Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα tiniakos και απο μενα!!!Παντως το 3d που δοκιμασα εγω στην 32αρα μου πολυ καλο!!!!!Επειδη δεν εχω home cinema για να βαλω δισκακι κατεβασα την εφαρμογη VIERA 3D world και εβαλα ενα βιντεακι με βυθο που εχει......η θαλασσια χελωνα που δειχνει σε μια φαση ειχε βγει εξω απο το panel!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

Μπορεί να μας πει κάποιος για το μέγεθος των υποτίτλων??Σε ξένα φόρουμ διαβάζω ότι είναι μικροί.Ισχύει??Φαντάζομαι πως δε μπορείς να αλλάξεις μέγεθος γραμματοσειράς.Αναφέρομαι σε εξωτερικούς υπότιτλους

οι υποτιτλοι τις περισσοτερες φορές μου βγαίνουν κανονικοί. ελλάχιστες φορές μου βγαίνουν μικροί, ακόμα δεν έχω ανακαλυψει τον λόγο αυτης της διαφοροποίησης. Όλα αυτά σε αρχεία MKV. Εγώ πάντως χρησιμοποιω το mkvmerge που ενσωματωνει τους υποτιτλους μέσα σε 30 δευτερόλεπτα για να έχω και το κεφάλι μου ησυχο

sindesa ena mouse logitech k den doulevei me tin tv.......kserei kaneis mipos sixronizete me kapio sigekrimeno paketo mouse-keyboard????

Να μας πει η et5 πόσο υπολείπεται σε 2d εικόνα,μαύρο,κίνηση.
Παρόλα αυτά το 3d πρέπει να είναι πολύ ξεκούραστο γιατί στις active δεν παλεύεται.
Θέλει φίλος να πουλήσει την 50g30 για να πάρει την 55et5.
scorpio3 καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Σε φωτεινό χώρο όχι μόνο δεν υπολείπεται αλλά υπερτερεί. Σε πολύ σκοτεινό χώρο η G30 είναι καλύτερη βέβαια ασυζητητί.

Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

sindesa ena mouse logitech k den doulevei me tin tv.......kserei kaneis mipos sixronizete me kapio sigekrimeno paketo mouse-keyboard????
Εχω συνδεδεμένο πάνω το Wireless desktop 800(πληκτρολόγιο-ποντίκι) της microsoft και δουλεύει άψογα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω συνδεδεμένο πάνω το Wireless desktop 800(πληκτρολόγιο-ποντίκι) της microsoft και δουλεύει άψογα

οκ φιλε σευχαρηστω!!!

Καλημέρα, παραλαμβάνω αύριο την δική μου 42άρα από Electroworld.
ΤΙ πρέπει να προσέξω κατά την παράδοση αλλά και κατά τις πρώτες ώρες λειτουργίας της ;;;;

Διαβάζω διάφορα περί light bleeding κλπ άλλα και έχω αγχωθεί λίγο...
Κάθε βοήθεια δεκτή. :)

Μην σε αγχώνει δεν είναι plasma.
Αν σου βγει καλή θα το δεις από την πρώτη μέρα, διαφορετικά πακετάρισμα και επιστροφή άμεσα.

Aυτό είναι το πρόβλημα μου, ότι δεν έχω ιδέα πώς θα καταλάβω αν ισχύει «το καλή από την πρώτη μέρα»...
Eίμαι ακόμα με την κλασσική crt χωρίς απολύτως καμμία εμπειρία από «λεπτή» τηλεόραση.

Τότε τι σε νοιάζει αφού δε θα το βλέπεις.
Σαν τον κερατά που δεν το ξέρει, τι τον πειράζει αρκεί να μην του το πει κάποιος ή να στο δείξει εσένα.
Πέρα από την πλάκα αν έχει κάποιο τρανταχτό θέμα θα το καταλάβεις άμεσα.

Σαν τι να έχει η τηλεόραση, μωρέ? Να βγαίνουνε τίποτα ζουλού και να χορεύουνε?
Μια μικρή ανομοιομορφία στις γωνίες όπως όλες οι edge leg θα έχει και τίποτα περισσότερο.
Ούτε έχει ακουστεί κάτι ανησυχητικό για το μοντέλο. :2thumb22sup:

Καλημέρα,
Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους σε 3D ματροσκες. Εμφανίζονται σε δυο κομμάτια, ενα στην αρχη της γραμμής και ενα στο τέλος.
Σε άλλη τηλεόραση εμφανίζονται κανονικά.
Καμιά ιδέα ?

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση στους φίλους που την έχουν αγοράσει: ενδιαφέρομαι για την 37άρα και θα ήθελα να ξέρω αν η συσκευασία περιέχει και κάποια ζευγάρια γυαλιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά.

Όλες έχουν μέσα 4 ζευγάρια γυαλιά.
Καλύτερα κοίτα τη 42άρα, συμφέρει.

37" 600 ευρώ
42" 700 ευρώ
47" 950 ευρώ
Αυτή που είναι καλό value for money είναι η 42άρα.:2thumb22sup:

είδα σε ένα review ότι υστερεί σε μαυρίλα και κοντράστ και ότι είναι αισθήτό σε σκοτείνο δωμάτιο.Ισχύει κάτι τέτοιο?Έχω δει και την SAMSUNG UE32D6510 σε προσφορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω κάποια γνώμη?