Σκεπτομαι για την 47αρα η την 55αρα
Την εχει παρει το ματι σας σε κανα μαγαζι για να τη δω ?
Θα εχω μονιμα συνδεδεμενο το pc στην τιβι με καρτα ΑΤΙ 5770 1GB θα μπορω να δω 3d απο κει ?
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή ενδιαφέρεται γνωστός μου για την ΕΤ5 θα ήθελα να μου πείτε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες:
1) έχει pvr (γράφει σε σκληρό ή σε usb stick)?
2) έχει internet browser (αναπαραγωγή flash, youtube, περιήγηση σto internet)?
Eυχαριστώ.
Τα απλα γυαλια δεν κανουν δηλαδη ?
υποτιτλος με ιδιο όνομα με το mkv. Οταν αρχισει να παίζει η ταινία πατάς "option" στο τηλεκοντρολ και επιλέγεις υποτιτλο και κωδικοποίηση ελληνικά. Το μόνο κακό ότι τους βγάζει λίγο μικρους και εγω προτιμώ να τους περνάω πάνω στην ταινία με το mkvmergeΠαιδιά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο thread..Είμαι και εγώ ένας νεος κάτοχος της 42άρας panasonic όλα καλά αλλά δεν μπορώ να δω υπότιτλους σε αρχείο matroska 2d,υπάρχει κάποια λύση?
Ευχαριστώ για την απάντηση! Το προσπάθησα αυτό αλλά σε κάποια αρχεία . mkv ενώ είναι με το ίδιο όνομα οι υπότιτλοι στην επιλογή option-υπότιτλοι δεν μου έχει καθόλου την επιλογή για υποτιτλο παρά μόνο«χωρίς υπότιτλους».
Κάτι κάνεις λάθος, τσέκαρε μήπως έχεις ξεχάσει κάποιο "space" ή καμιά τελεία. Προσπάθησε να δεις γιατί σε κάποια mkv σου δείχνει και σε άλλα όχι, είναι σίγουρα το αρχείο srt;
The usual disclaimer: Copying calibrated settings from the internet will not net you a calibrated TV. Calibration is an exact process which involves measuring colours and brightness from the TV screen and making precise adjustments to offset errors. In comparison, copying settings used on another TV will only provide an approximate result. In the case of TVs which have very good preset picture modes, they may even make the image quality worse.
Although many settings operate in the same way from unit to unit, some of the most crucial settings - the Greyscale (White Balance) adjustments - are largely specific to each TV and can only be successfully adjusted with a calibration device and software. The following settings reflect the adjustments that we made on our individual review sample.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.