Κατέβασε αυτό και δες πως πάει από κίνηση. Ο δημιουργός του video JL_? ας μας πει τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις στην τηλεόραση έτσι ώστε να γίνουν όλα σωστά
Επειδή φίλε JL_? σκοπεύω και γω να κάνω κάποια τέστ σε μερικά μοντέλα lg και ίσως και στην et5, προτείνεις τα ίδια τεστ (και με ποιες ρυθμίσεις να παίξω στις lg) ? Μήπως θα ήταν καλύτερα από το λάπτοπ το οποίο θα το χω μαζί μου ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ
Γεια και πάλι σε όλους,
λοιπόν όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post παρήγγειλα δευτέρα την τηλεόραση panasonic 42 et5 και μου ήρθε παρασκευή ( πολύ ικανοποιημένος από ταχύτητα και ποιότητα παράδοσης - κωτσόβολος)
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
1. πολύ ωραίο design της τηλεόρασης, ομορφαίνει το χώρο
2. το 2D και το 3D είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα( οκ είναι η πρώτη μου FHD led tv αλλά ωστόσο θεωρώ πως η ποιότητα είναι εξαιρετική)
3. το smart viera πρακτικό μεν και αρκετά εύχρηστο ,παρ´όλα αυτά χρειάζεται μια αναβάθμιση κατά την γνώμη μου, να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον
4. ο ήχος είναι καλός θα μπορούσε καλύτερος νομίζω,το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι κακός
5. Τέλος ,το πρόβλημα που προέκυψε στην συγκεκριμένη τηλεόραση που πήρα είναι ότι παρουσίασε blacklight bleeding στις τέσσερις γωνίες της οθόνης (είναι σε μικρό βαθμό αλλά και πάλι είναι πρόβλημα), πράγμα που ευελπιστώ πως αυτό το πρόβλημα θα λυθεί γρήγορα με την άμεση αντικατάσταση της ,δευτέρα πρωί θα τηλεφωνήσω στην panasonic να φέρουν τεχνικό να την δει .
Άμα κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία με blacklight bleeding σε καινούργια τηλεόραση ,παρακαλώ θα με ενδιέφερε να ακούσω ο,τιδήποτε έχει να προτείνει
καλή χρόνια σε όλους.![]()
Χμμ , λίγο περίεργο αυτό που συνέβη , σε Sony LCD που είχα παλιότερα όσο και να πίεζες την επιφάνεια το clouding δεν άλλαζε (το είχα δοκιμάσει από περιέργεια).
Εκτός και πλέον οι διαχυτές/πολωτές ή το προστατευτικό κάλυμα/φιλμ τους είναι πολύ πιο λεπτά.
Για να καταλάβεις την δομή δες αυτό το σχεδιάγραμμα...
![]()
Νέος στο club, νέος κάτοχος μιας 47αρας et5. Ο λόγος που την επέλεξα ήταν γιατί στο κατάστημα βρισκόταν δίπλα σε μια άτυχη LG 47lm640s. Πολύ ωραία χρώματα, ωραίο design, μηδαμινό clouding (τυχερός). Τσεκάροντας όμως με το DEAD PIXEL LOCATOR (http://www.astris.com/dpl) διαπίστωσα όχι ένα όχι δύο αλλά πέντε dead pixels στην αριστερή πλευρά της TV. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε την ιδια TV αν έχετε κάνει το test (δεν διάβασα κάτι σχετικό στο νήμα) και γενικά αν τα πέντε pixel είναι πολλά ώστε να πάω σε αλλαγή από το κατάστημα (4 ημέρες αγορά μόνο) λαμβάνοντας υπόψη ότι σε τυχόν άτυχη περίπτωση μπορεί να πάρω ακόμη χειρότερη TV. Είναι made in czech republic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απόψεις σας.
φίλε μου sottos σε τι ίντσες είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.