Για συγγνώμη λίγο..
Ολοι όσοι δηλώσανε έχουν Blu-ray player?
Γιατί μιλάμε για blu-ray δισκάκια.
Ειναι άδικο να τα κληρωθεί κάποιος που δεν έχει πού να τα παίξει και να μείνει εκτός κάποιος που είναι ήδη κάτοχος (όπως εγώ..)
Not fair..

σωστη η παρατηρηση σου , πως θα αποδειξει καποιος οτι εχει Blu ray η τηλεοραση?
τουλαχιστον αυτοι που δηλωνουν συμμετοχη ας ποσταρουν μια εικονα απο το συστημα τους και το user name γραμμενο ωστε να αποδεικνεεται οτι τα εχουν και τα 2.
και το σωστο ειναι οποιος δεν εχει ενα απο τα 2 να ακυρωθει η συμετοχη του ωστε να μην υπαρχει αμφιβολια απο κανεναν.
κανω τη αρχη
![]()
Λάθος παρατήρηση αγαπητέ, υπάρχουν μέλη που μπορεί να μη θέλουν να δηλώσουν τι εξοπλισμό έχουν (όπως εγώ), οπότε αφήστε την κλήρωση να συνεχίσει ως έχει....
σωστη η παρατηρηση σου , πως θα αποδειξει καποιος οτι εχει Blu ray η τηλεοραση?
τουλαχιστον αυτοι που δηλωνουν συμμετοχη ας ποσταρουν μια εικονα απο το συστημα τους και το user name γραμμενο ωστε να αποδεικνεεται οτι τα εχουν και τα 2.
και το σωστο ειναι οποιος δεν εχει ενα απο τα 2 να ακυρωθει η συμετοχη του ωστε να μην υπαρχει αμφιβολια απο κανεναν.
κανω τη αρχη
![]()
βαλε και την θεια μου μεσαθα παρει του χρονου px80 και 3 blu ray
πανασονικ
τουλαχιστον αφου δεν τηρουνται οι οροι ας μπουν ολοι μεσα κατοχοι και μη γιατι ειναι μεγαλη αδικια , μερικοι ΞΥΠΝΙΟΙ να καρπωθουν εις βαρος αλλον τα δισκακια , και πολλοι που δεν εχουνε να μεινουν παλι απ εξω
Αφου δεν τηρουνται οι οροι στο ελαχιστο προτεινω να συμμετεχει ολο το forum![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.