Re: Δίλημμα μεταξύ ΤX-L42DT50E ,UE40ES6710 και LG 42LM640s
Γεια και πάλι σε όλους,
λοιπόν όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post παρήγγειλα δευτέρα την τηλεόραση panasonic 42 et5 και μου ήρθε παρασκευή ( πολύ ικανοποιημένος από ταχύτητα και ποιότητα παράδοσης - κωτσόβολος)
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
1. πολύ ωραίο design της τηλεόρασης, ομορφαίνει το χώρο
2. το 2D και το 3D είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα( οκ είναι η πρώτη μου FHD led tv αλλά ωστόσο θεωρώ πως η ποιότητα είναι εξαιρετική)
3. το smart viera πρακτικό μεν και αρκετά εύχρηστο ,παρ´όλα αυτά χρειάζεται μια αναβάθμιση κατά την γνώμη μου, να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον
4. ο ήχος είναι καλός θα μπορούσε καλύτερος νομίζω,το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι κακός
5. Τέλος ,το πρόβλημα που προέκυψε στην συγκεκριμένη τηλεόραση που πήρα είναι ότι παρουσίασε blacklight bleeding στις τέσσερις γωνίες της οθόνης (είναι σε μικρό βαθμό αλλά και πάλι είναι πρόβλημα), πράγμα που ευελπιστώ πως αυτό το πρόβλημα θα λυθεί γρήγορα με την άμεση αντικατάσταση της ,δευτέρα πρωί θα τηλεφωνήσω στην panasonic να φέρουν τεχνικό να την δει .
Άμα κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία με blacklight bleeding σε καινούργια τηλεόραση ,παρακαλώ θα με ενδιέφερε να ακούσω ο,τιδήποτε έχει να προτείνει
καλή χρόνια σε όλους.