Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χτες μια ωρα προσπαθουσα να δω πως γραφεις καποια εκπομπη σε στικακι....:violent-smiley-030:
Παιδια καποια βοηθεια plsssssssssssssssssssss.....

πρωτα απο ολα θες σκληρο δισκο..δευτερο θα σου ζητησει να το φορμαρει η τηλεοραση και δεν θα μπορεις μετα να γραψεις κατι αλλο στον σκληρο..εγω εχω ενα 160gb γραφει περιπου 80 ωρες...

Δεν κάνει εγγραφές η συγκεκριμένη τηλεόραση.
Σοβαρα??Κατι που κανει ενας αποκωδικοποιητης 30 ευρω δεν το κανει αυτη η τιβι τελικα απο τις χειροτερες αγορες που εχω κανει χαλια τηλεοπτικο σημα(σε σχεση με αλλες) δεν μπορεις να γραψεις σε στικακι μια εκπομπη μονο σε HD κατι λει...!ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
Ευχαριστω παντως παιδια για τις πληροφοριες.

Πάντως σε κάποια site του εξωτερικού που έψαξα αναφέρεται κάτι για PVR recording αλλά μάλλον πρόκειται για άλλο μοντέλο δηλαδή πχ AS640BG αντί για AS640E. ίδια τηλεόραση αλλά για άλλη χώρα.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η εγγραφή και δεν το είχα ψάξει στην αρχή καθόλου το θέμα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι για αυτόν τον λόγο είναι κακή αγορά για τα χρήματα που έδωσα.

Πάντως σε κάποια site του εξωτερικού που έψαξα αναφέρεται κάτι για PVR recording αλλά μάλλον πρόκειται για άλλο μοντέλο δηλαδή πχ AS640BG αντί για AS640E. ίδια τηλεόραση αλλά για άλλη χώρα.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η εγγραφή και δεν το είχα ψάξει στην αρχή καθόλου το θέμα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι για αυτόν τον λόγο είναι κακή αγορά για τα χρήματα που έδωσα.
Εγω εχω στο σαλονι μια 50αρα sony η οποια την σκιζει την panasonic σε θεμα τηλεοπτικου σηματος χρωματων κ.τ.λ αλλα δεν ξερω ουτε αυτη αν γραφει σε στικακι καποια εκπομπη.Ειναι πολυ χρησιμο γιατι εχεις μια δουλεια εχει καποια πολυ καλη ταινια οτιδηποτε το γραφεις και το βλεπεις μετα.
Την Panasonic την πηρα για το δωματιο να δεις τιποτα πριν κοιμηθεις και η εικονα της σε θεμα καναλιων ειναι μετριοτατο μπορω να την χαρω μονο οταν βαζω εξωτερικο σκληρο δισκο και καμια ταινια hd.Ακομα και το πισι μου εχει πιο καλο τηλεοπτικο σημα:bang:

Όταν την είδα να παίζει έπαθα πλάκα με το πόσο κακό σήμα έχει.
Απογοητεύτηκα πολύ!
Πλέον με πολύ διάβασμα και δοκιμές το έστρωσα και είναι καλύτερα τώρα.

Μεγάλο fail το PVR πάντως να μην έχει, έστω κι αν δε το χρησιμοποιώ.

Εγώ πάλι με το σήμα αν και σε προβληματική περιοχή δεν έχω θέμα. Σε άλλο δωμάτιο έχω samsung και μπορώ να πω ότι το σήμα της panasonic είναι και καλύτερο. Με προβληματίζει λίγο η αυτόματη ταξινόμηση καναλίων που είναι άλλα αντί άλλων σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις και δέκτες που έχω. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με ρυθμίσεις ταξινόμησης.

Εγώ πάλι με το σήμα αν και σε προβληματική περιοχή δεν έχω θέμα. Σε άλλο δωμάτιο έχω samsung και μπορώ να πω ότι το σήμα της panasonic είναι και καλύτερο. Με προβληματίζει λίγο η αυτόματη ταξινόμηση καναλίων που είναι άλλα αντί άλλων σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις και δέκτες που έχω. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με ρυθμίσεις ταξινόμησης.

Υπαρχουν ρυθμισεις ταξινομησης,αν εννοεις σε τι σειρα θα σου εμφανιζει τα καναλια,που τα βαζεις οπου θες εσυ,και εγω τα εχω αλλαξει.

καλησπερα παιδια...εχω ενα προβλημα με την πανασονικ as640 ενω εδω και ενα μηνα που την αγορασα επαιζε τα παντα(απο ταινιες γαματο κτλ) τωρα δεν παιζει και μου βγαζει σφαλμα (πχ οτι ειναι μεγαλος ογκος δεδομενων για το browser ) το ανεφερα στην πανασονικ μου ειπαν οτι μαλον κατι θα αλαξε απο τα συγκεκριμένα σιτε και δεν μπορει να γινει τιποτε !!!!

Από άλλο site εν μπορείς να δεις; Υπήρξε μια τελευταία αναβάθμηση πριν κάτι μέρες που δεν την έχω πάρει. μήπως έχει κάποια σχέση;

πολυ φοβαμαι μετα την τελευταια αναβαθμηση ...συνεβει αυτο ...μονο youtube παιζει η απο στικακι....απο σιτε ...τελος!!!!και ειμαι πολυ στενοχωρημενος γιατι την αγορασα γι αυτο το λογο...υπαρχει καποιοσ τροποσ?

Προσωπικά δεν γνωρίζω ποιά είναι η λύση και πως γίνεται να πας σε προηγούμενο firmware. Ίσως κάποια από τα παιδιά εδώ μπορούν να σε βοηθήσουν. Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Δοκίμασες να επαναφέρεις την τηλεόραση στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις;

εκανα επαναφορα..αλλα τα firmware εξακολουθουν να ειναι εγκατεστημενα

Και λογικό είναι. Η τηλεόραση χωρίς firmware δεν λειτουργεί, οπότε και η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν το σβήνει.

Εδώ θα βρείς τα firmwares της Panasonic για κατέβασμα και manual installation. Δοκίμασε μήπως με γίνει εγκατάσταση παλαιότερου από το τρέχον, οπότε έτσι θα πετύχεις το downgrade που θέλεις.

Thanos_look τι έγινε με το firmware downgrade?
Πέτυχε? Ρωτάω γιατί δεν έχω ιδία άποψη σε αυτή την τηλεόραση και για να ξέρω αν αυτή η πρακτική που αλλού δουλεύει, δούλεψε σε εσένα.

καλημερα...καποιος που εχει αγορασει την as640 ...αν εχει προβλημα στις ταινιεσ απο σιτε (μετα το τελευταιο update δεν παιζει απο κανενα σιτε)

Αν και είμαι κάτοχος μιας 55άρας δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την προβολή ταινιών από site με την συγκεκριμένη τηλεόραση και δεν έχω κάνει και update (το τελευταίο). Ας ενημερώσει κάποιος φίλος που την έχει αν γνωρίζει τι συμβαίνει.

Παιδια εχει εισοδο για οπτικη Ινα (για ηχομπαρα)?
Δεν μπορω να την βρω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια εχει εισοδο για οπτικη Ινα (για ηχομπαρα)?
Δεν μπορω να την βρω.Digital Audio λογικα ειναι η εισοδος αλλα δεν μπαινει η οπτικη ινα..
χχ