Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Καλησπέρα, θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση, PX80E & HTPC με bluray.
επίσης προτείνω να φτιάξει κάποιος και ένα rip γιατί είναι κρίμα να μην πάρουν όλοι...

Re: Απάντηση: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Για συγγνώμη λίγο..

Ολοι όσοι δηλώσανε έχουν Blu-ray player?

Γιατί μιλάμε για blu-ray δισκάκια.

Ειναι άδικο να τα κληρωθεί κάποιος που δεν έχει πού να τα παίξει και να μείνει εκτός κάποιος που είναι ήδη κάτοχος (όπως εγώ..)

Not fair..

σωστη η παρατηρηση σου , πως θα αποδειξει καποιος οτι εχει Blu ray η τηλεοραση?
τουλαχιστον αυτοι που δηλωνουν συμμετοχη ας ποσταρουν μια εικονα απο το συστημα τους και το user name γραμμενο ωστε να αποδεικνεεται οτι τα εχουν και τα 2.
και το σωστο ειναι οποιος δεν εχει ενα απο τα 2 να ακυρωθει η συμετοχη του ωστε να μην υπαρχει αμφιβολια απο κανεναν.

κανω τη αρχη

τουλαχιστον αυτοι που δηλωνουν συμμετοχη ας ποσταρουν μια εικονα απο το συστημα τους και το user name γραμμενο ωστε να αποδεικνεεται οτι τα εχουν και τα 2.
και το σωστο ειναι οποιος δεν εχει ενα απο τα 2 να ακυρωθει η συμετοχη του ωστε να μην υπαρχει αμφιβολια απο κανεναν.

κανω τη αρχη

Λάθος παρατήρηση αγαπητέ, υπάρχουν μέλη που μπορεί να μη θέλουν να δηλώσουν τι εξοπλισμό έχουν (όπως εγώ), οπότε αφήστε την κλήρωση να συνεχίσει ως έχει....

βαλε και την θεια μου μεσα :flipout: θα παρει του χρονου px80 και 3 blu ray
πανασονικ
τουλαχιστον αφου δεν τηρουνται οι οροι ας μπουν ολοι μεσα κατοχοι και μη γιατι ειναι μεγαλη αδικια , μερικοι ΞΥΠΝΙΟΙ να καρπωθουν εις βαρος αλλον τα δισκακια , και πολλοι που δεν εχουνε να μεινουν παλι απ εξω
Αφου δεν τηρουνται οι οροι στο ελαχιστο προτεινω να συμμετεχει ολο το forum-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Λάθος παρατήρηση αγαπητέ, υπάρχουν μέλη που μπορεί να μη θέλουν να δηλώσουν τι εξοπλισμό έχουν (όπως εγώ), οπότε αφήστε την κλήρωση να συνεχίσει ως έχει....

αντε θα σε βαλουμε τοτε πρωτο αναπληρωματικο :hmmmm2: και.... βλεπουμε !

.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

κανω τη αρχη

η δικια μου που δεν ειναι 100hz,μπορει να μπει στην κληρωση?
επισης δεν χαλασε ακομα!(την τυχη μου..μεσα)

Απάντηση: Re: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

βαλε και την θεια μου μεσα :flipout: θα παρει του χρονου px80 και 3 blu ray
πανασονικ
τουλαχιστον αφου δεν τηρουνται οι οροι ας μπουν ολοι μεσα κατοχοι και μη γιατι ειναι μεγαλη αδικια , μερικοι ΞΥΠΝΙΟΙ να καρπωθουν εις βαρος αλλον τα δισκακια , και πολλοι που δεν εχουνε να μεινουν παλι απ εξω
Αφου δεν τηρουνται οι οροι στο ελαχιστο προτεινω να συμμετεχει ολο το forum-bye-

αυτο το λες για μενα ?

.

Σιγά βρε παιδιά μη καταθέσουμε και Υπεύθυνη Δήλωση, με φωτογραφία, Α.Δ.Τ., θεωρημένη από την Αστυνομία και ένα λογαριασμό ΔΕΗ. ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ,....

... μη γινόμαστε υπερβολικοί.... διαφημιστικά δισκάκια είναι, δεν είναι ο BATMAN...και να πει κανένας ψέματα τι έγινε ???...δεν βαριέσαι.....έχει τσίπα ο κλέφτης..????

....ας σεβαστούμε τουλάχιστον τον Γιώργο που ανέλαβε την διαδικασία και στο τέλος θα μπλέξει ο άνθρωπος .....

...εγώ αποχωρώ από την κλήρωση, ένας λιγότερος, οπότε περισσότερες πιθανότητες για τους υπόλοιπους....

...καλή επιτυχία...-bye-

@Μπάμπη ....να δεις ότι τώρα που αποχώρησα, θα έχει κάνει τη κλήρωση ο Γιώργος και......μάντεψε ποιόν θα έχει βγάλει πρώτο-πρώτο...:flipout::flipout::flipout::flipout:

γιατι βρε παιδια δεν συμμετεχοθυν οσοι θελουνε να ξεμπερδευουμε, δεν εχω προβλημα αν κερδισει και ενας samsung, sony κλπ το δισκακι ετσι κι αλλιως σε καλο πανελ θα δειξει καλα ειτε λεγεται panasonic , kuro , sony και λοιπα

Τις προϋποθέσεις τις έχει ορίσει αυτός που έχει αναλάβει τη διαδικασία, εν προκειμένω, ο Γιώργος και είπα προηγουμένως ...τουλάχιστον ας σεβαστούμε την προσπάθειά του...αν θέλει κάποιος να πει ψέματα για ένα DEMO δισκάκι, ας πει...η ξεφτίλα είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός (γι' αυτό έχουμε καταντήσει, έτσι όπως έχουμε καταντήσει..γενικό σχόλιο).

Υ.Γ.:...άντε ρε Γιώργο τράβα 15 ονόματα και δώστα να παν στο καλό!!!!

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικα αυτα τα δισκακια ωστε να ξεσπασει διαμαχη...-bye-

ΥΓ. Εχει κανεις BR Recorder να μου κανει ενα αντιγραφο και εμενα?:flipout:

Γιάννη όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται !!!!!

Αν και ο φίλος θα έπρεπε να πάρει μία απάντηση που θα του αρμόζει, δεν θα το κάνω και οι παλιοί εδώ μέσα ξέρετε το λόγο.

Trisalon, βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.....

Και ας αφήσουμε το Γιώργο να συνεχίσει την διαδικασία όπως την ξεκίνησε....

Δεν έχει ξεσπάσει διαμάχη βρε Γιάννη....συζήτηση κάνουμε μέχρι να κάνει τη κλήρωση ο George...δε βαριέσαι πάω να βάλω λίγο Ιάκωβο on the rocks...:ADFADF1:

Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει εδώ και μέρες το BD55 και η αντιπροσωπεία μου απάντησε για τις αρχές Δεκέμβρη. Έχω απόδειξη προκαταβολής. Αν είναι δυνατόν υπολογίστε και μένα.

Πότε θα ξεκινήσει η κλήρωση ?
Ανυπομονούμε για τα ονόματα....:a0210: