ουσιαστικα αφορα ολες τις tv: η βαση της ειναι σταθερη; Γιατι οσες εχω δει σε καταστηματα, πανε περα-δωθε, ειδικα οι 55 αρες. Ενας πωλητης μου πε οτι απλα δεν τις βιδωνουν καλα. Δεν τους πολυπιστευω ομως, γιατι οταν σε ενα καταστημα ζητησα να βαλω ενα δικο μου αρχειο να δω, μου πε οτι οι φετινες πανυ, εχουν προβλημα με τον player και τα περισσοτερα αρχεια δεν τα παιζουν!

Last edited:
Μερικες ερωτησεις, ειμαι μεταξυ αυτης και της h6400, σε ιντσες αν προτιμησω πανυ, θα παρω την 55αρα

1) το digea βλεπεται; (οχι οτι βλεπω ιδιαιτερα, αλλα κανα ματσακι σιγουρα θα θελω να δω). Στα mm που επαιζε καποιο καναλι, δεν ξερω τι ηταν (δορυφορικο ισως) η εικονα δεν ηταν καλη, ειδικα σε συγκριση με samsung-sony.
2) το smart της, ειναι λειτουργικο; ουτε και εδω εχω τρομερες απαιτησεις, αλλα θα μπορω ευκολα να δω κατι στο utube? ή να χαζεψω λιγο με τον browser? Εχω διαβαει οτιδεν ειναι γρηγορο. Δηλ; αυτο αραγε αφορα το μενου ή την ταχυτητα του wifi
4) το 3d της τελικα εχει 'προβλημα'; Προσπαθησα λιγο να δω πως δειχνει στα mm, σε δικο μου αρχειο, αλλα ηταν σχεδον αδυνατο να καταλαβω πολλα, με τοσα φωτα αναμμενα και τηλεορασεις αριστερα και δεξια να παιζουν. Φυσικα δεν προκειται να βλεπω συνεχεια 3d, αλλα εστω αυτες τις 1-2 φορες τον μηνα, θα ηθελα να ειναι κατι αποδεκτο
5) και η πιο...χαζη ισως ερωτηση, που ουσιαστικα αφορα ολες τις tv: η βαση της ειναι σταθερη; Γιατι οσες εχω δει σε καταστηματα, πανε περα-δωθε, ειδικα οι 55 αρες. Ενας πωλητης μου πε οτι απλα δεν τις βιδωνουν καλα. Δεν τους πολυπιστευω ομως, γιατι οταν σε ενα καταστημα ζητησα να βαλω ενα δικο μου αρχειο να δω, μου πε οτι οι φετινες πανυ, εχουν προβλημα με τον player και τα περισσοτερα αρχεια δεν τα παιζουν!

1)Μια χαρα βλεπεται η digea,δεν εχει κανενα προβλημα. 2)Το smart ειναι πολυ γρηγορο,με youtube δεν θα εχεις κανενα προβλημα,το σερφαρισμα ειναι αρκετα γρηγορο,εχει και αρκετες εφαρμογες και ρυθμισεις.Σε καθε περιπτωση ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την lg. 3)Δεν εχω δοκιμασει. 4)Με το 3d μεγαλο ρολο παιζει τι θα δεις πχ,3d bluray,mkv?Oπως και στις υπολοιπες τηλεορασεις.Σε μια mkv που ειδα ηταν μετριο,σε αλλο πολυ μεγαλυτερης αναλυσης ηταν σαφως καλυτερο. 5)Αν και την εχω σε τοιχο,οταν δοκιμασα την βαση ηταν πολυ σταθερη ουτως η αλλως η τηλ ειναι αρκετα βαρια.Προτιμησε ομως βαση τοιχου για να μπορεις να την περιστρεψεις.Οσο για τον πωλητη το προβλημα ειναι στο μυαλο του,ο player παιζει σχεδον τα παντα.

Το προβλημα δεν ηταν στο μυαλο του, απλα βαριοταν, και το ειπε σαν...δικαιολογια, τεσπα, δεν ασχοληθηκα, πηγα σε αλλο καταστημα και εβαλα αρχειο να παιξει.
Mkv υπαρχουν με 3gb και με...30gb. Λογικα, αυτα με τα πολλα gb, θα εχουν και καλυτερη εικονα. Το 3d της ειναι active full hd, σαν της σειρας 6 της σαμυ, ή σαν την σειρα 8 στης σονυ;
Για βαση τοιχου το σκεφτομαι και αυτο, αλλα ας κατασταλαξω πρωτα στην tv. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι ολες οι τηλεορασεις, αμα τις πιασεις απο πανω, πανε περα-δωθε, ισως ομως να μην τις εχουνε καλα βιδωσει στα μαγαζια.

Το προβλημα δεν ηταν στο μυαλο του, απλα βαριοταν, και το ειπε σαν...δικαιολογια, τεσπα, δεν ασχοληθηκα, πηγα σε αλλο καταστημα και εβαλα αρχειο να παιξει.
Mkv υπαρχουν με 3gb και με...30gb. Λογικα, αυτα με τα πολλα gb, θα εχουν και καλυτερη εικονα. Το 3d της ειναι active full hd, σαν της σειρας 6 της σαμυ, ή σαν την σειρα 8 στης σονυ;
Για βαση τοιχου το σκεφτομαι και αυτο, αλλα ας κατασταλαξω πρωτα στην tv. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι ολες οι τηλεορασεις, αμα τις πιασεις απο πανω, πανε περα-δωθε, ισως ομως να μην τις εχουνε καλα βιδωσει στα μαγαζια.

Active,σαν της Samsung.

1) δε θα έχεις πρόβλημα με digea
2) τo smart είναι μια χαρα, δε θα έχεις πρόβλημα με you tube ή με τον browser
3) δεν το έχω δοκιμάσει
4) έχω δει μόνο 3d blueray, ήταν αρκετά καλό (να ξεκαθαρίσω ότι δεν τρελαίνομαι για 3d)
5) η βάση δεν έχει κανένα πρόβλημα σταθερότητας

Έχει active 3d. Bλέπω ότι η 55'' ξαναήρθε στα 799 Ευρώ.

Επειδη ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη τηλεοραση εχω μερικες ερωτησεις
1.Ο media player αν ειναι καλος? Υπαρχουν αρχεια που δν τα παιζει?
2 Το προβλημα με τους μικρους υποτιτλους διορθωθηκε?
3 Ο Browser υποστηριζει flash για streaming (δεν γνωριζω αν το κανει καποια smart) ?
4 υποστηριζει plex?

Παιδιά έχει συνδέσει κανένας Laptop με την tv για να δει ταινία μέσω hdmi; Χαλάει καθόλου η ποιότητα της εικόνας; Με το μέγεθος των υπότιτλων τι γίνεται; Ρυθμίζονται από τον player του Laptop;

Επίσης άνοιξα ένα thread στην ενότητα Βλαβες-Service συγκεκριμένα για το Service της Panasonic. Αν έχετε σχετικές εμπειρίες σχολιαστε, θα μας βοηθήσει όλους.

Nεα ενημερωση λογισμικου,αγνωστο προς το παρον τι βελτιωσεις περιεχει.

Παιδια εμενα με εχει κουρασει εκτος του οτι τα τηλεοπτικα καναλια δεν τα δειχνει τοσο καλα οταν την ανοιγω την τιβι ανοιγει το HDMI(ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ εβλεπα κατι απο το media player) παω να βαλω κατι να δω απο την usb θυρα ανοιγει μονο του το bluray player κ.τ.λ.
Τωρα εχω σκασει γιατι εχω ενα WD MEDIA PLAYER HUB με ενσωματωμενο σκληρο δισκο και το γεμισα ολα τα παιζει καλα εκτος απο τις ταινιες που εχουν εξωτερικους υποτιτλους(δειχνει τους υποτιτλους σαν κινεζικα...τελειες) ξερει κανεις τι να κανω?? thxs.

Παιδια εμενα με εχει κουρασει εκτος του οτι τα τηλεοπτικα καναλια δεν τα δειχνει τοσο καλα οταν την ανοιγω την τιβι ανοιγει το HDMI(ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ εβλεπα κατι απο το media player) παω να βαλω κατι να δω απο την usb θυρα ανοιγει μονο του το bluray player κ.τ.λ.
Τωρα εχω σκασει γιατι εχω ενα WD MEDIA PLAYER HUB με ενσωματωμενο σκληρο δισκο και το γεμισα ολα τα παιζει καλα εκτος απο τις ταινιες που εχουν εξωτερικους υποτιτλους(δειχνει τους υποτιτλους σαν κινεζικα...τελειες) ξερει κανεις τι να κανω?? thxs.

Ευτυχως το ρυθμισα τον HUB !

Έχω την 55αρα από τον Δεκέμβρη και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Όταν βάλω να δω ταινία 3D σε σκηνές με έντονη δράση κ γρήγορη εναλλαγή εικόνων βγαίνει από το 3D mode και πρέπει να ξαναπατήσω το κουμπί στο τηλεχειρηστήριο για να ξαναμπεί σε 3D (ή να έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη ανίχνευση από το μενού του 3D)

Το πρωτοείδα αυτό παίζοντας mkv 3D αρχεία μέσω του Kodi (xbmc) και θεώρησα ότι φταίει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Γι'αυτό δοκίμασα να παίξω 3D αρχείο από στικάκι κατευθείαν στην τηλεόραση και το κάνει κ εκεί.

Μου το έχει κάνει σε όλα τα 3D mkv που έχω δοκιμάσει ΑΛΛΑ δεν έχω δοκιμάσει 3D blue ray διότι δεν έχω player.

Ουσιαστικά το πρόβλημα αυτό καθιστά τη θέαση 3D πολύ προβληματική.

Δεν είναι ότι βλέπω συχνά 3D αλλά αν έχει κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση μου θα πρέπει να την πάω πίσω να μου το διορθώσουν.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;
Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης ή κάποια ρύθμιση;

Αυτό που λες << Όταν βάλω να δω ταινία 3D σε σκηνές με έντονη δράση κ γρήγορη εναλλαγή εικόνων βγαίνει από το 3D mode και πρέπει να ξαναπατήσω το κουμπί στο τηλεχειρηστήριο για να ξαναμπεί σε 3D (ή να έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη ανίχνευση από το μενού του 3D)>> πρώτη φορά το ακούω........
Για πρόβλημα μοιάζει, επικοινώνησε με σέρβις.