Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε μου οπως θα διαβασες και στα προηγουμενα post, καποιοι εχουν αντιμετωπισει προβλημα, καποιοι οχι.
Εγω παρολο που την πηρα πολυ αγχωμενος με αυτο το θεμα και οταν την εστησα καθησα και την κοιτουσα σαν μουρλος στις γωνιες παρα στο κεντρο!!!!! , δεν ειδα τιποτα.
Εκλεισα φωτα, ΔΕΝ αναψα θερμανση!!! και την εψαχνα σαν μακακας :flipout: (καλα μιλαμε εαν διαβασει κανενας τι γραφω και μετα με δει στο δρομο, με βλεπω να τρωω ντοματα με τη μια!!).
Εφοσον λοιπον δεν μου εμφανισε κατι, αναψα θερμανση, εβγαλα μπουφαν, κασκολ και σκουφο :flipout: και αραξα να απολαυσω την εικονα.
Εβαλα degia και παιζει πολυυυυυυ καλυτερα απο την παλαια μου sony crt 32αρα μοντελο 1997!!!!
Εβαλα ενα παιδικο hd 1080 και ψαρωσα!!!!
Εβαλα μετα 3d και γελουσα μονος μου απο χαρα!!!!
Μετα απο λιγο ηρθε και η οικογενεια, (ενοειτε οτι ελειπε οταν τα εκανα ολα αυτα με το μπουφαν και κλειστά τα φωτα, γιατι θα επεφτε παντοφλα), και καθισαμε ολοι μαζι και απολαυσαμε για αρχη το mars που ειναι hd 720 και μετα το τιν τιν που ειναι 3d.
To βραδακι ειδα με τη γυναικα το resident evil και ολα ηταν αψογα!!
Ελυσα και ενα προβληματακι που ειχα με τη συνδεση του pc και σημερα θα καθισω να παιξω με τις ρυθμισεις της εικονας, αν και δεν εχω κανενα παραπονο μετα απο 2-3 ψιλορυθμισεις που εκανα.

Την προτεινω ανεπιφυλακτα και ευχαριστω το forum που με βοηθησε σε αυτη την πολυ καλη για εμενα επιλογη.

Α!!! Ξεχασα να σας πω και ενα μειον.
Η τηλεοραση δεν μπορει να διαβασει εξωτερικο σκληρο δισκο που να ειναι NTFS format.
Αυτο λοιπον ειναι προβλημα, γιατι εαν κατεβασεις ενα εργο απο internet που ειναι πολλα giga (πχ 12gb), ο υπολογιστης δεν μπορει μετα να το κανει copy στον σκληρο, επειδη ειναι format fat32!!!!
Ετσι λοιπον, εαν δεν εχεις τον υπολογιστη κατευθειαν συνδεμενο στην tv και θελεις να κατεβαζεις και να τα βλεπεις μετα απο τον εξωτερικο σκληρο σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Μονον μικρα αρχεια 3-4 giga. (Εδω δεν ξερω ακριβως το νουμερο που μπορει να περασει το pc στον σκληρο fat 32).

Eπειδη λοιπον ο κολλητος μου εχει LG 611S , σας λεω οτι η LG διαβαζει σκληρο με format NTFS.

Υ.Γ. Υπαρχει μηπως λυση με καποιο προγραμμα που να περναει μεγαλα αρχεια απο το pc στον εξωτερικο σκληρο fat32 και δεν το ξερω?????
Φίλε μου είσαι τυχερός. Από που την πηρες αν επιτρέπεται?

Τελικά σε μένα από ότι φαίνεται φταίει η κάρτα γραφικών μου που δεν το δείχνει σωστά και όχι το καλώδιο που αγόρασα μόλις πρόσφατα, επομένως αν ενδιαφέρεται κανείς για καλώδιο hdmi 1.4 στα 10μέτρα για υποστήριξη 3D, 4k ανάλυση, ας μου στείλει πμ.

Επίσης, εσείς που έχετε συνδέσει την τηλεόραση με τον PC και σας δείχνει φυσιολογικά το 3D, ποιά κάρτα γραφικών έχετε, αν επιτρέπεται;
Ευχαριστώ.

Επίσης, εσείς που έχετε συνδέσει την τηλεόραση με τον PC και σας δείχνει φυσιολογικά το 3D, ποιά κάρτα γραφικών έχετε, αν επιτρέπεται;
Ευχαριστώ.

Εγω εχω μια GT630 2giga μνημη.

Απο την electronet ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, στον Κολωνο, στην τιμη 830ευρω.

εγω και 899 την πηρα και ταλαιπωρουμε διοτι και εγω όταν πηρα την νεα (μαλιστα τηνανοιξα και στο μαγαζι) την εβαλα στο σπιτι και επαιζε κανονικα την επομενη μου το παρουσιασε αυτο το φαινομενο. Την ψαχνω ακομα και μηπως παω και για αλλαγη ξανα αλλα μεταβω σε αλλη μαρκα.

Φιλε μου οπως θα διαβασες και στα προηγουμενα post, καποιοι εχουν αντιμετωπισει προβλημα, καποιοι οχι.
Εγω παρολο που την πηρα πολυ αγχωμενος με αυτο το θεμα και οταν την εστησα καθησα και την κοιτουσα σαν μουρλος στις γωνιες παρα στο κεντρο!!!!! , δεν ειδα τιποτα.
Εκλεισα φωτα, ΔΕΝ αναψα θερμανση!!! και την εψαχνα σαν μακακας :flipout: (καλα μιλαμε εαν διαβασει κανενας τι γραφω και μετα με δει στο δρομο, με βλεπω να τρωω ντοματα με τη μια!!).
Εφοσον λοιπον δεν μου εμφανισε κατι, αναψα θερμανση, εβγαλα μπουφαν, κασκολ και σκουφο :flipout: και αραξα να απολαυσω την εικονα.
Εβαλα degia και παιζει πολυυυυυυ καλυτερα απο την παλαια μου sony crt 32αρα μοντελο 1997!!!!
Εβαλα ενα παιδικο hd 1080 και ψαρωσα!!!!
Εβαλα μετα 3d και γελουσα μονος μου απο χαρα!!!!
Μετα απο λιγο ηρθε και η οικογενεια, (ενοειτε οτι ελειπε οταν τα εκανα ολα αυτα με το μπουφαν και κλειστά τα φωτα, γιατι θα επεφτε παντοφλα), και καθισαμε ολοι μαζι και απολαυσαμε για αρχη το mars που ειναι hd 720 και μετα το τιν τιν που ειναι 3d.
To βραδακι ειδα με τη γυναικα το resident evil και ολα ηταν αψογα!!
Ελυσα και ενα προβληματακι που ειχα με τη συνδεση του pc και σημερα θα καθισω να παιξω με τις ρυθμισεις της εικονας, αν και δεν εχω κανενα παραπονο μετα απο 2-3 ψιλορυθμισεις που εκανα.

Την προτεινω ανεπιφυλακτα και ευχαριστω το forum που με βοηθησε σε αυτη την πολυ καλη για εμενα επιλογη.

Α!!! Ξεχασα να σας πω και ενα μειον.
Η τηλεοραση δεν μπορει να διαβασει εξωτερικο σκληρο δισκο που να ειναι NTFS format.
Αυτο λοιπον ειναι προβλημα, γιατι εαν κατεβασεις ενα εργο απο internet που ειναι πολλα giga (πχ 12gb), ο υπολογιστης δεν μπορει μετα να το κανει copy στον σκληρο, επειδη ειναι format fat32!!!!
Ετσι λοιπον, εαν δεν εχεις τον υπολογιστη κατευθειαν συνδεμενο στην tv και θελεις να κατεβαζεις και να τα βλεπεις μετα απο τον εξωτερικο σκληρο σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Μονον μικρα αρχεια 3-4 giga. (Εδω δεν ξερω ακριβως το νουμερο που μπορει να περασει το pc στον σκληρο fat 32).

Eπειδη λοιπον ο κολλητος μου εχει LG 611S , σας λεω οτι η LG διαβαζει σκληρο με format NTFS.

Υ.Γ. Υπαρχει μηπως λυση με καποιο προγραμμα που να περναει μεγαλα αρχεια απο το pc στον εξωτερικο σκληρο fat32 και δεν το ξερω?????

Παιδιά μια χαρά παίζει από δίσκο NTFS. Θα πρέπει όμως να τον βάλουμε στην πρώτη USB 1 είσοδο (που γράφει HDD άλλωστε).Διαβάζουμε και λίγο το manual ε? :-)

Παιδιά μια χαρά παίζει από δίσκο NTFS. Θα πρέπει όμως να τον βάλουμε στην πρώτη USB 1 είσοδο (που γράφει HDD άλλωστε).Διαβάζουμε και λίγο το manual ε? :-)

Πω πω!!!
Τι λες ρε φιλε!!
Eισαι πρωτος!!
Thanks!!

Βοηθηστε με σας παρακαλω σε κατι.
Εχω τωρα αυτο το καλωδιο hdmi που συνδεω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση.
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Cable-HDMI-1-4-M-M-2M.htm

Εαν παρω ενα καλυτερο καλωδιο, οπως π.χ. αυτο ή καποιο που μπορειτε να μου προτεινετε εσεις, μπορει να δωσει καλυτερο αποτελεσμα ή ειναι τσαμπα λεφτα?
http://www.kotsovolos.gr/site/sound...04262-crystal audio-hdmi-metal-2m#prettyPhoto

Ρωταω, γιατι βλεπω οτι εχει τα διπλασια λεφτα και μαλιστα εψαξα και βρηκα και με τριπλασια λεφτα και πιστευω οτι ισως δεν ειναι τυχαιο!!!

παιδια μια ερωτηση επιλογη για ρυθμιση/ενεργοποιηση /απενεργοποιηση του backlight (οn/off) εχει η et5;;;

Last edited:
Ηρθε ο τεχνικος της panasonic σημερα και είδε την τιβι. Είδε με τα ματια του το θέμα του light bleeding μόλις την ανοιξε και μου είπε ότι αυτο δεν είναι πρόβλημα στις νεες panasonic και ιδιαίτερα στις edge led. Και αυτο γιατι η τιβι εχει εναν αισθητήρα φωτος ο οποιος μολις αναγνωρίσει το επιπεδο φωτος του χωρου αυτοματα παει και προσαρμοζει αναλογα την τιβι δηλαδη τα edge led αποτελεσμα μετα απο ορισμενα λεπτα το φαινόμενο εξαφανίζεται. Του είπα να την αλλαξω με άλλη ιδιου μοντελο ή άλλο μοντελο και μου είπε ότι θα δεις το ίδιο φαινομενο. Πως όμως είναι δυνατον το φαινόμενο αυτο να μην ισχύει για την τιβι της αδερφης μου που εχει την ίδια αλλα σε 37"?Τι κανω? Είμαι σε δίλημα. Την αλλαζω και πάω σε ίδιο μοντελο ή αλλαζω μάρκα?

Πως όμως είναι δυνατον το φαινόμενο αυτο να μην ισχύει για την τιβι της αδερφης μου που εχει την ίδια αλλα σε 37"?

Γιατι δεν εκανες αυτην την ερωτηση στον τεχνικο?

Και στην δικη μου τηλεοραση αν κοιταξεις απο πολυ ψηλα ή απο πολυ χαμηλα θα δεις οτι και απο τις 4 γωνιες "μπαινει φως".....αυτο δεν φαινεται καθολου οταν κοιταζεις απο ´φυσιολογικη' θεση.....εστειλα μνμ στην panasonic και μου απαντησαν οτι ειναι ενα θεμα που το εχουν ολες οι led tv και οτι δεν εχει κανενα προβλημα η τηλεοραση..βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο.ισα ισα που για να το καταλαβω επρεπε να κανω πολλες προσπαθειες!!!

Γιατι δεν εκανες αυτην την ερωτηση στον τεχνικο?
Την εκανα και μου απαντησε ότι και αυτη το κάνει απλα δεν το εχω προσεξει. Πιασε το αυγο και κουρεφτο.Εγω χαθει με όλα αυτα και δεν ξερω τι να κάνω. Να το ρισκαρω και να πάρω αλλη παλι την ίδια? Ή να παω σε αλλη μαρκα? Αλλα πάλι θελω και περισσότερα χρήματα για να πάρω τιβι της ίδια κατηγορίας. Βλέπε lg 860 ή samsung es7000. SONY hx 850 ή 750 στις 46 δεν υπάρχει ούτε για δειγμα εκτος και αν πάω σε 55 που θα πρεπει να δωσω πολά περρισότερα. Τι προτείνεται ρε παιδια?

Την εκανα και μου απαντησε ότι και αυτη το κάνει απλα δεν το εχω προσεξει. Πιασε το αυγο και κουρεφτο.Εγω χαθει με όλα αυτα και δεν ξερω τι να κάνω. Να το ρισκαρω και να πάρω αλλη παλι την ίδια? Ή να παω σε αλλη μαρκα? Αλλα πάλι θελω και περισσότερα χρήματα για να πάρω τιβι της ίδια κατηγορίας. Βλέπε lg 860 ή samsung es7000. SONY hx 850 ή 750 στις 46 δεν υπάρχει ούτε για δειγμα εκτος και αν πάω σε 55 που θα πρεπει να δωσω πολά περρισότερα. Τι προτείνεται ρε παιδια?

SWISSTEC καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα στην περιοχη "αγορα τηλεόρασης" για να πάρεις και γνώμες, εδω γράφουμε τις εντυπώσεις μας για την συγκεκριμενη tv

Δεν μπορείς πρωτού σου την φέρουν στο σπίτι ή πας εσύ ο ίδιος να την αγοράσεις, να την δεις πρώτα ότι δουλεύει σωστά στο μαγαζί ή σε κάποιο χώρο της Panasonic και εφόσον το σιγουρέψεις, να τους πεις ναι αυτήν θέλω και να σου την πακετάρουν και να την πάρεις;

καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Προσπαθω να βρω πως θα δειχνει ταινειες με subs, μια το wmp δεν δειχνει subs σε mp4, μια το vlc δειχνει subs αλλα δεν μπορω να το συνδεσω μεσω dlna. Ετσι λοιπον, υπαρχει τροπος στα mp4 μεσω dlna και στα avi να δειχνει subs? Μεσω usb? Η λυση που κανω τωρα ειναι μονο μεσω hdmi.

Καλησπέρα παιδιά
Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος Panasonic 42ET5 και θα ήθελα τη γνώμη σας για το clounding/backlight bleeding που παρατήρησα, είναι στα φυσιολογικά επίπεδα ή πρέπει να την αλλάξω;
claunding3_zps37fcbbb5.jpg

claunding7_zps0686a430.jpg

claunding8_zpse2bbb0b6.jpg