Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χονδρικά αντίθεση πρέπει να είναι κοντά στο μέγιστο , χρώμα+ φωτεινότητα στο μέσο και οξύτητα κοντά στο ελάχιστο. Τόνος χρώματος κανονικό ή θερμό1 (όταν βλέπεις το λευκό να κιτρινίζει στο θερμό1 χρησιμοποιείς το κανονικό).

Όλα τα φίλτρα εξελιγμένης αντίθεσης , ζωντανό χρώμα κτλ κτλ απενεργοποίησε τα όπως και το IFC (καθώς μιλάμε για gaming δεν χρειάζεται).

Στην επιλογη gaming αν το βαλω κοντα στο μεγιστο ειναι παρα πολυ κουραστικο για τα ματια.Προς το παρον δειχνει να συμβιβαζομαι με την αντιθεση στο 30 και το χρωμα στο 22 ενω φωτεινοτητα δεν μπορω να τη ρηξω κατω απο +6..Πρεπει να παιξω λιγο ακομα να δω αν συνηθιζεται η με ενοχλει κατι.Θερμο 1 και 2 δεν εχω σαν επιλογη.Εχω μονο Θερμο Κανονικο και Ψυχρο.Να σημειωσω οτι αλλαζω την οξυτητα και δεν βλεπω σημαντικες διαφορες..Την εχω αφησει στο 5

Θα θελα να ρωτησω επισης τι ρυθμησεις εχετε στο PS3 σας. Στα settings και dsiplay δηλαδη Cross colour reduction, RGB Full range κτλ γιατι μπορει παιζει ρολο και αυτο και να εχω βαλει καποια επιλογη λαθος. Οι δικες μου ειναι οι εξης
Video Output: 1080p
Cross Colour Reduction Filter: off
RGB Full Range (HDMI): Limited
Super-White (HDMI): On
Deep Colour Output (HDMI): Automatic

Διορθωστε με αν χρειαζεται να αλλαξω κατι για καλυτερο performance

Στην επιλογη gaming αν το βαλω κοντα στο μεγιστο ειναι παρα πολυ κουραστικο για τα ματια.Προς το παρον δειχνει να συμβιβαζομαι με την αντιθεση στο 30 και το χρωμα στο 22 ενω φωτεινοτητα δεν μπορω να τη ρηξω κατω απο +6..Πρεπει να παιξω λιγο ακομα να δω αν συνηθιζεται η με ενοχλει κατι.Θερμο 1 και 2 δεν εχω σαν επιλογη.Εχω μονο Θερμο Κανονικο και Ψυχρο.Να σημειωσω οτι αλλαζω την οξυτητα και δεν βλεπω σημαντικες διαφορες..Την εχω αφησει στο 5

Μπορείς να ανεβάσεις την αντίθεση και να ρίξεις την φωτεινότητα.

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει κατι για τα παρακατω προβληματα που αντιμετωπιζω με την panasonic ET5 πρωτον καποιες φορες βρισκει το ασυρματο δικτυο κ καποιες αλλες οχι παρολο που το ρουτερ ειναι σε σταθερο σημειο κ οταν το βρισκει εχει 3 μπαρες σηματοσ. δευτερον ανοιγει το facebook αλλα δεν φαινεται τιποτα ουτε στον τοιχο ουτε στο χρονολογιο μου ενω μπαινω κανονικα ειναι λευκη σελιδα. κ τριτον το flash player πως μπορω να το εγκαταστησω στην τηλεοραση? ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει κατι για τα παρακατω προβληματα που αντιμετωπιζω με την panasonic ET5 πρωτον καποιες φορες βρισκει το ασυρματο δικτυο κ καποιες αλλες οχι παρολο που το ρουτερ ειναι σε σταθερο σημειο κ οταν το βρισκει εχει 3 μπαρες σηματοσ. δευτερον ανοιγει το facebook αλλα δεν φαινεται τιποτα ουτε στον τοιχο ουτε στο χρονολογιο μου ενω μπαινω κανονικα ειναι λευκη σελιδα. κ τριτον το flash player πως μπορω να το εγκαταστησω στην τηλεοραση? ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
Flash player δεν μπορει να εγκατασταθεί στην τηλεόραση, τώρα σε σχέση με τα άλλα προβλήματα μου ακουγονται καθαρ´α σαν προβλήματα ρούτερ-Ιντερνετ... μπορεί να είναι πρόβλημα από dns μέχρι και του ρούτερ... έχεις κάποιο άλλο ρούτερ να δοκιμάσεις; Αν όχι προσπάθησε να συνδέσεις ενσύρματα το ρούτερ με την τηλεόραση και δες αν λειτουργεί το facebook. Έχεις άλλες ασύρματες συσκευές στο σπίτι σου; Πχ λαπτοπ, το βλέπει το ρουτερ κανονικα ή και εκεί παρατηρείς διακοπες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Flash player δεν μπορει να εγκατασταθεί στην τηλεόραση, τώρα σε σχέση με τα άλλα προβλήματα μου ακουγονται καθαρ´α σαν προβλήματα ρούτερ-Ιντερνετ... μπορεί να είναι πρόβλημα από dns μέχρι και του ρούτερ... έχεις κάποιο άλλο ρούτερ να δοκιμάσεις; Αν όχι προσπάθησε να συνδέσεις ενσύρματα το ρούτερ με την τηλεόραση και δες αν λειτουργεί το facebook. Έχεις άλλες ασύρματες συσκευές στο σπίτι σου; Πχ λαπτοπ, το βλέπει το ρουτερ κανονικα ή και εκεί παρατηρείς διακοπες;

ολες οι συσκευες το βλεπουν κανονικα.. το flashplayer ok.. alla to facebook giati den anoigei mhpvw prepei na mpv mesv thw ωιερα μαρκετ?

Μια πληροφορία το hdmi 1.4 το έχει δοκιμάσει κανείς ? ως το Ethernet channel και το Audio return channel , με χρήση ενός 7καναλου ή 5καναλου ενισχυτή, δηλαδή αν γίνεται να βγάλεις έξω τον ήχο ! μιας που ο 5καναλος μου ενισχυτής δεν υποστηρίζει το 1.4, 3d ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ολες οι συσκευες το βλεπουν κανονικα.. το flashplayer ok.. alla to facebook giati den anoigei mhpvw prepei na mpv mesv thw ωιερα μαρκετ?

Απο που προσπαθείς να μπεις στο facebook; Απο τον browser της τηλεορασης; Χρησιμοποιησε τις εφαρμογες του viera market και εμένα άσπρη σελιδα εμφανιζει τώρα που το ελεγξα.

Ειμαι κοντα στην αγορά της συγκεκριμένης με τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς της. Αφου ομως δεν εχει φλας player και θα χρειαστει οπως και ναχει συνδεση με pc η media player, μήπως εχει νοημα η αγορά μιας ιδιας κατα το δυνατον χωρίς το διαδίκτυο?
και το ερωτημα ειναι η Panasonic TX-L47E5E LED TV 47'' ειναι ιδια χωρίς το δίκτυο η εχει και διαφορετικο πανελ η κατι κατωτερο? δεν βρηκα λινκ για το συγκεκριμενο μοντελο για αυτο ερχομαι εδω :)

H E5 είναι στα 50 Hz και όχι στα 100 όπως η ΕΤ5.

Mπλεξαμε τωρα πως γινεται να ειναι η ΕΤ5 100Η αφου ολα τα πανελ της LG 615,640,670, 3D PASIVE ΕΙΝΑΙ 50Η, συμφωνα με αυτα που ειπαν τα παιδια σε πιο πριν περιγραφες ,βεβαια και την philips 6007 100H την λενε αν και αυτη lg pasive panel ΦΟΡΑΕΙ ????? HELP YPERION ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ

Δεν είναι όλα τα πάνελ της LG 50Hz. Η LG κατασκευάζει S-IPS και στις τρεις εμπορικά διαθέσιμες πραγματικές συχνότητες ανανέωσης των LCD (50/60Hz, 100/120Hz και 200/240Hz).

Απλά, τα πάνελ που χρησιμοποιεί στη δική της σειρά 6, είναι πραγματικών 50Hz...

Ειμαι κοντα στην αγορά της συγκεκριμένης με τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς της. Αφου ομως δεν εχει φλας player και θα χρειαστει οπως και ναχει συνδεση με pc η media player, μήπως εχει νοημα η αγορά μιας ιδιας κατα το δυνατον χωρίς το διαδίκτυο?
και το ερωτημα ειναι η Panasonic TX-L47E5E LED TV 47'' ειναι ιδια χωρίς το δίκτυο η εχει και διαφορετικο πανελ η κατι κατωτερο? δεν βρηκα λινκ για το συγκεκριμενο μοντελο για αυτο ερχομαι εδω :)
Επίσης η Ε5 δεν έχει 3d αν αυτό σε ενδιαφέρει.

λοιπον απλως συγκρινα πανελ και εταιριες δηλ. με περιπου 950 ευρω δεν θα παρω lg στις 47" αλλα πανασονικ η philips γιατι εχουν το 100Η πανελ παρολο που απο ντιζαιν η lg ειναι χρονια μπροστα ....η philips μου δινει 100Η πανελ με 400Η και καλυτερο επεξεργαστη εικονας .... αραγε η lg 760 τι πανελ φοραει 50Η η 100Η...................... ΠΑΝΤΩΣ η φετινη σειρα της lg απο ντιζαιν δεν ΠΑΙΖΕΤΑΙ......................

....η philips μου δινει 100Η πανελ με 400Η και καλυτερο επεξεργαστη εικονας .... αραγε η lg 760 τι πανελ φοραει 50Η η 100Η...................... ΠΑΝΤΩΣ η φετινη σειρα της lg απο ντιζαιν δεν ΠΑΙΖΕΤΑΙ......................

Αν μιλάμε για Pixel Plus HD είναι χειρότερη η επεξεργασία εικόνας απο τις LG με 100 Hz όπως η LM760.

H Panasonic έχει την καλύτερη επεξεργασία απο τις τρείς εταιρείες πάντως.

Επίσης η Ε5 δεν έχει 3d αν αυτό σε ενδιαφέρει.

αυτο δεν το ειχα προσεξει. και κακα τα ψεμματα. δεν ειναι πρωτευον μιας και δεν υπαρχει υλικο. Ισως μονο κανενας εκμεταλλευτει να παιξει κανα παιχνιδι. Αλλα δινοντας το 1000ρικο που σκοπευω θα ηθελα να εχει και 3D εστω και για μοστρα. Βαλε και τα λιγοτερα Hz στο πανελ. οποτε παει η ιδεα μου. πεταχτηκε. Καλο ειναι και αυτο.

συνεχιζω και ειμαι κοντα στην πανασονικ ΕΤ5 και θα αρχισω να πιεζω πωλητες, και να περιμενω προσφορες... θα τους πιεζω για 800 ζεστα μετρητα που δεν τα βλεπουν ευκολα στις μερες μας...

Ευχαριστω για την απαντηση geothing, οπως και τους υπολοιπους....

και κακα τα ψεμματα. δεν ειναι πρωτευον μιας και δεν υπαρχει υλικο. Ισως μονο κανενας εκμεταλλευτει να παιξει κανα παιχνιδι.

Δεν έχεις δίκιο.
Εχω πήξει σε 3D υλικό, και σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει και κάτι νέο.

ΠΧ....

• Abraham Lincoln Vampire Hunter.
  • Animals United
  • Brave
  • Caroline
  • Final Destination 5
  • Ice Age A Mammoth Christmas
  • Ice Age Continental Drift
  • John Carter
  • Journey 2 The Mysterious Island
  • Julia X
  • Katy Perry Part Of Me
  • Madagascar 3
  • Men In Black 3
  • ParaNorman
  • Piranha 3DD
  • Prometheus
  • Rio
  • Step Up Revolution
  • The Adventures of Tintin
  • The Amazing Spider-Man
  • The Avengers
  • The Lorax
  • The Magic Crystal
  • The Pirates Band Of Misfits
  • Tinker Bell Secret Of The Wings
  • Titanic
  • Transformers Dark of the Moon
  • Tron Legacy
  • Zambezia
  • Η τριλογία των Πειρατών της Καραϊβικής
  • Η Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων

είναι μερικές από τις ταινιες που μπορείς να δεις σε 3D....

Για να μην αναφέρω τα εκατοντάδες ντοκυμαντέρ από την Imax....

Last edited by a moderator:
Μόλις προχθές κατάφερα να "ακτινοσκοπήσω" μια ΕΤ5 στα MediaMarkt και μου άρεσε πάρα,μα πάρα πολύ ! Αφού έπαιξα με τις ρυθμίσεις και τα κανάλια κι αφού εισέπραξα τις κατάρες όλων των πωλητών :music-smiley-005: είχα στο οπτικό μου πεδίο μια LG 670s , Samy H6030 και την ΕΤ 5 !
Η LG δε μου άρεσε καθόλου...πολύ "πνιγμένη" εικόνα,χωρίς καλή αντίθεση και με την....κλασσική κίνηση που ήταν σαν οθόνη υπολογιστή.
H Samsung πιο καλή σε κίνηση,με καλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα,αλλά και πάλι νομίζω πως είχε θεματάκι στο upscaling (βεβαίως δεν είναι η καλύτερη της εταιρίας κι ως κλασσικός οπαδός της Samsung ξέρω ότι παίρνω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα , όμως εξαιρώντας την κίνηση είχε έρθει σ' ένα πολύ καλό επίπεδο με τις ρυθμίσεις που έκανα εκείνη τη στιγμή.)
Η Panasonic ενσάρκωνε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που μπορώ να ορίσω ως "ζωντανή εικόνα" ! Πολύ καλή λεπτομέρεια,καθαρά χρώματα,πολύ καλό contrast ( από IPS ???) και φυσικότατη κίνηση. Επέλεξα για σύγκριση επίτηδες ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΤ-3 ,ελαφρώς σκοτεινό και σίγουρα όχι γυρισμένο σε HD (είδα κι άλλα προγράμματα φυσικά). Μου άρεσε πάρα πολύ !!! Το θέμα είναι ότι λίγο πιο πέρα είχε μια SONY HX850 η οποία ναι μεν είχε πολύ καλή απόδοση στην εικόνα της σε όλους τους τομείς,αλλά και πάλι η λεπτομέρεια και η "ζωντάνια" στην Panasonic υπερτερούσε.
Διαβάζω ότι και ο player της μπορεί να παίξει πολλά μπλιμπλίκια ! Εάν ξέρουμε την απόδοσή της σ'αυτό τον τομέα θα ήθελα να μου πει κάποιος φίλος.
Εντυπωσιάστηκα γιατι κινούμαι στο τρίπτυχο Sony-Samsung-LG και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με Panasonic. Και τώρα που αρχίζει σιγά σιγά να αρρωσταίνει (επιτέλους !!! :Banane0::Banane0: ) και η παλιά "ντουλάπα" που έχουμε στο καθιστικό...