Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατέβασε αυτό και δες πως πάει από κίνηση. Ο δημιουργός του video JL_? ας μας πει τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση έτσι ώστε να γίνουν όλα σωστά

Κατέβασε αυτό και δες πως πάει από κίνηση. Ο δημιουργός του video JL_? ας μας πει τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση έτσι ώστε να γίνουν όλα σωστά

Με το συγκεκριμένο τεστ από τον ενσωματωμένο media player δεν θα καταλάβει και πολλά. Καλύτερα να κατεβάσει τα τεστ 2 και 4 και να τα δει παίζοντας με τις ρυθμίσεις του Intelligent Frame Creation (IFC)...

Επειδή φίλε JL_? σκοπεύω και γω να κάνω κάποια τέστ σε μερικά μοντέλα lg και ίσως και στην et5, προτείνεις τα ίδια τεστ (και με ποιες ρυθμίσεις να παίξω στις lg) ? Μήπως θα ήταν καλύτερα από το λάπτοπ το οποίο θα το χω μαζί μου ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ

Επειδή φίλε JL_? σκοπεύω και γω να κάνω κάποια τέστ σε μερικά μοντέλα lg και ίσως και στην et5, προτείνεις τα ίδια τεστ (και με ποιες ρυθμίσεις να παίξω στις lg) ? Μήπως θα ήταν καλύτερα από το λάπτοπ το οποίο θα το χω μαζί μου ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ

Τα συγκεκριμένα τεστ (2 & 4) είναι για να διαπιστώσεις τις επιδόσεις της συσκευής στην καθαρότητα της κίνησης. Για να δεις άλλα πράγματα, υπάρχουν άλλα τεστ/patterns (αν και σε φωτιστικές συνθήκες καταστήματος, δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο για τα πάντα).

Το σχετικό του IFC ρυθμιστικό για τις LG, λέγεται TruMotion...

To laptop είναι λίγο επίφοβο στην επιτέλεση τέτοιων τεστ (αν δεν το έχεις σεταρισμένο σωστά, εισάγεις έναν ακόμα αστάθμητο παράγοντα στην αλυσίδα).

Re: Δίλημμα μεταξύ ΤX-L42DT50E ,UE40ES6710 και LG 42LM640s

Γεια και πάλι σε όλους,
λοιπόν όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post παρήγγειλα δευτέρα την τηλεόραση panasonic 42 et5 και μου ήρθε παρασκευή ( πολύ ικανοποιημένος από ταχύτητα και ποιότητα παράδοσης - κωτσόβολος)
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
1. πολύ ωραίο design της τηλεόρασης, ομορφαίνει το χώρο
2. το 2D και το 3D είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα( οκ είναι η πρώτη μου FHD led tv αλλά ωστόσο θεωρώ πως η ποιότητα είναι εξαιρετική)
3. το smart viera πρακτικό μεν και αρκετά εύχρηστο ,παρ´όλα αυτά χρειάζεται μια αναβάθμιση κατά την γνώμη μου, να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον
4. ο ήχος είναι καλός θα μπορούσε καλύτερος νομίζω,το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι κακός
5. Τέλος ,το πρόβλημα που προέκυψε στην συγκεκριμένη τηλεόραση που πήρα είναι ότι παρουσίασε blacklight bleeding στις τέσσερις γωνίες της οθόνης (είναι σε μικρό βαθμό αλλά και πάλι είναι πρόβλημα), πράγμα που ευελπιστώ πως αυτό το πρόβλημα θα λυθεί γρήγορα με την άμεση αντικατάσταση της ,δευτέρα πρωί θα τηλεφωνήσω στην panasonic να φέρουν τεχνικό να την δει .

Άμα κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία με blacklight bleeding σε καινούργια τηλεόραση ,παρακαλώ θα με ενδιέφερε να ακούσω ο,τιδήποτε έχει να προτείνει

καλή χρόνια σε όλους. :)

Λοιπόν παιδιά, την τηλεόραση μου την αντικαταστήσανε και μου φέραμε την καινούργια εχθές.
Ευτυχώς η τηλεόραση είναι (για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον) μια χαρά.. για Edge Led το μαύρο είναι ακριβώς το αναμενόμενο .Άξιζε η αναμονή ,βέβαια αν μου τύχαινε πάλι με backlight bleeding σίγουρα θα την έστελνα πάλι πίσω.

Καλή χρονιά και υγεία

παιδιά τα έχω πάρει κρανίο, σκουπισα ελεφρά με ένα πανάκι σήμερα για πρώτη φορά την tv μου και απο τα μέρη που πέρασαεμφανίστηκε clouding!!! Το ξαναπέρασα για επαλήθευση και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι παιρνόντας απλάμε ένα πανάκι την οθόνη επηρρεάζεται ο βαθμός clouding της tv. Με λιγα λόγια σκουπίζοντας απαλά σε ένα μέρος εμφανίζει clouding σε ένα άλλο!!! Φανταστειτε το σαν μια μαλακή επιφάνεια η οποια καμπυλώνεται και αυτο έχει ως συνέπεια σε κάποια σημεία να εμφανίζει ή να εξαφανίζει τα φωτεινα σημεία! Επαναλαμβάνω μόνο με ένα απαλό πέρασμα και χωρίς την άσκηση καμιάς δύναμης!!! Τώρα η τηλεόραση μου μου φαίνεται ότι έχει το διπλάσιο clouding!!!

Χμμ , λίγο περίεργο αυτό που συνέβη , σε Sony LCD που είχα παλιότερα όσο και να πίεζες την επιφάνεια το clouding δεν άλλαζε (το είχα δοκιμάσει από περιέργεια).

Εκτός και πλέον οι διαχυτές/πολωτές ή το προστατευτικό κάλυμα/φιλμ τους είναι πολύ πιο λεπτά.

Για να καταλάβεις την δομή δες αυτό το σχεδιάγραμμα...

polarizer.jpg

Χμμ , λίγο περίεργο αυτό που συνέβη , σε Sony LCD που είχα παλιότερα όσο και να πίεζες την επιφάνεια το clouding δεν άλλαζε (το είχα δοκιμάσει από περιέργεια).

Εκτός και πλέον οι διαχυτές/πολωτές ή το προστατευτικό κάλυμα/φιλμ τους είναι πολύ πιο λεπτά.

Για να καταλάβεις την δομή δες αυτό το σχεδιάγραμμα...

polarizer.jpg

Λογω ασχετοσύνης το μόνο που πιάνω απο την εικόνα είναι το surface protection film. Θυμάσαι παλιότερα που είχα αναφέρει ότι σε κάποια σημεία έμοιαζε η οθόνη να υποχωρει; Ε αυτο μου φαίνεται πως συμβαίνει και τώρα! Μοιάζει σαν να υπολείπεται η συσκευή μιας σκληρής μεμβράνης-γυαλιου προστατευτικού το οποίο θα βοηθούσε στο να μην μπορεί να επηρρεαστεί η οθόνη από εξωτερικούς παράγοντες. Φαντασου, για να γίνω πιο κατανοητος, ότι νιώθω σαν τότε που έντυνα τα βιβλία μου με τη διάφανη ζελατίνα! Δλδ ότι πιέζοντας κάπου μεταφερεται ο αέρας κάπου αλλου!

Νέος στο club, νέος κάτοχος μιας 47αρας et5. Ο λόγος που την επέλεξα ήταν γιατί στο κατάστημα βρισκόταν δίπλα σε μια άτυχη LG 47lm640s. Πολύ ωραία χρώματα, ωραίο design, μηδαμινό clouding (τυχερός). Τσεκάροντας όμως με το DEAD PIXEL LOCATOR (http://www.astris.com/dpl) διαπίστωσα όχι ένα όχι δύο αλλά πέντε dead pixels στην αριστερή πλευρά της TV. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε την ιδια TV αν έχετε κάνει το test (δεν διάβασα κάτι σχετικό στο νήμα) και γενικά αν τα πέντε pixel είναι πολλά ώστε να πάω σε αλλαγή από το κατάστημα (4 ημέρες αγορά μόνο) λαμβάνοντας υπόψη ότι σε τυχόν άτυχη περίπτωση μπορεί να πάρω ακόμη χειρότερη TV. Είναι made in czech republic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απόψεις σας.

Νέος στο club, νέος κάτοχος μιας 47αρας et5. Ο λόγος που την επέλεξα ήταν γιατί στο κατάστημα βρισκόταν δίπλα σε μια άτυχη LG 47lm640s. Πολύ ωραία χρώματα, ωραίο design, μηδαμινό clouding (τυχερός). Τσεκάροντας όμως με το DEAD PIXEL LOCATOR (http://www.astris.com/dpl) διαπίστωσα όχι ένα όχι δύο αλλά πέντε dead pixels στην αριστερή πλευρά της TV. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε την ιδια TV αν έχετε κάνει το test (δεν διάβασα κάτι σχετικό στο νήμα) και γενικά αν τα πέντε pixel είναι πολλά ώστε να πάω σε αλλαγή από το κατάστημα (4 ημέρες αγορά μόνο) λαμβάνοντας υπόψη ότι σε τυχόν άτυχη περίπτωση μπορεί να πάρω ακόμη χειρότερη TV. Είναι made in czech republic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απόψεις σας.

Ευτυχώς εγώ δεν έχω κανένα dead pixel! Εγω στη θέση σου ναι θα την επεστρεφα τώρα που έχουν περάσει μόνο 4 μέρες. Εννοείται ότι μπορείς να παρεις χειρότερη, αλλά τι χειρότερο από 5! dead pixels; Όλες ειναι made in czech republic! Στην περίπτωση που παρεις χειρότερη δεν σε εμποδίζει τίποτα από το να την ξαναεπιστρέψεις!

Δε το συζητάμε.
Αλλαγή άμεσα και ας σου τύχει χειρότερη ξανά αλλαγή.
Μην ξεχνάς δεν στη χαρίσανε αλλά την πλήρωσες και μάλιστα αρκετά χρήματα.

Αυριο πρωί θα πάω για αλλαγή. Απ´ότι καταλαβαίνω το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εμφανίζει εύκολα dead pixels και μάλλον είμαι άτυχος σε αυτό.Σας Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μου φάνηκε σαφέστατα πιο σκοτεινή με υπερβολικα χρώματα και το design δεν ήταν του γούστου μου.Μάλιστα ακόμα και από 20 μέτρα απόσταση μέσα στο κατάστημα η et5 φαινόταν πιο ζωντανή και με καλύτερα χρώματα. Αυτό από την δική μου πλευρά αξιολόγησης αυτη του ματιού και χωρίς να ασχοληθώ με τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΕΧΩ ΤΗΝ PANASONIC TX-L32ET5 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ WEB TV ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ , ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ MISSING PLUG IN Η ADOBE FLASH PLAYER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κανένας web browser τηλεόρασης δεν υποστηρίζει flash και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το plug in.

Η μοναδική λύση σε αυτή τη περίπτωση είναι να συνδέσεις κάποιον πραγματικό Η/Υ στην τηλεόραση και να την χρησιμοποιήσεις ως monitor.

Υ.Γ. Παρακαλώ όχι κεφαλαία.

Καλησπερα
Τυχαια βρηκα το νημα
Ειμαι κατοχος 37-ΕΤ5Ε απο το καλοκαιρι που μας περασε
ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες πιστευω οτι αξιζει τα 700 περιπου ευρω που την αγορασα
Βεβαια η ποιοτητα εικονας υπολοιπεται των πλασμα
η 58-V10E μου ειναι ανωτερη σε εικονα

Καλησπέρα στην παρέα....Σε λίγες μέρες θα γίνω κάτοχος της 47ΕΤ5 απο τον Κωτσόβολο. 'Ρούφηξα' όλο το νήμα εδώ και αποφάσισα παρά τα λίγα οφείλω να ομολογήσω αρνητικά σχόλια να την αγοράσω..Σε αυτά τα χρήμματα δύσκολα βρίσκεις καλύτερη..Απλά είμαι σε δίλλημα αν θα πρέπει να την κλείσω στα 899 και μέχρι 40 άτοκες δόσεις που έχει τώρα ή αν θα πρέπει να κάνω λίγες μέρες υπομονή και να περιμένω τις εκπτώσεις που θα πέσει σίγουρα η τιμή της αλλά με ρίσκο το αν θα ισχύουν οι άτοκες δόσεις..τέλος παντων....αυτό που θέλω να παρακαλέσω είναι,επειδή διαβάζοντας κάποιες γνώμες κατόχων μπερδεύτικα λιγο,αν μπορεί κάποιος να γράψει τις καλύτερες κατά την γνώμη του ρυθμίσεις για:
α) Gaming
β) Τηλεοπτικό Πρόγραμμα και
γ) Tαινίες

Ευχαριστώ πολύ ..........